Καλά ρε, είχαμε τη γκρίνια για το ποιοι δεν έρχονται πριν το χεστιβάλ, την έχουμε και μετά?
Νιώστε ρε!
Έρχονται FAITH NO MORE ρε!!! ΣΑΜΠΑΘ ΡΕ!!! ΝΙΝ ΡΕ!!!
Τέλος το ροκγουέηβ! Πάμε γι άλλα!
Οι Machine Head πάντως στην Γαλλία ήταν τρομεροί. Μακαρι να τους δούμε σύντομα εδώ παρέα με τίποτα Lamp Of God.
Παντως χτες μετα τους Slipknot ημουνα ντεντ! Μπορειτε να μου εξηγησετε πως επεζησαν οσοι πηγαν στο Download του 2004 με αυτο το line-up: Metallica, Korn, Slipknot, Slayer, Machine Head, Soulfly ???
Αυτο με τις διασκευες ειχε γινει γιατι πριν μια βδομαδα ειχε πεθανει ο Dimebag. δεν νομιζω να παιζουν Pantera στα λιαβ τους…
Γιατι φετος Πορτογαλια Optimus Alive ? Με : Metallica, Slipknot, Mastodon, Machinehead kai Lamb of god ?
Αυτο ειναι ονειρο ζωης !! :lol:
Διαβαζω 12 σελιδες ποστ απο χτες και εχω πεθανει στα γελια…
Οποιος καταλαβε και οτι καταλαβε…
Λεω απο τωρα οτι δεν προκειται να συνεχισω ουτε να αρχισω αντιπαραθεση…
Παμε για αλλα που λεει και ο φιλτατος Bleedin…
χρηστο ασε τα σαπια ρεεε…!!!
παραδεξου οτι η καλυτερη μπαντα του φεστιβαλ ηταν οι νταουν.-
Καλα με εσενα τα ειπαμε και χτες…Αμπαλε… :p:p:p
Παντως για να μιλησω σοβαρα, ρωτα αν θες τα παιδια που ημουν μαζι οταν με βρηκες να σου πουν τι σχολιο εκανα για Down και τους πραγματικους οπαδους τους…
Απλα δεν το λεω εδω γιατι κανεις δεν θα διαβασει οτι ειναι προσωπικο σχολιο και θα πεσουν να με φανε…
Θα σου πω και απο κοντα αν θελεις…
Εαν βγαλουμε τους Metallica και παλι μη νομιζεις πως θα μαζευαν πολυ περισσοτερο κοσμο.
Κακα τα ψεμματα, αλλα τελικα στην Ελλαδα μονο ενα πραγμα πουλαει. Με την εννοια πουλαει κι οχι απλα τραβαει. Headliner. Τα υπολοιπα ειναι δελεαρ και τιποτε παραπανω. α κιε δυο χιλιαδες ειναι (γενικα) τα ατομα που ασχολουνται, με την εννοια του ασχολουμαι και δεν περιοριζομαι στη μια, πες δυο συναυλιες μαξ τον χρονο. Ανεξαιρετου φασματος, φυσικα, γι αυτο και μιλαω για δυο χιλιαρικα κι οχι για πεντακοσια ατομα. =p - προεξοφλω απαντησεις κι ετσι.
Edit: Πες για τους οπαδους των Νταουν φιλος. Εχουν πολλα να σου πουν περι Μοτλει Κρου. Χου χου χου. =p
σωστότατος ! μεγάλη αλήθεια ανγκμαρε !
[I]How do I get my voice to sound like it sounds?
I use my vocal chords in conjunction with my false chords. They produce this gargly, raspy sound. I do NOT use a pitchshifter or harmonizer to create my vocal sound. I do not think it is possible to create a good scream by using effects. [/I]
legalize ρε!
Εγω μονο Slipknot προλαβα, ειχαν κλεισει κατι τρυπες γαμωτο…
Down!!! δωσε δωσε!!
Ενταξει ακουσα και ολους μεσα απο το camping, mastodon θεοι χαλαρα (μετα απο καποιους προφανεστατους)
Slipknot. καλα ηταν.ειμαι αλλο στυλ.
btw. Τους αθιγγανους να πουλανε laser και φωσφοριζε ραβδους τους προσεξε κανενας?
…πολύ φιγουρατζίδες αυτοί οι slipknot αλλά γενικά αρκετά ικανοποιητικοί…
καλά ηταν πάντως, είχε και καλή τεκίλα φύσαγε και το αγέρι…
μακαρι να μην γεμιζαν οι χωροι με ατομα τετοιου ειδους.
μακαρι να υπηρχαν στα λαιβ μονο ατομα που γουσταρουν πραγματικα κ ατομα που θελουν να εχουν μια καλυτερη επαφη με τη μπαντα μιας κ ακουσαν κ γουσταραν σε καποια φαση.
δεν εχουμε ανανγκη να γεμιζει ο χωρος με ασχετους που και ενοχλουν λογω τζαμπα συνοστισμου κ εκνευριζουν (εμενα προσωπικα)
επειδή ακούγονται διάφοροι αριθμοί
στο λάηβ είχε 7-8 χιλιάδες άτομα, παιδιά.
αλλο ενα τρανταχτο παραδειγμα απο τον κοσμο που μαζευεται σε συναυλιες…
και ρωταω… γιατι ερχεστε ρε παιδια? για να γινεται χαμος τζαμπα? για να πρεπει να ανεχτουμε τα οποια σχολια σας ενω δεν σας ενδιαφερει το τι βλεπετε? γιατι δε καθεστε σπιτι? λεφτα για πεταμα δεν εχουμε πλεον… οικονομικη υφεση λεγεται αυτο!
Εγω θέλω να κάνω μία απλη ερώτηση χωρίς να θέλω να προσβάλλω ακούσματα και γούστα.
Πείτε μου ρε παιδιά γιατί πραγματικά απορώ :
πώς ειναι δυνατόν οι MASTODON να προσφέρουν κάτι στη μουσική βιομηχανία , αλλά και στα αυτιά μας???
Παρακαλώ ρε παιδιά, ΚΑΠΟΙΟΣ να μου αιτολογήσει οτι αυτή η μπάντα ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!
Η ερώτηση είναι χωρίς επίθεση κ χωρίς προσβολή ξαναλέω…
Ναι, και αυτό που σκεφτήκαμε εγώ και ο φίλος μου είναι πως μπαίνουν εκεί μέσα, γιατί εισιτηριο το κόβω κάπως δύσκολο να αγοράζουν
Και μάλιστα αυτός ο τύπος δεν ελεγε να ξεκολλήσει χωρίς να μας πουλήσει κάτι (όχι οτί αγοράσαμε βέβαια)
κάτσε ρε καμελσπότερ πού απορείς?
Ο ένας είχε πρόσκληση (μαγκιά του), πέρασε στο χαλαρό, ο άλλος ήθελε να δει Λίτα Φορντ και Σάξον (παίζαν κι αυτοί γιου νόου). Βτς και τα δυο παιδιά που κατηγορείς και επιτίθεσαι την έκαναν νωρίς οπότε εσένα τι σε κόφτει?
…και εγώ αυτό σκεφτόμουν :-:lol: