Rockwave Festival 2009 - 28/6: The Killers, Duffy, Dinosaur jr etc

Να ακυρωθεί επειδή έβρεχε συνέχεια και δε μπορούσαν να παίξουν τα συγκροτήματα, να πω οκ.

Αλλά να ακυρωθεί επειδή έβρεξε για μια ωρίτσα, πριν καν ξεκινήσει το λαιβ, :-k

Aυτό:!:

κρίμα και είχα ξεκινήσει αλλά τηλφώνησε ο γιάσονας και ευτυχώς δεν πήγα…ήθελα να δω killers αλλά πάλι καλά που έγινε σήμερα και όχι άλλη μέρα. Ο Μόμπυ φταίει που είναι γρουσούζης και χθες έλεγε πόσο τέλεια είναι που στην ελλάδα δεν βρέχει ποτέ -.-

Μηπως ησουν χθες πλατσιμπο με μια μπλουζα entombed ? λεω εγω τωρα… ποιοι ειναι οι dinosaur gr ?

ααααχαχαχαχα
Αθάνατη didi!!!
Μετά από 6 χρόνια στον ίδιο χώρο,ακόμα δεν έχουν προνοήσει να αντιμετωπίζουν 1 ώρα βροχής!!!
και μάλιστα βροχή που έπεσε εκτός συναυλίας…που υποτίθεται όλος ο εξοπλισμός θα έπρεπε να προστατεύεται…
χαχαχχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol:

Εδώ το Woodstock Του ‘94 με ονόματα όπως αυτά: http://en.wikipedia.org/wiki/Woodstock_'94 πραγματοποιήθηκε την ώρα που ο κόσμος κολύμπαγε μέσα στα λασπόνερα κι έδω στην Ελλάδα το rockwave ακυρώνεται μ’ ένα ψιλόβροχο…έλεος… αλλά τι συγκρίνουμε? τις πο*τσες με τις βούρτσες

ΧΑχαχαχχαχαπχαοοχαοχαοχα
Βγηκατε ολοι χτες και υμνουσατε ντιντηδες για το ποσο σοβαρεψαν και εβαλαν παγωμενες μπυρες και ταπητα!!!
Φατε τα τωρα :stuck_out_tongue:
Τα διαβαζε σημερα ο Λωρης και αρχισε το χορο της βροχης γιατι εχει συνηθισει τα γαμοσταυριδια

Στειλε μου pm με 5+1 νουμερα γιατι εσυ κατι ξερεις

Μόλις τώρα έμαθα ότι δεν έχει αποφασιστεί οριστικά ακόμα…:roll:#-o:?

Σιγά μην πήγαινα placebo, λολ.
Οι Dinosaur Jr είναι χωρίς υπερβολές το σημαντικότερο γκρουπ του φετινού rockwave festival, όλου του τετραήμερου.

απο σοβαρη πηγη, η ραδιο αρβυλα ?

Νομίζω ότι μόλις ανακοινώθηκε στο terravibe η ακύρωση…

λωλ, δεν ξερω τι να πω ακριβως. Ενας λεει πως εριξε τη βροχη του αιωνα, αλλος λεει ψιλοβροχο, και η ξαδερφη μου κλαιει που εχασε τον Flowers :expressionless:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DIDI MUSIC, Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ: Όπως μόλις μάθαμε από τη Μαλακάσα, λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στη μεγάλη σκηνή του Terra Vibe, μετά από έντονη καταιγίδα που διήρκησε πάνω από μία ώρα και περιελάμβανε και χαλαζόπτωση, η σημερινή μέρα του Rockwave Festival, η οποία θα φιλοξενούσε τους Killers και Duffy, ακυρώνεται.

Παρόλα αυτά, η αυριανή (και 3η συνολικά) μέρα του Festival, που θα έχει ως headliners τους Motley Crue, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όσον αφορά στις εμφανίσεις των καλλιτεχνών που επρόκειτο να ανέβουν σήμερα στη σκηνή του Terra Vibe, θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση.

Από τη κεντρική.

Poy to emathes?
Tha mas trelanoyn???

καλα δεν πειραζει, οταν αποφασισουν θα μας το πουν… ετσι και αλλιως εχει μπαλα σημερα. Αλλα μαλλον θα βαλω την τιβι στο μιουτ, για να μην ακουω τις βουζουαζελες :stuck_out_tongue:

Μολις γυρισε η αδερφη μου απο τερα βαιμπ, λεει εριξε για 1-1.5 ωρα παρα πολυ δυνατη βροχη.
Εγινε και ποταμακι απο την δευτερη σκηνη προς τα κατω:!:

Λοιπόν μαζευόμαστε 50 άτομα με μολότοφ και πάμε για ντου στο terravibe, θα χαλάσουμε το terra stage μια και καλή για να μάθουν να μην παίζουν με τα νεύρα μας. Είπαν οτι ακυρώθηκε και πήγε ο μπέρνης για μπάνιο και τώρα σκέφτεται να ξαναγυρίσει, ε νυσάφι πια!

ΒΡΟΧΗ οι ακυρώσεις / αναβολές φέτος … :stuck_out_tongue:

Λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στη μεγάλη σκηνή του Terra Vibe, μετά από έντονη καταιγίδα που διήρκησε πάνω από μία ώρα και περιελάμβανε και χαλαζόπτωση, η σημερινή μέρα του Rockwave Festival, με headliners τους Killers, τέθηκε σε κίνδυνο για ακύρωση. Οριστική ανακοίνωση για την πραγματοποίηση ή μη των εμφανίσεων των καλλιτεχνών, αναμένεται σε περίπου μία ώρα.

Για κάθε νεότερη εξέλιξη, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Από κεντρική.

Μην γίνει καμιά τέτοια μαμακία την τρίτη, ούτε ο Chuck Norris δεν θα μπορεί να τους σώσει…
Παιδιά δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα αυτή η κατάντια.
Πραγματικά νιώθω(τώρα θα μου πεις) πως με μαμάνε από πίσω χωρίς να το θέλω και λέω και ευχαριστώ…

Η ακύρωση τελικά δεν είναι σίγουρη. Αναμένεται ανακοίνωση για την οριστική πραγματοποίηση ή μη της συναυλίας!

http://www.rocking.gr/article6034.php