ωραία, οι μισοί θα πάνε μότλευ, οι άλλοι μισοί θα τσακωθούμε εδώ.
Δατς δε ροκιν μι λάικς.
Και όπως λέει κι ο νίντζα:
“Ρε βγήκε καινούριο ΥΟΒ και ασχολείστε με μούφες?” :!:
ωραία, οι μισοί θα πάνε μότλευ, οι άλλοι μισοί θα τσακωθούμε εδώ.
Δατς δε ροκιν μι λάικς.
Και όπως λέει κι ο νίντζα:
“Ρε βγήκε καινούριο ΥΟΒ και ασχολείστε με μούφες?” :!:
E ρε Λωρη θεε…
δε ξερω ποιοι χυδαιοι, πληρωμενοι, υποκινουμενοι, “δημοσιογραφοι”, αχυρανθρωποι, γκανγκστερ, μασωνοι, βελζεβουληδες σου ριχνουν λασπη αλλα νταξ ετσι οπως πνιγηκε χτες το χωραφι στη λασπη δεν ειναι δυσκολο να περισσεψει λιγη και για την παρτη σου…
αν δεις τη λασπομπαλα να σου ρχεται σκυψε!
Το θέμα είναι να βλέπεις τη μουσική που αγαπάς υπό κατάλληλες συνθήκες (δεν λέω λάσπες ταλαιπωρία κτλ, συναυλία είναι! λέω για ήχο, ασφάλεια, τοποθεσία και άλλα για τα οποία δεν φροντίζει και πολύ ο Αντώναρ…εμ ο Λώρης!) και αξιοπρέπεια! Και να μη νιώθεις βουβάλι που τα’σκασες, δεν το ευχαριστήθηκες, και θα πεις και ευχαριστώ γιατί, ε, αυτούς έχουμε!
Εγω γουσταρω 5 συγκροτηματα που εμφανιζονται στο ροκγουεηβ αλλα ζυγιαζοντας το τι μου προσφερουνε με αυτο που λαμβανω, αποφασιζω οτι δεν μου κανει και αρα δεν παταω.
Αυτο που με εκνευριζει ειναι τα ατομα που καθε χρονο βριζουν την Ντιντι αλλα παλι εκει ειναι επειδη “πως θα γινει να χασουμε τους ΣΛΙΠΝΟΤΣ???” και εκει ακριβως παταει κι η Ντιντι και τα κονομαει.
Στο site είμαι αρκετά παλιός και από συντάκτες μόνο εγώ, ο Giannis… και ο Nihilist έχουν ποστάρει, από 3 διαφορετικές απόψεις, μιας και οι υπόλοιποι τρέχουν για να καλύψουν το RW. Έχεις καμιά άλλη βάσιμη κατηγορία να μας κάνεις; Να αφήσεις υπόννοιες για το ήθος και την ποιότητα της δουλειάς των συντακτών του rocking; Γιατί όλοι ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά. Έπεσαν οι μάσκες…
Αυτοι ειναι για κραξιμο ολοι δεν εχεις αδικο … αλλα γνωμη σου ειναι να πας η να κατσεις σπιτι και δεν στην λεω γι αυτο … η γκρινια με νευριαζει … Και μεταλικα και Ντζουντας που πηγα δεν ειχα κανενα παραπονο απο την συναυλια και μου προσφερε πολλες εμπειριες … ενα παραπονο ειχα για το χωμα το οποιο φετος εχει πλαστικο ταπητα. Αμα εμενες Τουρκια δηλαδη θα εβλεπες Νταουν και Σλιπκνοτ ?? Μην τρελαθουμε…Δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι διοργανωτης ή που γινεται η συναυλια απο την στιγμη που θα δω τρια τεσσερα αγαπημενα μου συγκροτηματα …Και για πες μου Σλιπκνοτ λυκαβητο ηταν καλυτερο το μερος για συναυλια ?? γιατι εγω ημουν κομματια και κατεβηκα ολο το βουνο με τα ποδια… μην τα θελουμε και ολα στα μετρα μας και αραχτοι …
:lol::lol::lol::lol: Ακομα περναει η μπογια του “επεσαν οι μασκες” βλεπω… Ελλειψει νεων αστειων μαλλον…
Εγω απλα αναφερθηκα στον τροπο που λειτουργουν οι δημοσιες σχεσεις, ουτε εβγαλα σπαθια και ξεκινησα πολεμο, το διδασκουν και στα πανεπιστημια το PR, δεν μιλησα για ανηθικοτητα, αρα μαλλον ασε την μυγα κατω…
Death soul πιστευω οτι το Terravibe ειναι αρκετα ακαταλληλος χωρος ή αν θες μη σωστα διαμορφωμενος…Θα πρεπε να ριξουν μερικα λεφτα να γινει καλυτερος και πιο λειτουργικος, ολοι βεβαια θυμομαστε ποσο χειροτερος ηταν τα πρωτα χρονια του Rockwave…
Αθάνατες ελληνικές νοοτροπίες. Ρε, παλέψτε για το καλύτερο. Εγώ δεν παραπονιέμαι, προτιμώ να δρω ενάντια μπας και τους μάθω με το ζόρι να με αντιμετωπίσουν καλύτερα! Κακομοιριά! Σόρυ κιόλας!
Α, επίσης: 1 Ιουλίου Slipknot sthn Istanbul.
…και Rock In Coke festival στις 17 με Linkin Park, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Razorlight, Cold War Kids, Cartel, Juliette Lewis, Janes Addiction και καμμια 20ρια ακόμα μπάντες μάλλον ντόπιες,
…αυτά πριν ξαναπείτε για Τουρκία.
καλά ειδικά αυτό με το περπάτημα ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα γιατί κλαίγονται όλοι … :?:?:?
σιγά την τεράστια απόσταση δηλ. …
ίσος βέβαια το ότι μου αρέσει να περπατάω πολύ να με κάνει να βλέπω ποιο μικρή την απόσταση …
άλλοι είναι οι τομείς που θένε άμεση βελτίωση (και όχι π.χ. τα αντιπλημμυρικά …!)
Death soul πιστευω οτι το Terravibe ειναι αρκετα ακαταλληλος χωρος ή αν θες μη σωστα διαμορφωμενος…Θα πρεπε να ριξουν μερικα λεφτα να γινει καλυτερος και πιο λειτουργικος, ολοι βεβαια θυμομαστε ποσο χειροτερος ηταν τα πρωτα χρονια του Rockwave…[/QUOTE]
Σοφι να ριξουν λεφτα να το διαμορφωσουν καλυτερα δεν υπαρχει θεμα γι αυτο σου ειπα περισι με το χωμα τι εγινε φετος μπηκε ταπητας… Σε καμια διοργανωση δεν πανε ολα τελεια ανθρωποι ειναι δεν ειναι μηχανες οι αλλοι στην Ελβετια που ειναι πολυ καλυτερη χωρα απο εμας και σε θεμα λεφτων ειχαν ξεκινησει η COB και οι αλλοι περιμεναν ακομα να μπουν…
Ντεντ εσυ τι μου το παιζεις τωρα εξυπνος ? η μαγκακι ? Στην τυχη το ειπα το Τουρκια εννοουσα χωρες που δεν γινονται πολλες συναυλιες.Και κακομοιρης εισαι εσυ ο μαγκας ασε μας εμας να δουμε Νταουν και κατσε εσυ στην ξαπλωστρα στο μπαλκονακι σου και βλεπε τα αστρα…σορρυ κιολας
Λολ, γιατί ασχολείστε με τον τύπο ακόμα;
Ξέρετε τι θα γίνει άμα μαζευτούν εδώ μέσα οι 30000 όμοιοι του;
Μαγκάκι κυρίως.
Μα δεν είπαμε? Πάω Down, με τα χίλια, αλλά Τσαμπατζής με καθαρό μυαλό. Σιγά μην κάτσω να δω τα άστρα τα Big Star.
Τεσπα, μαλλον ειπα οτι ηθελα να πω, i rest my case, οποτε καντε με ενα BANιο μιας και δεν μπορω να κανω αυτο-delete και ενοχλώ. See you there (Down θα τα σπασουν να’στε σιγουροι!)
Σορρυ αλλα δεν συμφωνω με αυτην την λογικη. Στην Ελλαδα του 2009 δεν μπορει να ισχυει ‘‘ψωμι ελια και Κωτσο βασιλια’’.
Παντα ακουγα οτι οι μεταλαδες και ροκαδες ηταν και καλα οι ασυμβιβαστοι, οι κοντρα στο ρευμα, οι ‘‘εναλλακτικοι’’. Η αληθεια ειναι οτι απο την εφηβεια μου εως τωρα στα 30 βλεπω ολες τις φορες ενα απο τα πιο προβατοποιημενα και συμβιβασμενα κοινα.
Ολοι εχουμε ειρωνευτει τους μπουζουκοβιους για τα αχρηστα χρηματα που πετανε σε αθλια μαγαζια.
Παραλληλα ομως ολοι εχουμε παει εστω και μια φορα σε αθλια καταγωγια που φερονται ως metal clubs με ελλειψη στοιχειωδων εγκαταστασεως αλλα και υγιεινης. Ολοι εδω και χρονια πληρωνουμε σε μεγαλο ή μικρο βαθμο δυσαναλογα τιμηματα εισιτηριων αδιαμαρτυρητα. Η γκρινια δεν ειναι διαμαρτυρια παρεπιπτωντος. Εχουμε ανεχθει την δημιουργια μονοπωλιων και οικονομικης εκμεταλευσης της πιο σκληρης μορφης σε εναν χωρο που ‘‘υποτιθεται’’ οτι ειναι πιο ψαγμενος, πιο συνειδητοποιημενος.
Δεκαδες χιλιαδες καταναλωτες (ναι αυτο ειμαστε μην γελιεστε) δεχονται να στοιβαζονται σε εναν ακαταλληλο χωρο επειδη αυτο ετσι βολευει μια εταιρια. Δυσκολα προσβασιμος σε οσους δεν εχουν μεταφορικο μεσο, με πληρη ελλειψη παρκινγκ που θα καλυπτει τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος αυτων που εχουν. Παρκαρουμε τα αυτοκινητα μας στην εθνικη σαν να ειναι φυσικο. Στριμωχνομαστε σε μια αρενα που μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν γεματη πετρες (Black Sabbath κανεις?) ενω ακομη σημερα δεν εχει γινει μια σωστη διαμορφωση (εφοσον ειναι στανταρ η τοποθεσια ως συναυλιακος χωρος) ωστε να προλαμβανονται καλοκαιρινες μπορες. Φυσικα με την ληξη συναυλιων πρεπει να υπομεινουμε και μαλακιες του τυπου ‘‘ανοιγω μια μικρη πυλη για να βγουν 15000 ατομα’’. Μαλλον 15000 προβατα και μεσα σε αυτα και εγω για να μην εχουμε παρεξηγησεις.
Η εταιρια διοργανωσεις παιρνει τοσο υποψιν της τα αρνητικα σχολια ωστε τα τελευταια 2 χρονια δημιουργησε ζωνες στην αρενα με αντιστοιχες τιμες εισητηριου. Σαν να τεσταρει ποτε θα τα παρουμε στο κρανιο με την παρτη τους. Κι ομως, τους βγηκε. Τα ‘‘εναλλακτικα’’ κοροιδα (που κοροιδευουν τα θυματα του mainstream) πλερωνουν και παλι. Ολα στην σειρα με το 50ρικακι στο στομα.
Να δω ποτε θα καταλαβουμε οτι ειμαστε καταναλωτες που πληρωνουν αδροτατα, ωστε να απαιτησουμε και τις αναλογες υπηρεσιες.
Σωστός God.
Αυτα ειναι τα λαθη του διοργανωτη που μπαινουν ολοι τσαμπα να σε βουταγαν στην πορτα χωρις εισητηριο και να μην εμπενες μεσα και θα σου ελεγα εγω μετα εξυπνο μαγκακι εσυ… Δεν φτανεις που μπαινεις και τσαμπα κραζεις κιολας…ε δεν τρωγεσαι με τπτ ρε φιλε
ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ;
οι 3 κακοι δημοσιογραφοι εφεραν βροχη κ σημερα
Δηλαδη η δυνατοτητα να διαπιστωσεις αν ενας χωρος ειναι ακαταλληλος για αυτο που τον σερβιρουν εχει να κανει με το αν πληρωσες?
Αυτό ακριβώς.
Χμμμ, για το άλλο, “μήπως είσαι και μπάτσος” μπερδεύτηκα, καντε με ΒΑΝ πριν πάθω κανα ανεύρισμα καθώς το σκέφτομαι. Εσύ μήπως είσαι 12?
Και επίσης, τελευταίο τελευταίο, δεν πρόκειται να με πιάσουνε. Φακ δεμ. Και ναι ρε, παραπονιέμαι και ως τσαμπατζής, γιατί έγινα τσαμπατζής εξαιτίας τους. Εκεί που πρεπει να τα σκάσω όμως, τα σκάω και με περηφάνια.
Αντε τώρα. Εξαφανίστε με.
Οχι δεν ειπα αυτο στον τυπο που κραζει ολη την γη ειπα για το εισητηριο … Σου ειπα ο χωρος μπορει να μην ειναι τελειος αλλα βελτιωνεται καπως με τα χρονια βρε αδερφε…Και οπως ξαναειπα και μην επαναλαμβανομαι εγω παω να περασω καλα και να δω τα συγκεκριμενα συγκροτηματα δεν με νοιαζει ο Λωρης και ο καθε Λωρης αν ηταν τοσο αθλια τα πραγματα σε φαση να μην απολαμβανεις στο συγκεκριμενο χωρο την συναυλια ουτε εγω θα πηγαινα φιλος