sos θα υπαρχουν ταμεια για να βγαλεις εισιτηριο εκει??? εχω μια συμμετοχη τελευταιας στιγμης.
Nαι μην ανησυχεις, απλα αντι για 50 θα κανει 55 ευρω
ευχαριστω πολυ, να σε καλα.
Απο λαιβ ανταποκριση πριν λιγο, εμαθα οτι εριχνε καρεκλες στο τερα βαιμπ.Καλα που εβαλαν δηλαδη το πλαστικο και δε θα χει παντου λασπες…Την τριτη μονο μη γινει κανα τετοιο.:papas:
oh my…
οριστε, τι εχουμε να ζηλεψουμε απο το Γκλαστονμπερη
Guys τι γίνεται σε περίπτωση βροχής?
Θα γίνει κανονικά?
Μου χει τύχει να πάω σε rockwave που ακυρώθηκε για το ίδιο λόγο, γι’αυτό ρωτάω
Θα είμαι κι εγώ εκει με το Ulver μπλουζάκι μου live at maihaugsalen!
Ακυρώθηκε η δεύτερη ημέρα του festival!!!
Λόγω τεχνικού προβλήματος από την βροχή!
ΚΡΙΜΑ:(
αχαχαχαχαχαχ!
Γειά σου ρε Λώρη ευρωπαίε!
ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Ε.
Χωρις πλακα,τι λενε για το καιρο απο βδομαδα?Παιζει να γινει μαλακια?:?
Νταουν και με χιονια.
omg, δηλαδή δεν θα είμαι σήμερα με το ulver μπλουζάκι μου live at maihaugsalen; Και δεν θα δω dinosaur jr;
Σας σκοτώνω μαλάκες.
Ποο παιδιά δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει σε αυτό το θρεντ όταν επιστρέψουν από Μαλακάσα όσοι είχαν πάει σήμερα ή θα πήγαιναν σήμερα…(σκεφτείτε αυτους που είχαν πάει και Depeche mode…Οι απόλυτοι γκαντέμιδες)
Ευτυχός που δεν ξεκίνησα πιο νωρίς…
Χοντρή ξενέρα…
Στην Αγγλία και γενικά στη Βόρεια Ευρώπη πως καταφέρνουν να διοργανώνουν 3ήμερα και 4ήμερα festivals κάτω από τέτοιες συνθήκες συνεχώς?? Ρητορική ερώτηση…
Λολ.Παλι γελαμε (η κλαιμε δεν ξερω) …
Χήαρ ις Γκρις. Δε λαντ οφ δε γκοντζ μπίτσεζ!
whaaaaaaaaaaaaaaaaaat 8O
και πανω που μπηκα στο θρεντ για να πω τον πονο μου γιατι ηθελα τρελά να δω Killers αλλα ειμαι ορκισμενη εχθρος της Μαλακασας και δεν παταω εκει περα με τιποτα.
Παντως ακυρωσαν τη συναυλια για μια ωρα βροχουλα και στο Glastonbury βρεχει σχεδον καθε χρονο εννιοτε καταρρακτωδως, ο κοσμος ειναι με τα αδιαβροχα μεσα στις λασπες αλλα οι σκηνες ειναι ανεπαφες και τα συγκροτηματα βγαινουν κανονικα. Freaking amateurs, τι να λεμε…:?
Το βρήκα!! Ο Moby φταίει που τους γκαντέμιασε χτες λέγοντας ότι όσες φορές έχει έρθει να παίξει έχει λιακάδα…:-s