Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Ο μπαναγια μου τι προσφερουν στην μουσικη οι μαστοδον??Ο θεε μου??

αφου ρε συ leviathan το ξερεις ποσο χαλια χωρος ειναι για συναυλιες κ ποσο αναξιοπιστη ειναι η Didi και ποσο ανοργαντωτα ηταν τα πραγματα 3 μερες τωρα κ πως φερθηκε σε χιλιαδες κοσμου που κατεβηκε για να δει οτι “αγαπουσε” (γιατι με τα παραπανω βλεπει κανεις οτι ειναι κ ατομα που δεν αγαπανε τπτ, ετσι για τη φαση πανε αν χουν να λενε κ κατι :lol:)…
γιατι πηγες τελικα?γιατι δεινουμε ολοι λεφτα σε αυτην την εταιρια??
να φανταστεις εγω δεν πηγα πχ. κ γουσταρω slipnkot, ακομα πιο πολυ mastodon και για Down ουτε κουβεντα…πηγα περυσι σοφια για αυτους κυριως κ οχι για metallica που παλι τρελαινομαι. αλλα εχω ορκιστει εδω κ χρονια πως αν η didi δεν δειξει αλλο προσωπο και δεν αλλαξει χωρο απο εμενα λεφτα δε ξαναβλεπει.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σε αυτό που θες… Κάτσε να βάλω και γω καμιά 300αριά σημεία στίξης όμως!!!1111111

Edit :
Και επίσης σβήσε την τελευταία πρόταση. Είναι πραγματικά από τις πιο άκυρες που χω διαβάσει.

Ρε μπας και είσαι από το τημ με τα τρολς ?

καμια επιθεση. απλα σχολιαζω το τι ατομα μαπνουν στις συναυλιες.

οκ, αλλά φεστιβάλ είναι. (Νταξ’ ο θεός να το κάνει!) Παίζουν οχτώ μπάντες. Τόσο περίεργο σου φαίνεται ο Ρασπούτιν να πήγε για σάξον, και μετά να πήρε μια τζούρα σλίπκνοτ πριν φύγει? Έτσι για το γαμώτο δηλαδή?
Ή κάποιος άλλος να γούσταρε να δει μόνο ντάουν και καιλέσα? Έπρεπε να φύγουν στα καπάκια? όχι. άραξαν πίσω στα γρασίδια με τις μπυρίτσες τους και είδαν και τα υπόλοιπα χωρίς να’ναι φανς. Λογικό.

Στα ευρωπαΙκά φεστιβάλ πάντως που παίζουν κάθε μέρα 20-30 μπάντες ε μη νομίζεις πως αυτοί που πάνε ξέρουν κι όλους τους στίχους από όλες τις μπάντες! Κι εκεί ανάλογος και μεγαλύτερος “τουρισμός” παίζει.

@ Βεμπάιρ: Μεγάλο ποστ αδερφέ. Δεν έχω απάντηση. Ρώτα τον Ούλριχ, τον Αράγια και τον Κήναν που τους κουβαλάν μαζί τους στον κόσμο εδώ και μια τετραετία. Ίσως κάτι να ξέρουν παραπάνω.

Το χωρίς επίθεση κ χωρίς προσβολή το λεω με την εννοια οτι δε θελω να προσβαλλω καποιον που εχει ακρως αντιθετη αποψη κ φυσικα ειναι οπαδος τους…

Ασ’το Κωστα…Το ειδος camelspotter ειναι γνωστο απο καιρο…Ειναι απο τους τυπους του καναπε που δεν πανε σε συναυλιες και τις σχολιαζουν κιολας…

Τον θυμαμαι απο τους Bad Company που δεν ειχε παει στη συναυλια αλλα ειχε αποψη μετα κραζοντας τα παντα…απο την εμφανιση μεχρι το ποση ωρα επαιξαν…

Απλα μην δινεις σημασια…8)

Φιλε αν ξερεις οντως απο μουσικη, πιστεψε με, αν ακουσεις θα καταλαβεις πως οι MASTODON και παιζουν μουσικη και “δικη” τους μουσικη με πολλα στοιχεια και εμπνευση… Αν ακουσες χτες δεν μπορει να μην επιασες ουτε μια απο τις απιστευτες ΡΙΦΑΡΕΣ που “σπερνουν”… Τωρα αν σε χαλανε τα φωνητικα, (που τα παιρνει να βελτιωθουνε), θα ρωτησω κατι. Εσυ ακους μονο συγκροτηματα με καθαρα φωνητικα και τραγουδιστες σαν το Halford? Γιατι και εγω προτιμαω καθαρα φωνητικα, αλλα εχω ανοικτα τα αυτια και τα ματια μου και οι MASTODON ειναι κατι που αξιζει να το ακους με πολυ ανοιχτα τα αυτια…

Dio logia na pw tote kai egw gia tin teleutaia mera tou rockwave,
distixos irtha afou idi eixan teleiwsei oi torche opote apopsi den exw kai genikotera den piga apo tin alli skini na dw ti paizei…

Opote:Kylesa, to perimena oti mia mpanta pou poaizei auto pou paizoun oi kylesa(opws to paizoun kiolas) den tha mporouse na apodwsei se open air festival poso malllon otan paizoun kai apo tous prwtous me oti sinepagetai auto(xamili ews mideniki poiotita ixou -ligos kosmos)parola auta tha tous perimenw an erthoun kapoia stigmi se kapoio club…
Down: apo polles apopseis oi ‘arxigoi’ tou live… arxidatos ixos , opws kai i mousiki tous kai vevaia auto to rigos stin spondiliki stili oti autos o alitis ekei panw einai autos pou einai kai o vios kai i politeia tou den xreiazontai sistaseis.vazeis mazi kai to bury me in smoke me to opoio kleisane kai to xamogelo tha argisei na svisei apo to stoma sou
Mastodon: eilikrina me autous edw tous kirious den mporw na eimai antikeimenikos. ennoeitai mou aresan ennoeitai perasa gamata… apla mia paratirisi: DILADI TI PREPEI NA KANOUME GIA NA AKOUSOUME TOUS MASTODON ME KALO IXO? tetarti fora tous vlepw kai o ixos einai panta sta epipeda tou anektou… iparxoun simia sta live tous pou apla ksereis ti paizoun alla den to akous kiolas…
Slipknot: oso kai na mas kathetai sto laimo to teleutaio tous album(kai gia merikous kai to proteleutaio) irthan kai edeiksan pws ginetai… den eimai idiaitera fan tous alla simera mono slipknot akouw…ixos theama fwta kaula idrwtas fwni ola ston vathmo pou xreiazetai… ston megisto diladi… an exaireseis kana dio kommatia ola ta alla me kalipsan apolita…

(idate diafora ixou apo mastodon me slipknot e? kai den tha milisw gia alla mastodon metallica,alla nomizw oti osoi tous eixan dei support stous tool me niothoun)

συγνωμη για τα greeklish δεν το γνωριζα… δεν θα το ξανακανω…

εκεινη η μερα ηταν για γελια… το ποσο παιξανε μου το ειπαν φιλαραια απο το φορουμ που πηγαν εκει. απορω που το θυμασαι…
ωραια. ισως εχω αδικο που τα λεω αυτα. ειναι γιατι θεωρω ακυρο το να πληρωσεις τοσα για να δεις saxon κ επειτα να μειωνεις ολες τις υπολοιπες μπαντες. απο τη στιγμη που οι saxon ερχονται συχνα πικνα στα μερη μας αθηνα θεσσλονικη.

Μια απορια εχω μονο. Γενικα μιλωντας.

Γιατι καθεστε και ασχολειστε με πραγματα που δεν σας αρεσουν; Ειναι ενας ακομη τροπος εκτονωσης νευρων; Κι εγω δλδ κραζω πραγματα ανα καιρους, αλλα αναφερομαι σε σχηματα κιε μουσικες που ακουω και (προφανως) με απογοητευσαν.

Αυτη τη νοοτροπια ποτε δεν θα την καταλαβω. Κι ουτε προκειται καθ’ οπως φαινεται.

Εγώ το είχα πει και συμφώνησε και ο Ανγκμαρ. Η αλήθεια είναι ότι μετά το Iowa έπεσαν σε λαηβ απόδοση. Kαθήστε να συγκρίνετε τα dvd disasterpieces και welcome to our neighbourhood (κορυφαλιο) με το τελευταίο dvd τους και γενικά τις τελευταίες λαηβ εμφανίσεις του. Στο δια ταύτα, απ’ όταν έγιναν πιο κυριλέ και άρχισαν τα brothers, sisters και family έπεσαν και σαν λαηβ απόδοση.

Ναι, κατι τετοιο. Γενικα, αρχισε να ξεθυμαινει το στοιχειο που αγαπησα (σαν εφηβος) στους Slipknot. Εξ ου και τα οποια μικρα παραπονα.

[SIZE=“4”]Saxon & Down. [/SIZE] Απλά και όμορφα. Αλητεία οι Down, θέουληδες όλοι, πρώτη φορά τους έβλεπα, και απλά με άφησαν με ανοιχτό το στόμα. Α, δεν είχα ακούσει Down πολύ, επειδή είχα ακούσει ένα τραγούδι και νόμιζα ότι ήταν gay. Χθές άλλαξα γνώμη. Σήμερα κατέβασα όλα τα Albums, και αύριο είναι η μέρα Down. Να ξανάρθουν.

Για τους Saxon, ότι και να πεις είναι λίγο. Και να μην γουστάρεις heavy, και να μην γουστάρεις saxon, αύτους τους “παππούδες” που έλεγαν μερικοί, έπρεπε να τους δεις. Γιατί τέτοια ενέργεια είχαν, που μόνο για “παππούδες” δεν έκαναν. Respect.

Πολύ καλοί οι Mastodon. Μου άρεσαν. Οι υπόλοιποι καλοί.

Slipknot. Άκουσα το intro και έφυγα.

Μια ερωτηση, η διαφορα στο επιπεδο του ηχου θεωρεις οτι ειναι υπ’ ευθυνη των υπευθυνων η των συγκροτηματων των ιδιων?

συμφωνω μαζι σου αλλα πες μου ειλικρινα πως ενιωσες στα πρωτα 3 κομματια? ασε που απο no image μπαντα γινανε (εδω και καιρο) its all about image μπαντα…

καταρχιν κ μονο το avatar που χρησημοποιώ σου δίνει να καταλάβεις οτι το προβλημά μου δεν ειναι τα φωνητικά .
εχω παψει εδω κ χρόνια να ακουω στερεότυπα κ φροντίζω να εξελίσω τα ακούσματά μου.
εχω προσπαθήσει να κατανοήσω τη μουσική τους αλλα εχω καταλήξει σε ενα συμπέρασμα όπου αν εξαιρέσω “σημεία” μέσα στα κομμάτια τους που όντως υπάρχουν σε πολλά αρκετά καλά riffs, απο κει κ πέρα τι???

Σαν σύνολο τα κομμάτια τους μου ακούγονται ασύνδετα χώρις μία σταθερή μελωδία κ για να στο πω με απλά λόγια κατα την προσωπική μου άποψη?
κοπάνημα χωρίς ουσία!

off topic

…αν κατάλαβα καλά τώρα που τσεκάρισες τον ανδρισμό τους είπες να ακούσεις την μουσική τους…μάλιστα…

Έλα ντε!

Καλά ρε μαλάκες, αφού πήγατε να δείτε αυτά που γουστάρατε (καλώς κάνατε, όλοι αυτό κάναμε), γιατί πρέπει να κράξετε οπωσδήποτε τα υπόλοιπα συγκροτήματα; Και μένα η γνώμη μου για τη Λιτα Φορντ είναι ότι είναι σσδξωησκξωησωξσκδω, αλλά γιατί να την πω; Ούτε το είδος ακούω ούτε και με ενδιαφέρει.
Κι εγώ μπορώ να πω με ευκολία ότι οι Down γάμησαν με απίστευτη άνεση ό,τι μαλακία ακούει ο καθένας, αλλά ποιό το νόημα να το κάνω αυτό;

Όχι στο άσκοπο φλεημιν, κουράζει ε. Όπως και σεξιστικές φράσεις τύπου “οι τάδε είναι γκαιη”.

και των δυο πιστευω… μπορει οι μεν να μην τους νοιαζει σε ενα φεστβαλ να βγουν με τον απιστευτο ηχο και οι δε να μην τους δινουν αρκετο χρονο για soundcheck… πιστευς οτι μια μπαντα θα την ευχαριστηθεις συναυλια σε καποιο κλαμπ και θα εχεις και ολοκληρομενη αποψη