Rockwave Festival 2019

ROCKWAVE FESTIVAL 2019
ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Μια ανάσα πριν γιορτάσει του χρόνου το Rockwave Festival την 25η επέτειό του, ετοιμάζει μια μέρα το 2019, και συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Ιουνίου, για να κάνει μια μικρή αλλά μοναδική προθέρμανση για το τι θα ακολουθήσει.

Το Rockwave Festival πάντα αποτελούσε ένα μέσο επικοινωνίας για όλα τα μουσικά είδη και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Χωρίς να ενδίδει σε στερεότυπα και χωρίς να συμμορφώνεται με άγραφους κανόνες, το φεστιβάλ υποστηρίζει τα κοινωνικά κινήματα που ασπάζονται την ισότητα, την ενότητα και την μουσική πολυμορφικότητα.

Φέτος το Rockwave αποφάσισε να αφιερώσει τη σκηνή του στην πιο cool και δυναμική γυναικεία παρουσία των τελευταίων ετών με τη «μεγάλη» φωνή, την LP. Παρέα της θα έχει τον “ιππότη της ασφάλτου” και γνωστό DJ, Kavinsky.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το line-up.

Γιατί όσο υπάρχει καλή μουσική, θα υπάρχει το Rockwave Festival! Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019.

Εκλαψα κ μετα ανακουφιστηκα

1 Like

Ποιά είναι τα παιδιά ρε παιδιά??

Kavinsky γαμει, αλλα ποιος θα τραβηχτει Μαλακασα να τον δει δεν ξερω…

1 Like

Aυτός ο Καβίνσκι είναι Πολωνός χαφ; Θα παίζει πίσω από το Σιμπιέρσκι;;

6 Likes

Μπορει να ειναι ξαδερφος του unabomber

2 Likes

Ε ρε Nicolas Winding Refn που σας χρειάζεται :exclamation:

1 Like

Τραγικό line up για μένα. Σιγά μην έκανε την έκπληξη ο Λώρης…

Αν και εδώ που τα λέμε καλύτερα γιατί δεν σηκώνουμε άλλες συναυλίες. Κρίμα για τους καλλιτέχνες πάντως γιατί ενώ είναι νέοι και ελπιδοφόροι το φετινό rw θα φύγει άκλαυτο.

Υπονοεί όμως πως το 2020 θα γίνει χαμός. Εδώ θα μαστε να κράξουμε

Εαν δεν κανω λαθος, ο Λωρης φετος διοργανωνει το Urban Athens Festival, δεν ειμαι σιγουρος οτι ασχολειται με το RW. Οπως και να’χει, δεν χρειαζεται να πουμε και πολλα για το RW φετος. Υπαρχουν τοσα φεστιβαλ και τοσα live ολο το καλοκαιρι, που κανεις δεν μπορει να μεινει παραπονεμενος.

1 Like

Διοργανώνει και το RW μαζί με το UAF. Αν προσέξεις λέει πως το διοργανώνει η xlalala δηλαδή η εταιρία του Λώρη.

Όσο για το άλλο που λες συμφωνώ. Παίζει να είναι το καλύτερο ,από άποψη ποσότητας, συναυλιακό έτος που ικανοποιεί ένα μεγάλο φάσμα του σκληρού ήχου.

Ο Λώρης φέτος έμεινε αδρανής αλλά του χρόνου υπόσχεται δυνατό RW και ευρωπαϊκών προδιαγραφών φεστιβάλ στην Κατερίνη. Αν τα θαλασσώσει και τότε καλύτερα να αποσυρθεί από διοργανωτής συναυλιών

Στην Κατερίνη ? Μονο αν πάνε απο εκει κοντά. Να σηκωθεί λαός να πάει απο εδώ με μεγάλο κόστος ΔΕΝ. Πας και εξω και βλέπεις “Ευρωπαικό” φεστιβάλ κανονικό. Ασε που αμα παίζουν παρόμοια ονοματα δίπλα μισοτιμής δεν θα πάει ψυχή.

Μην ειστε αρνητικοι ως προς την Κατερινη. Στο εξωτερικο δλδ, θελετε να μου πειτε, οτι δεν φευγουν απο αλλες πολεις για να πανε σε Wacken ή Hellfest ή Download κτλ κτλ? Ισα ισα, θα ειναι και ωραια εκδρομη με παρεα, με το αμαξακι και με μοιρασμενα εξοδα. ΟΜΩΣ…μιλαμε για Ευρωπαικα φεστιβαλ,που σημαινει σωστη οργανωση πανω απ’ολα,απο το που θα μεινεις, που θα φας,που θα χεσεις κτλ κτλ.
Αυτα ως προς την περιοχη. Ως προς το τι εχει ο Λωρης στο μυαλο του και αν θα γινει φεστιβαλ Ευρωπαικου επιπεδου…οταν γινω εγω εκατομμυριουχος, τοτε θα καταφερουμε να δουμε και εμεις κατι τετοιο στην Ελλαδα.
Ας απολαυσουμε λοιπον το φετινο καλοκαιρι,ειτε μεταλλαδες ειτε οχι, γιατι γινεται χαμος απο live και για του χρονου,καλα να ειμαστε,εδω θα ειμαστε και θα τα πουμε.

3 Likes

Αυτό ακριβώς. Μακάρι να φέρουν καλά ονόματα για μας τους βόρειους που γκρινιάζουμε ότι δεν έχει τίποτα μεγάλο εδώ πάνω.

Νταξ αρκετά όλα αυτά το θέμα είναι RW 2k19

Εγώ Σαλόνικα είμαι, αν και απο Αθήνα. Αλλά, 5 εκ ζούν Αθήνα. Με ΟΣΕ/Αεροπλάνα δεν μπορούν να πάνε πολλοί ούτε με ΚΤΕΛ, επομένως αν δεν μπουν ΠΟΛΛΑ λεωφορεία μιλάμε για 200 ε κοστος μετάβασης. Σε άλλες χώρες δεν θες 200ε για να πας απο τη μια ακρή στην άλλη. Γιαυτό λέω οτι το βρισκώ, κακή ιδέα.

2 Likes

Σιγουρα θα εχει οικονομικες εκδρομες απο ολες τις μεγαλες πολεις. Φετος πχ απο καλαματα ειχε για μειντεν.
Αν ειναι μεγαλο φεστιβαλ οπως του εξωτερικου (οπως εχει αφησει να εννοηθει) θα παει πολυ καλα και απο τις γυρω χωρες.

1 Like

Συμφωνώ, αλλα αν παίζουν τα ίδια πάνω κατω και λχ στη Βουλγαρία, μέρες πρίν με μισό εισητήριο, ΓΙΑΤΙ θα το προτιμήσουν ? Εν πασει περιπτώσει ας έρθει το 2020 και βλεπουμέ.Μόνο με Maiden ή Metallica θα κάνει “ζημιά” και ισως βγάλει και καλά λεφτά.

Αυτό με την Βουλγαρία που λες έχεις δίκιο αλλά ποιο μεγάλο συγκρότημα θα έρθει μόνο για την Ελλάδα; Η γεωγραφία μας είναι περίεργη και δεν υπάρχει περίπτωση το συγκρότημα αυτό να μην παίζει σε ακόμα μία Βαλκανική χώρα τουλάχιστον. Αν το σχεδιάσει καλά και συνδυάσει το φεστιβάλ με οργανωμένο κάμπινγκ στην παραλία ή κάτι με την θάλασσα τέλος πάντων θα προσελκύσει κόσμο. Γιατί ξέρω από εμπειρία ότι έρχονται άπειροι Σκοπιανοί/Βούλγαροι/Τούρκοι/Σέρβοι ακόμα και Ρώσοι στην Κατερίνη για διακοπές.

1 Like

Ναι μεν φέρνει κάποια καλά ονόματα με προσικό κόστος στην Βουλγαρία αλλά δεν θυμάμαι κάποιο μεγάλο φεστιβαλ.

Αν το φεστιβάλ που λέτε είναι πράγματι σαν τα μεγάλα ευρωπαικά ή έστω σαν τα παλιά-καλά rockwave θα φέρει κόσμο.

Παιδιά του χρόνου θα κάνει ο Λώρης Long Beach Festival στην Κατερίνη; Προσωπικά δεν με χαλάει αλλά για να πάω μέχρι εκεί θα πρέπει να φέρει πολύ καλά ονόματα. Ας πούμε για Judas Priest - Sabaton που είχε πέρσι στη Μαλακάσα θα πήγαινα άνετα (εκτός αν δεν μιλάμε για ροκ/μέταλ φεστιβάλ).

εγώ με πάσα ειλικρίνεια θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ακόμα και για τα πολύ πολύ μεγάλα συγκροτήματα να πάω Κατερίνη για συναυλία

εκτός μόνο αν γινόταν το θαύμα των θαυμάτων και μας έκανε ο χοντρός τη χάρη να παίξει ως savatage αληθινό σόου χωρίς tso κλπ .

αλλιώς δεν τραβιέμαι από το μεγαλοχώρι της Αθήνας

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν χαίρομαι για τους βορειορς