Γιατί, επειδή δεν μου άρεσαν λαιβ?Δεν εκθέτω απόψεις όπως άλλοι για το συγκρότημα.Μίλησα για την λάιβ εμφάνισή τους.Συγγνώμη αλλά όλα τα τραγουδια που επαιξαν με καθαρά φωνητικά δεν μου έκαναν για λάιβ καθόλου και μου θύμισαν άλλα πράγματα.Και μην κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς γιατί φαίνεσαι αστείος.Δεν είπα τπτ γι την μάνα σου.Άντε ξεκολλάτε και βγάλτε τις παρωπίδες.
ok σορρυ.πάντως γίνεσαι πολύ εριστικός.αν μπορείς να το μειώσεις γενικότερα στη ζωή σου.συμβουλή είναι αυτή.δν είπα τπτ για την άποψή σου αλλά το να κράζεις τα πάντα…τέσπα και πάλι σόρρυ
aaaa akyro twra to ida i allagi tote itan ghost along missisipi gia losing all
Το να μην γούσταρα την ζωντανή εμφάνιση των Slipknot σημαίνει οτι κράζω τα πάντα?Τι μαθηματικές εξισώσεις είναι αυτές?Τέλος πάντων σταματάω εδώ,γιατί είμαστε οφ τόπικ και δεν φταίνε σε τπτ οι άλλοι να τους ζαλίζουμε τ’ αρχίδια…
Α και κατι τελευταιο:
Αυτο. Σοβαροτατο σχολιο, αν το καλοσκεφτει κανεις. Σε συνδυασμο με τη (μουσικη) προσεγγιση που υιοθετησαν για τις αναγκες του All Hope, παντα.
Δεν εβγαλαν πυγμη. Τουλαχιστον, οχι ολα τα μελη. +By the way, απο ολους, πραγματικα μου εμεινε μονο ο Κλοουν. Και μετα αναρωτιουνται γιατι το παιζει αρχηγος, σε φασεις.
Έλα τώρα twisted_sister… Σε ξέρουμε καλά πόσο κράζεις…
το επαιξαν το lifer
Αν δεν μου αρέσει ένα συγκρότημα, δεν το σχολιάζω.Και αν αναφερθώ σε αυτό, θα πω ότι δεν μου αρέσει απλά.Και δεν θα τα ξεφτιλίσω όλα όπως κάνουν μερικοί οι οποίοι δεν σέβονται τπτ.Συγκεκριμένα μίλησα για την εμφάνιση τους,και όχι για το συγκρότημα γενικότερα.Πολύ ευχαρίστως να με διαψεύσεις…
Μυστήριο :-k
Που να μη φορούσαν και τις μάσκες δλδ:p
Καλα εσυ ποτε δεν εκθετεις αποψεις παντα κραζεις!!!Και ποιος φοραει παρωπιδες φαινεται!!Και αλλοι εδω μεσα δεν γουσταρουν σλιπνοτ αλλα δεν χαρακτηριζουν οπως εσυ!!!Οταν ανακοινωθηκαν οτι θα ερθουν οι σλιπνοτ εκραζες κ τοτε αν θυμασαι στο ειχα ξαναπει και ειχαμε ερθει σε διαξιφισμο!!!
Καλά με εσένα θα ξαναασχοληθώ όταν μαθεις να διαβάζεις,και να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος.Πάντα αυτό κάνεις.
Δε χαρακτήρισε την ίδια τη μπάντα, αλλά λαιβ της μπάντας στο οποίο μάλιστα ήταν ο ίδιος παρών. Τη γνώμη του είπε, άμα δε σας αρέσει προσπεράστε τη.
Οκ δασκαλε…
Kαλημερα και απο μενα (τι καλημερα δηλαδη μεσημεριασε)
Θα ηθελα και εγω να γραψω τις εντοιποσεις μου για το χθεσινο live
Γυρω στις 5 παρα φτανουμε στον συναυλιακο χωρο της Μαλακασας εγω και αλλοι 9 φιλοι μου ετοιμοι να περασουμε μια ωρεα βραδυα βλεποντας καποια απο τα αγαπημενα μας συγκροτηματα
Κατευθηνομαστε κατευθιαν προς το Tera stage οπου ηδη ειχαν αρχισει οι Torche να πεζουν… Λιγος κοσμος κοντα στην σκηνη ενω οι περισοτεροι κατω απο δεντρα καθως ο ηλιος (δωξα τον Θεο) εκεγε και μας χτηπαγε κατακουτελα…
Torche
1.Μετριοι καθως ο ηχος του μπασου ηταν αρκετα δυνατος και εθαβε κιθαρα και παραμορφωνε ολο τον ηχο…
2.Ο μπασιστας ηταν πολυ καλος αλλα οπως ειπα επεζε πολυ δυνατα
Μολις τελειωσαν και οι Torche κατευθηνθηκαμε προς τις τουαλετες και τα μπυροφαγαδικονεραδικα και αφου πηραμε τα απαρετητηα καθως διψα και πεινα ειχε ηδη αρχισει να μας ταλαιπωρει και αφου ριξαμε και ενα κατουρημα ξανακατεβηκαμε προς την σκηνη οπου η Kylesa ηταν ετοιμοι να μπουν και να αρχισουν πεζουν.
Kylesa
1.Aρκετα καλοι (δεν τρελαθηκα κιολας) Καλα φωνιτικα απο την γκομενα αλλα σαν την Αngela απο τους Arch Enemy καμια!!
2.Καλη κιθαρα ,τυμπανα και μπασο
Χειροτερο στοιχειο —> Το 2λεπτο προβλημα με τον ηχο (αμαν ρε παιδια!! )
Τελειωσαν και αυτοι και ξανανεβενουμε πανω για να παρουμε κιαλα εφοδια…
Εδω θελω να κανω καποια παραπονα στην Didi για των συναυλιακο χωρο καθως και για την εξυπηρετηση του κοσμου
1.Η Μαλακασα σαν συναυλιακος χωρος δεν νομιζω οτι βοηθα ουτε το κοινο να απολαυση την συναυλια αλλα ουτε και τις μπαντες να ακουστουν καλιτερα και να δωσουν τον καλυτερο τους ευατο…
2. Ενα αλλο θεμα που με την εδωσε πραγματικα ειναι οι 8?9?10?13? τουαλετες για 10 χιλιαρικα κοσμο? Α Ι Σ Χ Ο Σ
3.Η δυσκολη προσβαση και το γνωστο προβλημα με το παρκινγκ καθως και το προβλημα με τα λεωφορεια που ηταν και λιγα και ευφευγαν γρηγορα αφηνοντας πολυ κοσμο πισω 2Χ ΑΙΣΧΟΣ
4.Ειμαι της γνωμης οτι καλιτερα θα ηταν το φεστιβαλ να μεταφερθει στο Ο.Α.Κ.Α καθως και ευκολα προσβασημο ειναι καθς εχει μεγαλους δρομους και παρκινκ αλλα και καλιτεροι ακουστικη για τηνς συναυλιες (οπως στους AC/DC) οπως και περισοτερο κοσμο χωραει
Και καθως η ωρα πλησιαζει και το soundcheck για τους Down τελειωνε , ολοι περιμεναμε να δουμε απο που θα βγει o Anselmo και η παρεα του … Με το που βγενει εξω , ΧΑΜΟΣ . ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ,ΦΩΝΑΡΑ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΕΑ . Μας ξεσικωσε ολους .
Down
1.Η φωνη του Phill ηταν φοβερη (για μενα ο 2ος αγαπημενος βοκαλιστ μετα τον Hetfield) και μας ξεσηκωσε ολους οπως πολυ καλα ξερει να κανει … Πολυ εποικινονιακος με το κοινο
2.Κιθαρες, Μπασα, Τυμπανα σε βαζαν στο ρυθμο και μαζι με αυτα αρχισαν και τα πρωτα σρπωξιματα και πιτ της ημερας
3.Τα χρονια πολλα που τραγουδησαμε στον Anselmo…Απεχτος επεσε κατω και αν ειδα καλα συγκινιθικε !
4.Το κοινο τα εδωσε ολα!! Πραγματικοι δυναμιτες ημασταν !! Και το χαρηκαν ολοι (κοινο και Down)
5.Bury me is smoke και το τζαμ με Mastodon (που εδειχαν σε ολο το ακτ των Down να το απολαμβανουν) και κατι αλλους .Ο Φιλ αρπαζει κιθαρα ή μπασο δεν θυμαμε αλλα οπως παντα γαμησε !!
Τελειωνουν και αυτοι και σιγα σιγα κοσμος φτανει καθως οι πολυαγαπημενοι Mastodon
Δεν κουναμε ρουπι απο κει (τι κατουρημα και διψα να θελαμε ) και κατευθυνομαστε ακομα πιο μποστα προς τα δεξια. Aχιζει και πεφτει και ο ηλιος και οι Μασταντονηδες (οπως τους λεει ενας φιλος μου) βγενουν επιτελους με 1ο τραγουδι αν δεν κανω λαθος το Oblivion…Eπικρατει χαμος. Ξυλο,πιτ,τραγουδι (οσοι ξεραμε τους στιχους).
Το πραγματικος δυναμιτης χωρις ομως το Seabeast και Mother Puncher (αχ γιατι? )
Mastodon
1.Φοβεροι σαν μπαντα αλλα πιο πολυ ευχαριστιθηκα το σπροξιδι και το ξυλο παρα τους ιδους… Η φωνη δεν ακουγοταν καθολου ακομα και αν ειμουν 10 μετρα απο την σκηνη …Η κιθαρες πολυ καλες εως καλες…Τα ντραμς παρα πολυ καλα…Θελουν δουλεια στον ηχο τους στα live εκτος αν εφτεγαν τα μηχανηματα και τα ηχεια του φεστιβαλ…
2.Highlights–>Τhe wolf is a loose (με το που ακουγετε το ιντρο γινετε χαμος ,Blood and Thunder(απαιχτο
),Iron Tusk(εκει νομιζω οτι θα σκοτονουνα καθως ενω ηθελα πιο πολυ να το απολαυσω με σπροχνουν οι δικοι μου στο πιτ , Iron Tusk respect!!
Χειροτερη στοιχειο —> 1. ο ηχος κυριως των φωνιτικων … 2. Το υπεροχο πανω απο το εξωφιλο του Crack the sky το οποιο δεν ξερω τι εγινε και δεν το σηκωσαν, ισα που φενοταν…
Και αφου κουρασμενοι και αρκετα χτηπιμενοι απο τοους Μαλιαδες (και οι 4 ολοιδιοι ειναι )
Αφου ξανανεβηκαμε ξανα για νερο και πηραμε απο 2 μπουκαλια ο καθενας κατεβηκαμε και πηγαμε ξανα μπροστα ετοιμοι να περασουμε τελεια γιατι εγω τουλαχιστον πιο πολυ απο ολες τις μπαντες περιμενα τους μασκοφορους για εκεινη την μερα…
Σκανε σιγα σιγα ενας ενας μεσα και ο πανικος δεν αργει να γινει… 10 ατομα παρεα ειμασταν και με το που σκαει το SIC αριζει ο πανικος και το ξυλο … Τελικα εγω τους εχασα αλλα τελικα τους βρικα καθισαμε σε ενα σημειο και προσπαθοντας να μην σωριστουμε χτιπιομασταν μεχρι να πεθανουμε … Σκαει και το Before i Forget και γινετε πανικος http://www.youtube.com/watch?v=UoWR3wCbmmA ξηλο και τραγουδι μαζι
Setlist
sic
eyeless
wait n bleed
get this n die
before i forget
sulphur τρελαααααα
dead memories πολυ τραγουδι εδω (πολυ καλο για διαλειμα)
left behind τρελλλλλαααα
the blister exists εδω πρεπει να ηταν το κομματι με το περισοτερο ξυλο
disasterpiece δεν μπορουσα να το θιμιθω με τιποτα γιατι το μπερδευω αλλα τελικα μου ειρθε
psycosocial εδω πρεπει να εγιναν τα μεγαλυτερα πιτ απο οτι προλαβα να δω
duality πολυ τραγουδι και σπροξιδι
people=shit
Aφου τελειωσει και το duality ο Corey λεει οτι δυστηχως ειναι το τελευτεο τραγουδι για την μερα…Εμεις τους πιστευσαμε και αφου πλακοθικαμε στο people=shit και εκεινη αποχωρουν. Αρχιζουμε να φωναζουμε <<we want more!!>> το σκινικο απο πισω αλλαζει η καρεκλα του joe αλλαζει μεσα στα σκοταδια και αφου οι μασκοφοροι ξαναβγουν εξω και το κοινο τρελενετε βγενει τελευτεος και ο Corey … και πεφτει το surfacing
http://www.youtube.com/watch?v=caKFGUIBCVM&feature=related πανικος … ακουστε στο 1:43 το γελιο του Corey !! και το φρικιαστικο στησιμο του !!
surfacin
Eδω ξεροντας οτι ενα κομματι εμεινε για να τελειωσει η βραδυα με το ακουμε το is time to spit it outttt
παλι πανοικος!!! Ειναι ωρα για jump the fuck up http://www.youtube.com/watch?v=ezWd-ucQQRo&feature=related
spit it out
SlipknoT
1.Kαι οι 9 απιστευτοι απο οτι μπορεσα να δω γιατι τοσο ξυλο,τραγουδι και κουραση δεν αφηνε τετια περιθωρια
2.Το σετλιστ ηταν best of αλλα ελειπαν καπια κομματια (Pulse of the maggots,The Heretic Anthem,Purity)
3.Μακαρι να μας ξαναρθουν
4.Eπεξαν λιγο τελικα για Head Liners
Τελος αφου τρελα υδρομενοι χτηπημενοι και με φονη σαν του Αnselmo τρεξαμε για νερο αυτο που πραγματικα μας εμεινε ηταν οτι ολες οι μπαντες μας εκαναν να περασουμε τελεια κοντα ακομα και αν υπηρχαν καποια προβληματακια…
Και ενα τελευτεο παραπανω προς την Didi …
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ LIVE ΚΑΛΙΨΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (ΠΧ DOWNLOAD)ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΤΑ VIDEO ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑΝ … ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!
Έλεος εγώ ειρωνικά το είπα για τον αλλον, twisted! μια πλακίτσα κάναμε έτσι κι αλλιώς συμφωνάω μαζέ σουά
Καλά ντε, σόρυ.Μόλις ξύπνησα και δεν τα πιάνω γρήγορα…
Δεν έκατσα να διαβάσω όλες τις σελίδες που γράψατε και έτσι δεν ξέρω πιο είναι το γενικό κλίμα, οπότε λεω την γνώμη μου απλά και ξεκάθαρα: Down και Saxon τα γάμησαν όλα! Η Lita μια χαρά κρατιέται και τα κομμάτια της είναι ΟΚ, Mastodon είδα πολύ λίγο προς το τέλος αφού προτίμησα να δω METAL (Saxon ντε) άλλωστε τους είχα δει και το 07 και πιστεύω ότι δεν είναι μπάντα για μεγάλους χώρους…γνώμη μου μην πέσετε να με φάτε! Τέλος, έκατσα να δω το τσίρκο, ναι περί αυτού πρόκειται, 9 τύποι να κάνουν ό,τι να ναι πάνω στη σκηνή και να παίζουν και λίγη μουσική! 1 ώρα και 10 λεπτά-καθαρό χρόνο- είναι πάρα πολύ λίγη ώρα για Headliners αλλά ΟΚ εμένα δεν με πείραξε άλλωστε λίγα τραγούδια τους μου αρέσουν πραγματικά! Σίγουρα οι φίλοι της μπάντας θα πέρασαν καλά. Πάντως το κόλπο με το Spit it out το είχαν κάνει και οι In Flames εδώ το 2000 με όχι τόσο καλά αποτελέσματα [-X
έφτασα στα μισά των Kylesha…πολύ καλοί οι τύποι…αν και σε club, θα είναι 10 φορές καλύτεροι φαντάζομαι…εντάξει DOWN, απλά respect…τι να πω…phil anselmo, ανατριχίλα…Mastodon, Κλασική αξία πλέον, κινήθηκαν στα γνωστά υψηλά τους standards…και SLIPKNOT…εντάξει τα παιδιά είναι τρελά, δεν υπάρχουν!! τους είχα δει και το 2005, χτες ήταν 100 φορές καλύτεροι…φοβερή ενέργεια και το κοινό, το jumpthefuckup ΦΟΒΕΡΟ, με λίγα λόγια όλα τα λεφτά…στο άλλο stage δεν πήγα καθόλου…
Λοιπον εχουμε και λεμε απο αυτα που ειδα…
Κylesa
Δεν τους εχω τσεκαρει ποτε η αληθεια ειναι. Αξιοπρεπεις αν και το ‘‘δυο ντραμμερ για να κανουμε εντυπωση’’ δεν με κερδισε. Επισης δεν με εκαναν να θελω να μαθω περισσοτερα γι αυτους.
Lita Ford
Οι μουσικοι της επικοινωνιακοτατοι και επαγγελματιες. Η ιδια φρεσκια σαν τον γκοτζιλα που τρωγαμε στο στρατο. Καποιοι μας κανουν πλακα. Ουπς οχι καποιοι. Η DiDi. Ρε παμε καλα. Η Lita ηταν ενα τελειωμενο ανεκδοτο την δεκαετια του 90, μας την φερανε το 2009 να μας πει τι?
Saxon
Δεν ειδα ολο το σετ γιατι στην φαση αυτη πηγαινα και ερχομουν. Αλλα για ακομη μια φορα εδειξαν οτι ειναι μια παρα πολυ καλη live μπαντα. Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν. Τους εχω δει αλλη μια φορα στο Rock of Gods το 96 οπου και παλι ηταν αριστοι. Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες τελεια και παυλα.
Down
Πολυ καλη εμφανιση. Ξεσηκωσαν τον κοσμο πραγματικα. O Phil ειχε φοβερη ενεργεια οπως παντα. Οση ωρα τους εβλεπα σκεπτομουν τι θα γινοταν αραγε αν στρατολογουσαν τον Zakk Wylde. Oλοι περιμεναμε μεσα μας μια διασκευη Pantera η οποια δεν ηρθε. Απο μια πλευρα σωστα παντως. Οι Down ηταν εκει να παρουσιασουν την δουλεια τους και οχι να ικανοποιησουν τα απωθημενα των 30ρηδων του κοινου. Στους οποιους ανηκουμε με την παρεα μου.
Mastodon
Τωρα τι να πω. Ειχα παρει το Leviathan οταν βγηκε χωρις να το εχω ακουσει πριν (οldschool πρακτικη). Επαιζε πολυ σπρωξιμο απο τα media και ταυτοχρονα ειχε καταπληκτικο artwork. Ολα εδιναν την εικονα μιας προσεγμενης δουλειας τουλαχιστον. Το ακουσα, το ξανακουσα, βαρεθηκα και το εβαλα στην ακρη. Παρολα αυτα πιστευα οτι ισως live να εβγαζε ενα αλλο προσωπο η μπαντα. Δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει αυτο. Και η συμμετοχη τους στο τελευταιο κομματι των Down με εκανε να τους δω πολυ θετικα.
Παρολα αυτα για πρωτη φορα στην ζωη μου βαρεθηκα τοσο πολυ σε συναυλια. Tα φωνητικα θαμμενα. Ακατασχετη παραθεση βαρετων ριφ εν οιδει πολυπλοκοτητας ντε μεκ, καμια επαφη με το κοινο. Καποια παιδια πισω μου φαινονταν να καραγουσταρουν βεβαια και σχεδον μπηκα στον πειρασμο να ρωτησω τι τους αρεσει απο αυτην την ακατασχετη φλυαρια που χαρακτηριζεται απο ελλειψη φαντασιας. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτας θα μου πειτε. Η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελα ποτε να γινω σαν τους αντιστοιχους ‘‘παλιοτερους’’ της εφηβιας μου που στραβωμουτσουνιαζαν λεγοντας ‘‘το thrash δεν ειναι μεταλ’’ ‘‘αυτο δεν ειναι μεταλ’’ ‘‘αυτοι μου ξυνιζουν’’ ‘’ οι Warlord εβγαλαν μουσικα διαμαντια’’ και μπλα μπλα μπλα. Αλλα δεν μπορω να μην παρατηρησω μια σημαντικη πτωση στην ποιοτητα των προβαλομενων νεων γκρουπ. Σε καμια περιπτωση δεν τους αξιζε να ειναι δευτερο ονομα χθες.
Slipknot
Αν και ο ηχος μας τα χαλασε για ακομη μια φορα στο χωραφι (στο Λυκαβηττο ηταν πολυ καλυτερα) σε επιπεδο ηχοληψιας αλλα και εντασης (τι παιζει ρε παιδια και χαμηλωνουν τον ηχο? Και στους Metallica τα ιδια), oι Slipknot για αλλη μια φορα παρουσιασαν ενα πολυ καλο show. Επαγγελματιες, πολυ καλη αποδοση των κομματιων (με μονο μειων τον ηχο), φοβερη επικοινωνια με το κοινο και διαολεμενο κεφι. Oλοι το χαρηκαμε παρα πολυ και αποζημιωθηκα προσωπικα για την επιπονη ωρα των Μαστουροδον. Παντου εβλεπες ατομα να χοροπηδουν και να καραγουσταρουν. Προσωπικα δεν θα με χαλαγε καθολου αλλη μια ωρα show.
Ευτυχως ο καιρος δεν μας τα χαλασε και δεν υπηρχαν παρα ελαχιστοτατα ιχνη λασπης. Αυτο που θεωρησα εγκληματικο παντως ηταν ενα χαντακι καλυμενο με ταπητα (προφανως απο εκει περναγαν τα καλωδια). Ηταν γυρω στους 10 ποντους βαθυ, αλλα οτι πρεπει για να στραμπουληξεις ή και σπασεις κανενα αστραγαλο μεσα στην αναμπουμπουλα με γυρευε τι συνεπειες. Ειναι τοσο μαλακες πια αυτοι οι ανθρωποι? Προσωπικα ειδα 3-4 να την πατανε μερα μεσημερι γιατι ηταν καλα τεντωμενο και νομιζες οτι απο κατω ηταν στερεο.