Rockwave Festival 2025

Και όμως όχι
Στον Alice υπήρχε τεράστιο ποσοστό πιτσιρικαρίας με γονείς - το είπε και η floor κάποια στιγμή - τα οποία γούσταραν genuinely, άλλωστε το rock είναι φτιαγμένο για μικρές ηλικίες
οπότε ο μέσος όρος ηλικίας θεωρώ ότι θα ήταν σχετικά νορμαλ
Βέβαια μαθαίνω ότι ο king είχε περισσότερο κόσμο, γεγονός που το αποδίδω στο ότι είχε να έρθει πολύ καιρό και στο ότι ήταν 2 μπάντες με συμπαγές οπαδικό κοινό στην ελλάδα

2 Likes

Λογικό ειχε Floor, την ξέχασα. Στο Release ήταν γεμάτο παιδάκια

1 Like

Χθες ειχε μεγαλο αριθμο παιδιων. Τα τραβηξαν οι γονεις βεβαια, αλλα ηταν εντυπωσιακο να βλεπεις την πιτσιρικα που ηταν/δεν ηταν 5 χρονων βαμμενη σαν τον Αλις να κραταει το χερι του μπαμπα και να χαζευει τη σκηνη. Παιδια 4-5-6 χρονων να τρεχουν στο χωραφι και να παιζουν γυρω απο παρεες γονιων που εκαναν πικνικ (φαση). Τον 11-12χρονο με την oversized μπλουζα Manowar (ευγε νεε μου) με τον μπαμπα του να τραγουδαει στιχους ή τα παιδια στους ωμους των γονιων για να βλεπουν καλυτερα. Προφανως ειχε και μπαρμπαδες σαν εμενα, αλλα και πολλους 30χρονους-35χρονους.

Γενικως, μια χαρα ονοματα ηταν οι 76χρονοι (που οκ, 69 ειναι ο KD, αλλα ας μην χαλασουμε την ιστορια. Ομως οσα εγραψε ο Μαικ παραπανω ειναι θεμελιωδη για τα προβλημα που αντιμετωπιζει η Μαλακασα.

Ξαναλεω, σαν χωρος ειναι εξαιρετικος, ομως φταιει η ανοργανωσια και η αποσταση. Μπορει να γελατε εσεις οι φιλοι μας απο το εξωτερικο, αλλα χθες εκανα σχεδον 1 ωρα για 20 χλμ επειδη ειχε εξοδο της μισης Αθηνας λογω Παρασκευης (διακοπες γαρ). Συνολο 1 ωρα και 30 λεπτα για 40 χλμ (εκανα σταση για να παραλαβω συνεπιβατη).

4 Likes

Στην περίπτωση μου
Μάλλον τα παιδια μου με τραβηξαν για alice/floor
Για αυτό και έχασα τους lost :stuck_out_tongue:
Αλλά οκ τους έχω δει και 15 -18 φορές :smile:
Θα τους δω και στην περιοδεία για ascension

4 Likes

Ακομη καλυτερα, μπραβο στα παιδια σου και φτου σου εσενα :stuck_out_tongue:

Ναι μωρε, ο Αλις ειναι εγγυηση διασκεδασης. Και ενας ποπ ηχος που μπορουν πολυ ευκολα να αφομοιωσουν και να απολαυσουν τα μικροτερα παιδια.

3 Likes

Ελπίζω να τους φέρουν με Messa

4 Likes

Support headline σύνολο 90 λεπτά. Μαγεία

5 Likes

Το μόνο που δεν με ενοχλεί στη Μαλακάσα είναι η απόσταση…

Μακάρι να υπήρχε ένας σοβαρός άνθρωπος να τη διαχειρίζεται… Έψαχνα φεστιβάλ του εξωτερικού για να πάω τον Αύγουστο που θα είμαι Ελλάδα και θα μπορώ θεωρητικά να αφιερώσω ένα τριήμερο κάπου και αρκετά από αυτά ειναι εκτός πόλης

Αλλού είναι το πρόβλημα όχι ότι είναι 35-36 χιλιόμετρα εκτός πόλης

3 Likes

Γελαγα όλη μέρα με τους ξεφτιλες μέχρι που διάβασα ένα σχόλιο στο fb για κάποιους μαθητές μουσικού σχολείου που με το χαρτζιλίκι τους πήραν εισιτήρια πρώτη σειρά με 100 ευρώ για να δουν τους ήρωες τους. Ντρέπεται και η ντροπή

2 Likes

Εχεις μηχανη ρε, ασε μας ησυχους.

76, ή μαλλον πιο σωστα 77, ειναι ο Alice Cooper, αρα μια χαρα ηταν η “ιστορια”.

Και κανενας δεν εγραψε κατι κακο για τα ονοματα καθεαυτα.
Τωρα αν δεν καταλαβες τι εγραψα, αλλο θεμα.

Πέρα από αυτό, νομίζω έπαιξε κ θα παίξει μεγάλο ρόλο το ότι είναι σπασμένο το φεστιβάλ σε πολλές μέρες, δεν νομίζω ο κόσμος να έχει την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξελθει σε κάτι τέτοιο οικονομικά.

2 Likes

Την ορεξη δεν εχει κυριως. Για την ταλαιπωρια.

1 Like

χαχα τι να κάνεις ?
πάντως και τα 3 συγκροτήματα έσκισαν.

μακάρι αλλά δεν το νομίζω
Δεν έρχονται πακέτα στην Ελλάδα το χειμώνα
Το Spin είναι δισκάρα

2 Likes

Φοβερός δίσκος όντως

2 Likes

Ξερω ποσο ειναι ο Αλις, η διορθωση ηταν για τον KD. Προφανως. :slight_smile:

Η πραγματικη ιστορια ειναι οτι το προβλημα της Μαλακασας δεν εχει να κανει με τα ονοματα μονο, αλλα με αλλους 4-5 σημαντικους παραγοντες. Οι τοτε-σχεδον-75χρονοι Scorpions και Alice Cooper γεμισαν με 30Κ το ΟΑΚΑ πριν τρια χρονια.

7 Likes

Καλος ο ζουμερος λωκος της Nita,αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα τον blues rock ήχο και τον αυτοσχεδιασμό της οριανθης με τον θείο Cooper.:rofl:

Ποιοί πιστεύετε είναι οι κύριοι λόγοι που έχει παρακμάσει το Terra Vibe; Πήγα προχθές και την Πέμπτη και μου έκανε εντύπωση ο κόσμος. Είναι ένας πολύ μεγάλος χώρος που στα 5κ-7κ άτομα φαίνεται να είναι εντελώς άδειος.

Είναι πιστεύετε η κακή οργάνωση και ο κακός διοργανωτής; Είναι πιστεύετε η απόσταση; Από ότι έχω ακούσει ο συγκεκριμένος χώρος ήταν στις δόξες πριν 15 χρόνια.

Προσωπικά σαν χώρος εμένα μου αρέσει. Αυτό που πιστεύω είναι λάθος από θέμα διοργάνωσης είναι ότι για να κάνεις ένα τέτοιο χώρο να γεμίσει θα πρέπει την ίδια μέρα να έχεις συγχρόνως 2-3 μεγάλα ονόματα (π.χ. Alice Cooper, Wasp, King Diamond την ίδια μέρα). Θεωρώ ότι η απόσταση δεν είναι τόσο θέμα. Το ότι σε 40-60 λέπτα έισαι εκεί δεν είναι μεγάλο εμπόδιο. Βέβαια για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο το να πας εκεί πρέπει να είναι πολύ ζόρικο.

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν η δεύτερη φορά που πηγαίνω στη Μαλακάσα. Η πρώτη μου ήταν το 12 στον Όζι. Μου έκανε έντυπωση η διαφορά που είχε ο χώρος από απόψη κόσμου το τότε με το τώρα. Αυτή είναι και η αφορή του παρόντος μηνύματος.

3 Likes