Rockwave Festival 2025

Σήμερα τα έμαθα, συγχωρεστε με.

2 Likes

Στηριζω.

5 Likes

Ο καλύτερος χοιρινός γύρος, κορυφαίο κότσι, και τσίπουρο να κάνεις γαργάρες. Γαμώ, μαγειρεμένα σε ξυλόφουρνο.
Και απίστευτο ζευγάρι που τρέχει την όλη φάση. Θα ξαναπάω. Ελπίζω με Black Sword Thunder Attack του χρόνου.

5 Likes

Μπερδευτηκα λιγο

και πάλι δεν εξωραΐζω τη διοργάνωση. απλά πάω - επιλέγω να παω, σε αυτή, αφού ήταν στα 40 χμ, χωρίς να περιμένω κάτι. Θα μπορούσα να πάω με 400-500 στην ισπανία, να τα δω όλα ενα 3μέρο σε, σκηνή σαν αυτή, (κάτι που έχω κάνει πολλές φορές - αλλά φέτος βαριόμουν)

με αψίδες να ρίχνουν μιστ για να μην ζεσταίνεστε, με μπυρακλα estrella 4 ε το μεγάλο ποτήρι σε 4-5 μπαρ, οπού 30000 άτομα πίνουν μέσα στο 5 λέπτο αφού έχει 80 άτομα. αλλά 100ε εισιτήριο μέρα + 30000 κόσμος, εδώ hardcore κόσμος που να μην είναι μετάλλικα πχ, ΔΕΝ θα βρεθεί να πάει δυστυχώς.

Το σχετικά καλύτερο release, αποφάσισε να το ρίξει στα μοντέρνα, που δεν έχουν κάποιο νόημα για εμένα. τα έχω δει κιόλα έξω.

εδώ σου ζητάνε 66ε τη μέρα για να δεις μια μπάντα που έβριζε τη χώρα σου και μια βραζιλιέρα τσιτσίδοβα κιθαρίστρια με σκιλσ της πλάκας, που τα πέταγε όντας οριακά ανήλικη - όταν ξεκίνησε - αλλά είχε κοινό και να αγοράζει, για να αγοράζει τα #@#@#@ buyons σε tour και φεστιβάλ. τι να λέμε. βασικά μποϋκοταζ θέλει η μέρα αυτή. Βασιλέα θα δούμε τώρα κι όλα τ’άλλα, δεν είναι και τόσο σπουδαία ώστε να χαλάω τη ζαχαρένια μου για 50ε. Όπως είπαμε, αν ξέρεις οτι θα ξενερώσεις, τι το κάνεις - αμα σε χαλάει. Καψτο. Έχουμε κοιμηθεί σε δρόμο για να δούμε μπάντα, όταν είχαν τελειώσει τα λεφτά παλιά, και δεν είχαμε για ξενοδοχείο. Οπότε - we are the road crew !

3 Likes

Για Iron Maiden μιλας;

Αυτο ειναι ο,τι πιο ακυρο μπορεις να γραψεις για να υποβαθμισεις εναν ανθρωπο. Ουτε ξερω για ποια λες, ισως την ισπανιδα (νομιζω) που ηρθε πριν 1-2 χρονια στο release και βαριεμαι να ψαχνω το ονομα της.

Το “οριακα ανηλικη” ομως μαλλον σημαινει οτι ηταν τελικα ηταν ενηλικη και απλως προσπαθεις να την υποτιμησεις. Ασε που για το “κοινο της που αγοραζει”, εμεις ειμαστε ναρκωμανεις μπαχαλακηδες που βαραμε τις μαναδες μας για να παρουμε τα λεφτα της δοσης, οποτε απλως διαιωνιζεις τα στερεοτυπα.

Υποθετω οτι αυτο ειναι generic παρατηρηση, αλλα επειδη το ανεφερα πιο πανω, μπορω να απαντησω κιολας: ειχα αποφασισει το ταξιδι για τη μουσικη και τις μπαντες, διοτι αυτο ειναι η κινητηρια δυναμη. Ξενερωσα με οσα εβλεπα εδω πριν ξεκινησω, αλλιως θα το εβέπα απευθειας εκει. Ομως δεν πηγαμε για τον Λωρη και τα χωραφια του.

Υπαρχει κι αλλος λογος: ειχα κρατησει δυο δωματια, τηλεφωνικα. Αν δεν πηγαιναμε, θα στερουσα απο εναν επαγγελματια χρηματα επειδη “ξενερωσα”, δλδ οχι για σοβαρο λογο. Δεν ηταν γεματο το ξενοδοχειο, αλλα δεν εχει σημασια. Στο τελος τελος καλα καναμε, διοτι περασαμε ωραια. Αν απο το κειμενο μου φανηκε το αντιθετο, αρκει να διαβασεις το TLDR μου.

Συμφωνουμε σε ολα αυτα που λες, εκτος απο το οτι ηταν 4ημερο φετος. Και εισιτηριο με 235 ευρω, πες 250 με fees, αλλα για διαφορους λογους δεν μπορεσα να παω. Το να λεμε ομως σε αλλους με ευκολια “να πατε εκει, ειναι καλυτερα” (που ειναι), μηδενιζει τις δυνατοτητες ανθρωπων με οικογενεια, παιδια, δουλεια που τους σκιζει καθε μερα, δεν τους δινει αδεια οταν τη θελουν, δεν τους περισσευουν κλπ. Δλδ, “εγω μπορω να παω, εσυ γιατι δεν μπορεις;” φαση. Ε, για 100 λογους.

Ενιγουει, ξανα:

TLDR: περασαμε ομορφα, η διοργανωση ηταν below average (ισως ειμαι ευγενικος) αλλα καναμε δυο μπανια στη θαλασσα και αντισταθμιστηκε.

2 Likes

Αμήν…

Ναι ρε, σίγουρα θα πήγαινε 4 μέρες στην Ισπανία με 400 ευρώ :joy:

2 Likes

μόνο τα αεροπορικά θα εννοούσε :sweat_smile:

Το ερώτημα προς εσάς που πήγατε είναι, πιστεύετε ότι μπορεί μπάντα μεγαλύτερου βεληνεκούς να παίξει στον συγκεκριμένο χώρο;

-Ξέρουμε ποια μπάντα είναι. Αντιγράφει τη γραμματοσειρά, όμως.

-Ε, ας πούμε ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί της μουσικά, διότι τα πολύ χατζημέταλ, και δη κουλά, δεν μου λένε κάτι. (αυτά με κολάν, μουστάκια σε ένα μέλος κλτ)
Ε η τύπισσα στα 16 (που είναι age of consent, στη χώρα που μετανάστευσε, αλλά όχι γεννήθηκε, με τον επίσης κουλό, χατζηγκόμενο της, πήγε ολλανδία και έκανε στριπ σόου, δηλώνοντας 18άρα, και τώρα, 10 χρόνια αργότερα, το έχει ρίξει στο ονλυφανιλίκι - αλλά και με φώτο από όταν είναι ανήλικη.
Πως το ξέρω, ε είχε σφαχτεί με άλλη ατάλαντη μπάντα του χώρου - με φουσκωτά (που έχει φτάσει - παρά το σκάνδαλακι, που είχε γίνει να είναι και headline εδώ κι εκεί) που το παίζανε γαμιάδες ανατολικοευρωπαίων γυναικών και ειχε πει οτι πήγαν να τη $@#$@## και οτι είναι μικροτσουτσουνοι (χαχα), κι αυτοί την κράξανε οτι όντας 16χρόνη, πούλαγε το κορμί της. Δλδ μια περίεργη περίπτωση - που θεωρητικά η γκόμενα παρανομούσε, αλλά με τη θέληση της.
Ζητάει δε λέει και 2000 για να τη δείς να το κάνει με τον μικροτσουτσουνο γκόμενο και θεωρεί τους οπαδούς - που έχει αρκετούς μεταλλάδες - Μ@λάκες. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ - αν δώσεις και μισό ευρώ σε ένα τέτοιο τσόλι είσαι).
Αυτά λοιπόν, ναι τα ρίχνει πίσω στο γκρουπ και παίζει σε φεστιβάλ κτλ και έχει πάρει και σπιτάκι σε 2 χρόνια - που όπως πάει θα έχει και λαμπάκι αργότερα - στην υγεία του Αυνάνα μέσου μεταλλά.
ΣΑΦΩΣ και θα κράξω ένα άτομο με μηδαμινές μουσικές δυνατότητες που χρησιμοποιεί το σώμα της, για να πάει μπροστά και που εμ, αυτοεκδιδόταν, κατά κάποιο τρόπο απο τα 16. Μάλιστα το παμπλισιτι φώτο που στείλανε είναι απο το Onlyfans (hahaha).
Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν να το πουλάω έτσι και να λέω ότι ο κόσμος είναι λαλάκες + σεξιστές. χαχαχχχαχαχαχα. Στερεότυπα φίλε, υπάρχουν για κάποιον λόγο.

Αυτά θα δείτε, μπάντες χωρίς τραγουδιστές αλλά με χρήση ονόματος, σε αρπαχτές - που στέλνανε το παλαιό λόγκο εδώ οι τοπικοί, και διάφορα άλλα τσίρκα. Μπορεί όμως να έχει και μπαρ, οπότε παλ μαλ.

Επίσης το Reunion που διαφημίζεται, παίζει να μην είναι και ΤΟΣΟ exclusive, σύμφωνα με φήμες.
Α και κερασάκι στην τούρτα 100 επιπλέον ευρώ για 2 ακουστικ αρπαχτές. ρισπεκτ. Βεβαία σε άλλο θρέντ έπρεπε να κράζουμε γι αυτό.

-Γενική παρατήρηση, όντως

-Παρότι έχω καθημερινή εργασία, παίρνω ευτυχώς ευέλικτες άδειες. Τα παιδιά και η οικογένεια, δεν τα θεωρώ απαραίτητα τροχοπέδη, εκτός αν σε έχουν σκλαβώσει. εχω δει χωρισμένους πλέον - να τους κάνουν τη ζωή ποδήλατο και άλλους που δεν αφήνουν να τους πατάνε στο λαιμό. κάνεις τα κουμάντα σου. Εγώ πάντως πήγα με τη φίλη μου, που της ήταν αδιάφορο και πέραν απο 1-2 γκρίνιες για το νερό κτλ, δεν είπε κάτι άλλο.

Στο δια ταύτα, πήγα, επειδή ήταν 40 χμ δίπλα και 50ε για να δω 2 γκρούπ, και τα είδα, την ώρα που έπεσε ο ήλιος, περίμενα 15 λεπτά για μια μπύρα που πήρα, ότι ήταν να φάω επιτόπου και ΤΕΡΜΑ και έφυγα, περιέργως άνετα. Οι Savatage γαμήσανε, το μέρος όχι. Αλλά γι αυτό πάμε Βουλγαρία, συνήθως. Αυτά.

3 Likes

Για λιγη ωρα, προβληματιστηκα επειδη εγραψες περιπου 400 λεξεις για καποιους και δεν καταλαβαινω τπτ. Μετα σκεφτηκα οτι οκ, δεν ασχολεισαι μουσικα αλλα εχεις απειρο χρονο για κουτσομπολια. Μαγκια. Ομως, “αχου και δεν με νοιαζει”, συνεπως προχωραμε χωρις εξτρα λεπτομερειες.

Εχω απαντηση, αλλα δεν θα σου αρεσει, οποτε σε αλλο νημα (οπως σωστα εγραψες).

Ειλικρινα, πιο “αστυνομια μουσικης” πεθαινεις. Αλλα και παλι φιλοι, προχωραμε.

Εδω και 30 χρονια εχω χασει και εχω δει events, αθλητικα-πολιτιστικα-μουσικα, ακριβως επειδη εχω αρκετη ευελιξια. Αλλα το “κανεις τα κουμαντα σου” ειναι πανευκολη φραση να την πεις. Εγω δεν θα την πω σε ανθρωπους που μπορει να τους εχουν “σκλαβωσει” και δεν παιρνουν ανασα, ποσο μαλλον να θεωρω εγω οτι με ενα “κανε τα κουμαντα σου” θα του δωσω… λυση.

Αυτο ειναι το μονο που επιβεβαιωνω. Ολα τα αλλα που ανεφερες ειναι “να 'χαμε να λεγαμε”. Οι αθηνεζοι καναμε με αυτοκινητα και λεωφορεια οσα κανετε οι αποπανου τοσα χρονια για να πατε Μαλακασα. Στο φιναλε λοιπον, δεν χρειαστηκε να ψαξουμε το OF για να δουμε αν ο Schenker κανει live show σε τριολε με τον Caffery και τον Λωρη, ειχαμε γαμω τις παρεες και:

PS: Επιβεβαιωνω τον @Ixnay και προσθετω οτι ουτε η διαρκεια μετραει, σημασια εχει να υπαρχει ποιοτητα.

4 Likes

δεν έχω την παραμικρή ιδέα για ποια μιλάς, αλλά φαίνετε να τραβάς μεγάλο ζόρι με το ότι είναι μετανάστρια. γιατί? και εγώ μετανάστης είμαι. so fucking what?
επίσης φαίνετε να τραβάς μεγάλο ζότι με το ότι έχει Only fans. again, so fucking what? δικό της είναι το σώμα, ότι θέλει το κάνει.

5 Likes

γενικά φαίνεται να τραβάει ζόρι για θέματα που δε θα έπρεπε να τον απασχολούν :stuck_out_tongue:

2 Likes

yep, συμφωνώ. αυτό που έχουμε ως κοινωνία γενικότερα, που νομίζουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να λέμε στους άλλους πως να ζήσουν τη ζωή τους, και το entitlement που έχουμε εμείς και μόνο εμείς, πραγματικά με αηδιάζει.

1 Like

Have strong opinions about things you don’t know, and no-one asked you about

Be a man

2 Likes

ένα γρήγορο πόστ,

γιατί δεν ασχολήθηκα, αλλά και γιατί ξέρω. είχα δει την προηγούμενη της μπάντα Σουηδία - να ανοίγει πρωτοεμφανιζόμενη, πάνω απο μπάντες με 3-4 δίσκους και ειλικρινά, μόλις πέρασε το πρώτο τραγούδι έφυγα. γιατί ξέρω τα κουτσομπολιά ? γιατί διαβάζω ενίοτε μπλαμπερμαουθ και είχε γίνει σχετικό σκηνικό. Πχ, δεν έχω δει ποτέ μπιγκ μπράδερ, ποτέ ποτέ, αλλά είδα χτες σε νιουζσαίτ, οτι έφυγε η μαρικέλι. απλά εδώ ήξερα ποια ήταν η τύπισσα.
στα άλλα 2, είναι στάση ζωής, ο καθένας κάνει ότι θέλει.

στον άλλο φίλο,
όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα - είναι και δη νόμιμη μετανάστρια. ποσώς με νοιάζει και ήμουν στη Σουηδία με μαροκινό φίλο μου μεταξύ άλλων, όποτε το οτι είμαι ρατσιστής, ξέχνα το. απλά το αναφέρω οτι ήταν εξωτικιά.
Το αν τραβάω ζόρι, με το ονλυφανιλίκι, ΟΧΙ ιδιαίτερα, αν και το γεγονός οτι άρχισε όλη τη φάση στα 16, το βρίσκω αν οχι προβληματικό, καταλαβαίνεις, δλδ μπορεί αν κάποιος την έβλεπε και τον μπαγλαρώναν για “παιδ@#@#” χ,ψ, βαθμού για να βγαίνει η ΄τύπισσα και να παίζει λαίβ πληρωμένα. ναι το οτι καπελώνει μουσικούς που παίζουν καλά, το θεωρώ μ@λακία μεγάλη. ΔΛΔ επειδή πλερώνει ας τη βάλουμε λχ, κάτω απο τον σενκερ. (λέμε τώρα).

Εν τέλει, με απασχολούν, επιδερμικά, πολλά θέματα. εδώ απασχολούν πολύ κόσμο, πολλά πέραν απο τη σφαίρα επιρροής τους. Αν θες να είσαι σπίτι με τον αντίχειρα στο στόμα (δεν εννοώ αυτιστικά, εννοώ σαν μπέμπης) και να στρουθοκαμηλίζεις για τα πάντα, τότε γύρνα πλευρό, όλα καλά, νόμπελ στον τράμπ και άντε γεια.

πάω για δουλειά.

μεγάλη λατρεία.

αν τον κακομοίρη τι θα πάθαινε εξαιτίας της!

1 Like