Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

προσωπικα μιλωντας μου εκατσε κουτι…

saxon -απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει στη ζωη μου-
με skap -μεγαλη αγαπη που δεν εχω καταφερει να δω ζωντανα-

φουστη λωρη…:stuck_out_tongue:

Στοίχημα ότι το TBA όνομα ανάμεσα σε Ska-P και Marky θα είναι Floggin Molly. :stuck_out_tongue:

Δεν θα ειναι Ευρωπη εκεινο το διαστημα…Τι το ψαχνετε ρε παλι οι Prodigy θα ερθουν και απο του χρονου το festival(ο Θεος να το κανει) θα λεγεται λογικα Prodigy Festival.Οπως ειπε και καποιος πιο πριν το Rockwave πεθανε το 09

όντως, οι flogging molly εκείνες τις μέρες θαναι αμερική… εξάλλου δεν θα παίζανε πριν τους ska-p :wink:

εγώ ψηφίζω VIZA για μετά τον Marky!!

Δεν ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Το τσέκαρα, και ειναι Αμερικη εκεινες τις ημέρες! Επόμενο αστείο ειναι να ακούσουμε οτι το ελληνικο κοινό βαρέθηκε να του έρχονται καθε χρονοι οι FM!

το ολο θεμα ειναι ενας φαυλος κυκλος.

το φεστ προφανως σαν διοργανωση ειναι ενα ματσο χαλι,αλλα απο την αλλη και ο κοσμος δε το στηριζει οποτε ειναι λογικο να περνει την κατω βολτα.

οι prodigy περυσι εκτος απο το rockwave και ολα τα αλλα φεστιβαλ που παιξανε ηταν παραλληλα headliners και στο download festival…για οποιον αναφερεται στους prodigy σαν μια μπαντα της γειτονιας…αλλα για τον ελληνα μεταλα ο headliner του download ειναι λιγος,επειδη εχει ξαναπαιξει ελλαδα.

απο την αλλη το eject εφερε τον headliner του reading festival…kasabian…αλλα για τον ελληνα ουτε ο headliner του reading ειναι μεγαλο ονομα και φανηκε απο την προσελευση…

Στην ελλαδα και το reading να παρεις,να το σηκωσεις και να το φερεις στην ελλαδα οπως ειναι,απατο θα παει… (eminem headliner? ουρεεεε…δε παμε…φερτε maiden!!)

Μια ρητορικη ερωτηση και λιγο off-topic.

Εστω οτι μια εταιρεια φερνει Iron Maiden+local support ,2 Αυγουστου καπου στην Αθηνα με ticket 50-60 Ε… Ποσο κοσμο θα μαζεψει;

Το εγραψα ετσι για συζητηση , αλλα μπορει και να εχει μια βαση…31 Ιουλιου παιζουν Κροατια και εχουν ξαναερθει τον Αυγουστο πριν απο καποια χρονια…Θυμαμαι να “καθυστερω” τις διακοπες για να παω να τους δω και μετα να φευγω:)

2 Αυγούστου το 2008

μια χαρά κόσμο θα έχει :wink:

Μην απελπιζεστε ρε παιδια κατεχουμε μονο την διακοσιοστη δεκατη εκτη θεση βαση lineup στην Ευρωπη!!(Συνολο 250)

Μια χαρά κόσμο θα έχει και πάλι θα γκρινιάζουμε για την τιμη του εισητηριου και οτι έρχονται πααααααλι οι Μεηντεν! Ελλας το μεγαλειο σου!

Steve ΦΕΡΕ FM ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

και Viza ειναι πολυ καλοι btw

Ναι, παίζουν Αμερικη εκεινη την μέρα οπότε λίγο δύσκολο! Βαλε κανα “Ε” σε σπόιλερ! :stuck_out_tongue:

ευκολα 10-15 χιλιαδες…

Οι Green day εκεινες τις μερες σε ευρωπαικα φεστιβαλ περιοδεουν
που να ασχοληθει ο μπαρμπα λωρης εχει ska

Ωραια θα ηταν αλλα μονο στις 9 εχουν κενο και καπακι παιζουν στις 10.
Στο Μιλανο παιζουν με ticket 50 E οταν το Rockwave εχει 65…Οποτε και λογω budget θα ηταν καπως δυσκολο να τους φερουν

Πάντως αν βάλουν ακόμα 3-4 ονόματα βεληνεκους Iced Earth και Suicidal Tendencies στην καθεμιά απο της 2 πρωτες μέρες ΙΣΩΣ γίνει κάπως σχετικά, τίμιο!

Για την σειρα εμφανισης ολοι οκ; :slight_smile:
VIBE STAGE
ICED EARTH
SUICIDAL TENDENCIES
AT THE GATES
TBA

Θα αρχίσουμε να γκρινιάζουμε ΚΑΙ για την σειρα εμφάνισης; Δεν θα τελειωσουμε ποτε ετσι οπως πάμε! :lol::lol::lol:

Ελιωσα… :lol3: Δηλαδη αν ακουσεις metal το καλοκαιρι, βγαζεις φλυκταινες?

Τωρα για Iced Earth, τι να πω? Θελω πολυ να τους δω γιατι τους εχασα την προηγουμενη φορα, αλλα αφου θα ξαναρθουν μονοι τους τον Γεναρη και λεφτα δεν υπαρχουν δεν νομιζω να τους δω και καλοκαιρι. At The Gates το εψηνα ασχημα, αλλα με εχουν ξενερωσει με τα “τελευταιες συναυλιες και διαλυομαστε”. Γενικα λιγο ο,τι να 'ναι η διοργανωση, φερνουν Iced Earth που θα ξαναρθουν μετα απο 6 μηνες, πολλες κενες θεσεις συγκροτηματων ακομα και ο Ιουλιος πλησιαζει.

εμένα η πρώτη μέρα μ αρέσει αρκετά.
SAXON αγαπάμε και λατρευτούμε, marky έχω δει 3-4 φορές τουλάχιστον και πάντα πέρασα πολύ καλά και ska δεν τους έχω δει και θέλω αρκετά να τους δω οπότε why not ? :slight_smile:
αντίθετα 2η μόνο earth μ λένε κάτι οπότε και με δεδομένο ότι θα έρθουν μετά από 6 μήνες προς το παρόν δεεεν

btw εισιτήρια για 1η και 2η μέρα τιμές ξέρουμε ?
νομίζω δεν έχει βγει κάτι …

ευκολάκι θα πήγαινα … 8)8)8) maidenακιας τι να κάνουμε ??8)
βασικά αν βάζανε κάτι του στιλ τα πρώτα 45, μετά 50 και ταμείο 55 καλά θα ήταν …
45 με 50 είναι cool από 55 και πάνω ξεκινάει το mehhh …

πάντως με τις διακοπές γενικά αν έχει ανακοινωθεί καιρό πριν (το 08 το ξέραμε 6 μήνες αν όχι και περισσότερους) δεν βρίσκω κανένα απολύτως πρόβλημα …
δηλ. το να καθυστερήσεις τις διακοπές σου ή να τις επισπεύσεις δεν έγινε και τπτ … (ο εργαζόμενος τις άδειες τις κανονίζει ποιο αργά και ο φοιτητής απλός να μην γκρινιάζει … :P)
εγώ τότε την επόμενη πήγαινα Χαλκιδική (aka 600km οδήγηση) και ήταν τότε χωρίς τα πλαστική που ήθελες 2-3 ώρες μπάνιο για να αποκτήσεις το παλιό σου χρώμα …:lol: