μα ΑΥΤΉ έχει ψευδώς δηλώσει οτι είναι 18 και όχι 16. οποτε και πάλι θα την γλιτώνανε. αλλά επειδη είναι η άλλη πεταχτή, δεν φταίει ο μέσος μεταλλό, ή άλλος τρόμπας. είναι στα 25 πλάς πλέον. βεβαιά κιθάρα, πάλι δεν παίζει σοβαρή μετά απο 10 χρόνια.
ενιγουέι, να πάτε και να θαυμάσετε την τσιτσίδοβα και τους υβριστές. 66 ε μόνο. ε ρε σκουπόξυλο που χρειάζονται μερικοί. 2 γκρουπ + ότι άλλο, 200000 ε φθηνότερα, να τα χρεώνεις 1.5 φορά πάνω. ΜΑΓΚΑΣ. εκτός αν μείνεις με το εισιτήριο στο χέρι. μακάρι. θα το φχαρηστηθώ.
Δεν έχω καταλάβει τίποτα απ ότι έχει ειπωθεί, δεν έχω καταλάβει καν για ποια μπάντα μιλάμε
μαζί σου. τις απόψεις σχολιάζω, χωρίς να έχω ιδέα για ποια/ποιους μιλάμε!
Μαλακες τι λέτε;
Δεν υπάρχει μπάντα μεγαλύτερου βεληνεκούς
Κάτι έχω χάσει, πάλι καλά δηλαδή…
Κατσε στο σπιτι με τον αντίχειρα στο στόμα κ εσυ.
Ζουν ανάμεσα μας Vol 2
Η πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Outlook 365 έχει ένα ειδικό Α.Ι. κουμπάκι πάνω δεξιά όπου κάνει Summarize σε περιπτώσεις αλληλογραφίας όπου έχει πολλαπλά send/receive σε πολλαπλούς χρήστες. Το πατάς ως βοήθεια για να σε βάλει στο κλίμα της συζήτησης σε περίπτωση που σου το κάνει forward ο προϊστάμενος σου ξέρω γω, ή σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Θα μπορούσαμε άραγε να το βάλουμε και στο forum; θα βοηθούσε πολύ
Ακολουθεί περίληψη των συζητήσεων από το thread για το **Rockwave Festival 2025** στο rocking.gr:
Γενικά για το φεστιβάλ:
- Το Rockwave γιορτάζει τα 30 χρόνια (1996–2025) και διεξάγεται στο Terra Vibe (Μαλακάσα) όπως τα τελευταία χρόνια en.wikipedia.org+11forum.rocking.gr+11forum.rocking.gr+11.
- Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα είναι οι Cypress Hill (13/7), μαζί με άλλους rock/metal μεγάλους όπως Opeth, Savatage, Alice Cooper, King Diamond, Rotting Christ, Primordial, Sacred Reich, The Halo Effect, W.A.S.P. κ.ά. forum.rocking.gr+5en.wikipedia.org+5forum.rocking.gr+5.
- Αναφέρεται επίσης η ύπαρξη “sister festival” στην Πιερία (Terra Republic), με ονόματα όπως Opeth, Rotting Christ, Sacred Reich, Primordial, Savatage, Michael Schenker κ.ά. en.wikipedia.org.
Σχόλια & εντυπώσεις κοινού:
Τιμές και logistics:
- Υπήρξε έντονη κριτική για τις υψηλές τιμές εισιτηρίων και τα logistics, όπως τα parking (~60 €), περιορισμένες τουαλέτες και μπαρ, αντηλιακό, αντικουνουπικά ήταν απαραίτητα .
- Κάποιοι χρήστες ζήτησαν καλύτερο σύστημα με ζώνες θέασης ή δωρεάν είσοδο σε προσωπικό πληρωμής .
- Επισημάνθηκε ότι υπήρχαν λίγες περιπτέρες για φαγητό/ποτό και πολυκοσμία στις τουαλέτες με αυξημένο κίνδυνο για υγειονομικά ζητήματα .
- Ερωτήματα υπήρχαν για την ύπαρξη ιατρικής βοήθειας, ειδικά σε περίοδο καύσωνα .
Συναυλιακά highlights:
- Opeth: Εξαιρετική απόδοση παρά τις αντίξοες συνθήκες (θόρυβος, ζέστη), ο Akerfeldt έδειξε άμεση ειλικρίνεια στην απάντηση για αλλαγή χώρου λόγω χαμηλής προπώλησης forum.rocking.gr.
- Savatage: Λάτρεις της μπάντας ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή τους—τονίζοντας τον Zak Stevens, την ενέργεια, το setlist (αν και κάποιοι ήθελαν «Morphine Child») forum.rocking.gr+4forum.rocking.gr+4forum.rocking.gr+4.
- Michael Schenker θεωρήθηκε καλός, αλλά επαναλαμβανόμενος στύλος με ήδη γνωστά κομμάτια μονάχα .
- Rotting Christ & The Halo Effect απέσπασαν θετικά σχόλια, ενώ υπήρχε αγωνία για το πότε και σε ποια σκηνή θα παίξουν οι Blind Guardian .
- Sacred Reich, Primordial, Hail Spirit Noir έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό en.wikipedia.org.
Διοργάνωση & ατμόσφαιρα:
- Οι χρήστες χαρακτήρισαν τη διοργάνωση βελτιωμένη σε σχέση με παλιότερα, ειδικά σε parking, αλλά στοιχεία όπως μπαρ και τουαλέτες απέχουν ακόμη από το βέλτιστο .
- Η συνολική οργανωτική εικόνα συγκρίθηκε θετικά με παλιότερα γεγονότα, αλλά απέχει από το να θεωρείται κορυφαία .
- Ο καιρός επηρέασε κάποιες ώρες, όπως στο live των Sacced Reich, και το πρόγραμμα τηρήθηκε λόγω περιορισμών χρόνου (π.χ. cutoff πριν από τα μεσάνυχτα) .
Συνοπτικά:
- Το Line-up κρίνεται εξαιρετικό, με πρωταγωνιστές όπως Opeth, Savatage και Rotting Christ να ξεχωρίζουν.
- Ωστόσο, ζητήματα οργανωτικά (τιμές, εγκαταστάσεις, logistics) προβλημάτισαν πολλούς.
- Κατά γενική ομολογία, παρά τα προβλήματα, οι μπάντες και η μπύρα και η μουσική ήταν σε πρώτη γραμμή—με τους περισσότερους συμμετέχοντες να δηλώνουν ότι άξιζε.
Αν θέλεις, μπορώ να εστιάσω σε συγκεκριμένη μπάντα ή θέμα π.χ. καλύτερες/χειρότερες στιγμές, setlists ή συγκρίσεις με παλιότερα Rockwave.
Εντωμεταξυ η φωτο που βαλατε προχτες με τις πλαστικες καρεκλες και την κορδελα δεν ειναι VIP αλλα θεσεις ΑΜΕΑ οπως διαβασα καπου, που απο αστειο το κανει απλα θλιβερο.
Οπως ακριβως τα λες. Ειλικρινα δεν ξερω τι σκεφτηκαν οταν ειπαν “και εδω θα βαλουμε θεσεις για ΑΜΕΑ”.
Η κουβέντα για το λαιβ και για την διοργάνωση, ξεχωριστά, θα μπορούσε να είναι τεράστια αλλά θα αρκεστώ να πω ένα ΘΕΕΜ και ένα ΓΤΠ αντίστοιχα. Και θα πω και ένα χαιρετίσματα σε όσους είδα και σε όσους δεν είδα και σε όλον τον τόσο χαρούμενο και συγκινημένο κόσμο τελοσπάντων. <3
Πλην αυτών, θέλω να σημειώσω πως αν κάποιος δεν θέλει να αφήσει το 10άρικο του παρκινγκ να πέσει κάτω, όχι για το ποσό φυσικά, αλλά για την αντιμετώπιση, θα μπορούσε να στείλει ένα mail και να ζητήσει επιστροφή ή ό,τι. Δεν ξέρω αν θα ευοδώσει η προσπάθεια κι αν υπάρχει τόση όρεξη, εγώ πάντως προσωπικά θα το δοκίμαζα για το γαμώτο – εάν δεν είχε κανονιστεί το θέμα επί τόπου, καθώς με τούτα και με κείνα ανταλλάξαμε το ποσό με μάρκες με το που μπήκαμε.
Του χρόνου; πάλι όπως μας είπαν και όπως λένε/γράφουν όλοι,
Τσεκαρω τις επομενες συναυλιες και τις τιμες εισιτηριων, εφτασα και σε Satchvai. Εχει δει κανεις ποσα εισιτηρια ειναι διαθεσιμα, συμφωνα φυσικα με τον interactive χαρτη της more? Βλεπω τον Λωρη να το βαζει στην Κατερινη με support Savatage και Iron Maiden.
Με έψηνε πολύ αυτή η συναυλία, ειδικά επειδή ο Satriani ήταν το πρώτο μου live το 2002 νομίζω στην Πετρούπολη.
Αλλά με 80-100ε εισιτήριο και το φόβο να αλλάξει πάλι το venue όπως με Opeth θα πάω πάσο κε Λωρή.
Παρατήρησα ότι κανένας δεν ποσταρε φωτογραφεία από το merch και τις τουαλέτες. Στο βάθος φαίνονται οι τουαλέτες…. Οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ τουαλέτες σε ολόκληρο τον χώρο. 4 χημικές και άλλες 5 γυναικείες & ανδρικές μέσα στο κουβούκλιο που έβραζε από την ζεστή.
Στα περί merch… άμα το δέντρο ήταν μεγαλύτερο, θα κρεμούσαν τις μπλούζες από τα κλαδιά του. Αλλά (ελληνική πατέντα) τις κρέμασαν από ένα καλώδιο που ξεκινάει από ένα παράθυρο και επικοινωνεί με τα υπόλοιπα παράθυρα του «κτηρίου» Και ναι… o πάγκος κάτω από την ομπρέλα παραλίας είναι το official merchandise
Και μια πανοραμική φωτο δώρο, όπου φαίνεται και ο ιδικά διαμορφωμένος VVIP (Very VIP) χώρος (μάλλον έμεινε απο τότε που θα ερχόντουσαν οι Rolling Stones να παίξουν )
Ακόμα, η σκηνή, εκτός του ότι έμπαζε από παντού (μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά δεν έχει κανένα κάλυμα) έχει και κάποια κενά στην οροφή. Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε στην βροχή που έριξε…. Με το πρώτα αεράκι (πριν την βροχή) άρχισαν να κουνιούνται όλες οι οθόνες και έτρεχαν οι τεχνικοί πανικόβλητοι
Ειναι ντροπη η φαση. Απορω με το θρασος αυτων των τυπων. Να μου πεις οταν τους τα σκαμε οποτε μας ενδιαφερει κατι γιατι να αλλαξουνε…
Γενικως, οσο περνουν οι μερες, ολο αυτο μοιαζει ολοενα και πιο ντροπιαστικο. Οχι για καποιον αλλο λογο εκτος απο την ελλειψη σεβασμου για ανθρωπους που κανουν ταξιδι απο οπουδηποτε, ακομη και τα 40-50 χλμ απο τη Θεσσαλονικη, για να καταθεσουν τα χρηματα τους σε ενα εγχειρημα.
Εγώ απορώ με την απορία σου
Ειναι κακη μου ψυχοφθορα συνηθεια να εκπλησσομαι παντα απο το αεναο θρασος.