Γαμωτο, ska-p θέλω να δω! Συνδυαζονται και ωραια με τον Μαρκαρο! Αν προστεθεί ακόμα κατι καλο ισως το ψησω!
Πάντως το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να τυπώσουν πολλές αφίσες! Ας μαζέψουν τις παλιές να κάνουν ένα κολάζ και έτοιμοι!!!
Ska-p…??? Μοοοολις εβαλα στο youtube να δω τι ειναι αυτοι. Καλα οτι να΄ναι καταρχην για RW. Αυτους θα ηθελα να τους δω στο φεστιβαλ αποποινικοποιησης και οχι στο RW,νομιζω ταιριαζουν καλυτερα εκει. Μου φερνουν λιγο Manu Chao φαση…δεν τον φτανουν,αλλα αυτον μου θυμιζει…
:lol::lol::lol:
εχει πλακα παντως που ολοι κραζετε το rockwave . θελετε maiden και maiden και maiden και maiden και εγω απλα ειμαι χαρουμενος που δεν θα δω τον βλαμενο τον τραγουδιστη να κανει σπαγκατο στην σκηνη και απλα θα παω να αραξω να δω dcd και opera chautique , να χορεξω για αλλη μια φορα με μαρκαρο τρελο και πιπαρο και απλα να αραξω χωρις να περιμενω απο το πρωι να ειμαι μπροστα και οτι αλλο να δω iced earth .
ναι ξερω τα ιδια και τα ιδια … κριμα που δεν εφεραν maiden (που δεν ειναι τα ιδια και τα ιδια ) muhahahahahahaha \burn haters
steven σε περιμενω
Γαμωτο μου, εχω καταντησει γραφικός πιά! Ολο αυτο τον καιρο λέω ποσο χαλια διοργανωση είναι και δεν φέρνουν ονόματα και μπλα μπλα και μόλις πέταξαν Σκα-Π, Σαξονες και Μάρκαρο, ψηθηκα! Αν γινει εκδρομη με τικετχαουζ και ανακοινωθει και κατι καλο κατεβαινω!
χαλια διοργανωση ειναι για πολλα πραγματα δεν διαφωνω . αλλα να λεμε χαλια διοργανωση επειδη δεν μας φερνει τι θελουμε να ακουσουμε ειναι χαζο . και εγω θελω καθε μερα FM αλλα δεν γινεται . οπως και αυτοι που ερχονται τωρα ετσι και για παραδειγμα οι maiden εχουν ερθει τοσες φορες . αλλα το γουστο ειναι υποκειμενικο . για εμενα το καλυτερο rockwave (ROCK ) ηταν οταν ηρθαν FM , Bordelo, Prodigy , Kyuss,Magnet , massive attack παρ ολου που τους μισους δεν τους ακουγα .
το φετινο θα ειναι αρκετα καλο και ας ειναι οι ψοφιοι (καλα ελεος ) Ice Dearth , Ska P , DCD
Γαμάνε και οι Ska-P και οι Saxon και ο Marky δεν είπε κανένας το αντίθετο. Δεν είναι το θέμα αν είναι καλοί ή όχι. Το θέμα είναι ότι μιλάμε για μία διοργάνωση μέσα στην απελπισία, μέσα στα σιγουράκια κλπ κλπ. Και ναι και οι Maiden ανήκουν σε αυτή την κατηγορία TorroRosso αλλά τώρα να κάθεσαι να συγκρίνεις τις παραπάνω μπάντες με Maiden ε είσαι μυρωδιάς πως να το κάνουμε
Έλεος με το σπρώξιμο και το προμοτάρισμα της didi σ’ αυτο το site!!. Δυστυχώς όμως στους τυφλούς ο μονοφθαλμος βασιλεύει.
Ας υπήρχε και άλλος διοργανωτής στην Ελλάδα και θα βλέπαμε πόσοι θα πήγαιναν στις συναυλίες της
την μπαντα φιλε αποστολε δεν την κανουν ουτε τα βραβεια , ουτε τα cd ουτε ο κοσμος ουτε τιποτα … την κανει η διαθεση … οποτε τα κριτηρια του καθενα και πως συγκρινει κανεις κατι ειναι διαφορετικο . για μενα ειναι μετριοι προς τελευταιοι σε αντιθεση με ska p και FM Που ειπα πριν .παρ ολο που αν τους δω νεκρους στην σκηνη θα τους κραξω ( πραγμα που σημαινει οτι και αυτοι θα πεσουν στα ματια μου )( θα ακουω το studio album αλλα δεν θα παω σε live τους ξανα)
Εγω δεν καταλαβαινω πάντως ποιος ειναι ο λόγος που γκρινιάζουμε; Ότι οι ντιντηδες φέρνουν τα ιδια ονόματα ωστε να πάει κόσμος μια που αυτα τα ονόματα έχουν φαν μπέηζ στην χώρα μας και δεν θα μπει μεσα η συναυλια ή οτι δεν φέρνουν άλλα ονόματα, που όπως και να το κάνουμε δεν είναι τοσο γνωστα και ο διοργανωτης πιθανον να μπει μέσα!
εδιτ: ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ PERKELE, ΡΕΕΕΕ!
Τα τελευταια χρονια υπαρχει, και οσο παει και ανεβαινει. Φετος ειδικα η Detox με το Heavy by the sea (ή οπως στο διαολο θα λεγεται τελικα) την πατησε κατω ευκολα την ντιντι.
Δεν πιστευω καποιος που ακουει μεταλ να εχει φετος το διλημμα αν θα παει rockwave ή heavy by the sea. Η επιλογη ειναι προφανεστατη.
ελα μην γκρινιαζετε αφου στο τελος ολοι ροκγειβ θα πατε :p:lol:
αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι ειναι οτι δεν υπαρχει ενα ειδος μουσικης . δεν ειναι μονο η μεταλ , μονο η punk , μονο η folk . εγω ας πουμε αν ειχε 2 απο τις 3 μερες μεταλ το rockwave δεν θα ειχα που να παω γιατι οσο μεταλ και να ακουω , δεν ειναι μουσικη για καλοκαιρι ( για εμενα ) oι dcd , οι flogging molly , oi gogol bordelo , o manu chao ειναι πιο καλοκαιρινη φαση νομιζς
Η Detox πράγματι κέρδισε σε επίπεδο marketing τις εντυπώσεις φέτος γιατί ανακοίνωσε headliners νωρίτερα από την Didi και γιατί ετοιμάζει ένα δυνατό φεστιβάλ που απευθύνεται στο πιο hardcore μεταλ κοινό. Να δούμε βέβαια και την όλη διοργάνωση πως θα είναι κλπ. Όσο για το δίλημμα που λες φίλε Therion, δεν υφίσταται γιατί όποιος ακούει μέταλ θα πάει εκεί που παίζουν οι μέταλ μπάντες που προτιμά.
Έχει δικιο ο φίλος!
Βάλτε LOCOMONDO headliners να γίνει της πουτανας…
Ο Πωλ Όουκενφολντ είναι ακόμα πιο καλοκαιρινός, ΦΕΡΤΕ ΑΥΤΟΝ :!:
Ε ναι, αλλα καποιος που γουσταρει μπαντες που παιζουν και στα 2, και πιθανως δεν θα τον παιρνει οικονομικα να παει και στα 2, θα βρισκοταν θεωρητικα μπροστα σε ενα διλημμα. Το οποιο εχει προφανεστατη επιλογη.
Μόνο CTS μάγκες…
Που κολλάνε οι Ska-p, Saxon και Μarky Ramone?!?!? Βάλτε και Πάολα να πάμε γονατιστοί στη Μαλακάσα!!! 8)