Φίλε howlettt, το βλέπεις λάθος, κάθε χώρα έχει τις δικές της προτιμήσεις. Το γεγονός ότι μια μπάντα ή ένας χ καλλιτέχνης είναι δημοφιλής και θεωρείται μεγάλο όνομα σε άλλη χώρα δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι πρέπει να είναι και εδώ! Το ότι μια χ μπάντα ήταν headliner σε ένα μεγάλο ευρωπαικό φεστιβάλ δεν μου λέει κάτι. Σημασία έχει αν εμένα μου αρέσει η μουσική της μπάντας και γενικά αν την γνωρίζω κλπ. Όπως υπάρχουν και μπάντες που έχουν μεγαλύτερη πέραση στην Ελλάδα απ’ότι σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Είναι θέμα προτιμήσεων και βέβαια έχει να κάνει και με το πόσο προσπαθεί μία μπάντα να εδραιωθεί σε μια χώρα και να αποκτήσει fans και λόγω ότι είμαστε μικρή χώρα (και άρα αγορά) λίγες ασχολούνται. Οπότε είναι λογικό ο κόσμος να μην είναι εξοικειωμένος με κάποιους καλλιτέχνες που στο εξωτερικό μπορεί να θεωρούνται μεγάλοι αλλά εδώ είναι άγνωστοι και “ασήμαντοι”.
Για ονοματα οχι… Για μεγεθη, ονοματα που στην Ελλαδα ειναι popular και στο εξωτερικο σε φεστιβαλ παιζουν 4-5 θεση…Και ολα αυτα λογω budget που φαινεται και απο το ticket…
Με προυποθεσεις και εαν εκαναν ενα σκοντο στην αμοιβη τους , θα μπορουσαν να φερουν ενα συγκροτημα σαν τους Rammstein που εχουν κενο και καπως το φεστιβαλ θα γινονταν αξιοπρεπες.
Θελω να πιστευω οτι το αργοτερο next week θα εχουμε μαθει τα ονοματα:)
Rammstein ξεχαστε το.Ηρθαν το '10 και μαζεψαν γυρω στις 5-8000 νομιζω.Το λεει και στο δελτιο τυπου του Sofia Rocks: Rammstein will not play in any of our neighbour countries this time, so Sofia is the place!(http://www.becbg.com/en/news/news-details.php?id=12).Οποιος θελει απο Θεσσαλονικι υπαρχουν εκδρομες απο το Nephelim Store 75 ευρω μεταφορα με εισητηριο αρενας.Btw εκτος απο Rammstein παιζουν και οι Enslaved και οι BFMV.
Ναι και μετά ξύπνησες! Ντάξει όλοι Maiden θέλουμε αλλά δεν πρόκειται να μας κάνουν τη χάρη οι διοργανωτές. Τουλάχιστον να φέρνανε τίποτα Motörhead θα σωζόταν κάπως η κατάσταση. Αλλιώς το βλέπω να πηγαίνει άπατο το Rockwave φέτος. Θα παίζουν οι μπάντες κι από κάτω θα είναι τρεις κι ο κούκος.