Λογικα τη μερα των Ska-P θα τη βαλουν, αλλα θα χε απειρο γελιο
Εντάξει ρε, επι πληρωμή μέχρι κι εγώ θα πήγαινα κάγκελο.
Το ζήτημα βέβαια είναι ότι αν η μαλακάσα δικαιώσει την ιστορία της, θα ακούγεται όλη η μπάντα εκτός από τη Λάνα.
για του λόγου το αληθές, επειδή εμείς έχουμε τρελλά μωρά:!:
[SPOILER][/SPOILER]
ΠΩΠΩ ΜΠΑΖΟΛΑΓΝΕΙΑ :!:
πες το μπροστά στη χοντρή αν είσαι άντρα.
τι ναι τούτο το λανα ντελ ρει…
σαν να μπήκε χορηγός στο κύπελλο Ισπανίας ακούγεται…
ΜΠΟΥΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
Α ρε Λωρη τσακαλι!
Στη Λανα ολες οι Ελληνιδες εχουν βρει ενα κραμα νεας Μαντονας και θηλυκου Cave η καπως ετσι.Εναλλακτικες θα ναι κει, ροκουδες θα ναι κει, ποπ γκερλς επισης, ψωνακια μποεμ φιμ φαταλς που την ειδαν κορες του Γουειτς θα ναι κει, κακομοιρες θα ναι κει, πουστηδοι θα ναι κει, μερικοι απο περιεργεια + το 15% που θα παει για τους υπολοιπους.Μια χαρα θα βγουν, δεν υπαρχει κατι πιο χιπ αυτη τη στιγμη σ’αυτα τα νερα.
Ξεχασες τους χιψτερς με τα μπλακμεταλ μπλουζακια, θα καμνω ενδυματολογικη αλλαγη για χαρη της
υπαρχει.
[SPOILER]ο χιποποταμος[/SPOILER]
κάτι τέτοιο δηλαδή; http://bit.ly/13itxqx
χρήστες προσθέτουν τα ονόματα, όχι επίσημες πηγές… άρα εν προκειμένω…
Πανω κατω. ;p Μη μου τα χαλατε για το Λανακι παντως, ειναι μεταλ απλα δεν το ξερετε. Μη ξεχναμε τη διασκευαρα στο τελευταιο Tiamat.
Μάγκες, δείτε λίγο ψύχραιμα την ιστορία. Αν εμφανιστεί η Lana στο φεστιβάλ, έχουμε πολύ μεγάλη πιθανότητα να σταυρώσουμε γκόμενα.
Πού νομίζετε ότι θα βρείτε γκομενάκια? Στους Saxon? Μήπως στους At the Gates? Εκεί κάτι μαλλιο-μούσηδες θα παίζουν.
μακάρι να σκάσει βασικά. θα είναι όλοι οι φλώροι εκεί,θα σκάσω εγώ με μπλούζα manowar και θα πηδήξω σίγουρα:!:
Συναγερμός, μαλακασιώτες δέστε τις κατσίκες σας :!:
Με Lana Del Rey μονο ο Παπακαλιατης γαμησε.
Δηλαδη ειμαι ο μονος εδω που του αρεσει η Λανα Δελ Ρεη; =/ Και δεν εννοω εμφανισιακα.
όχι. count me in
Για bitch του Axl καλή είναι.
Αφου φερνουνε Lana del Rey (αν ερθει τελικα) γιατι δεν φερνουνε και Νατασσα Μποφιλιου? Tαιριαζει πολυ πιστευω (πολυ περισσοτερο σε σχεση με κατι metal συγκροτηματα που εχουν ανακοινωσει για τις 2 πρωτες μερες του Rockwave). Mε Μποφιλιου θα εχει συνοχη η βραδια (κι αμα φερει και το Γιαννη Χαρουλη μαζι της ακομα καλυτερα!).
η Μποφίλιου θα είναι after midnight