Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

Ελεονώρα Ζουγανέλη I tell you.

to rockwave οσο παει γινεται ολο και πιο αστειο…

Πείτε μου ότι αυτή η Λανα θα εμφανιστεί πάνω απ’ τους DCD, να τρελαθώ. Μα, που στο διάολο την κολλήσανε αυτή με το "rock"wave;; Ουστ από 'κει φραγκοφονιάδες, μόνο για τους DCD θα κάνω υποχώρηση (αλλιώς σιγά μην πήγαινα δηλαδή, εάν δεν ήσαν αυτοί).

Ναι, ναι ξέρω, στα @@ σας. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τελικά, ισχύει; :lol:

Ισχύει τελικά για Πετρολούκα φέτος;

γαμεί ο Πετρολούκας ε!

Να πω την πικρη αληθεια ακουσα κατα τυχη προχτες το βραδυ το “video games” σε ενα εκ των mtv,mad και μου ψιλοαρεσε.:stuck_out_tongue:
Εμφανισιακα με χαλαει απιστευτα που εχει κανει πλαστικη ή κι-εγω-δε-ξερω-τι στα χειλια της και ειναι λες και τα φουσκωσαν με τρομπα.

η LANA σας τον δινει στεγνα φλωροι.ας ερθει και θα ειμαστε εκει να τσιριζουμε για παρτη της

Όμορφα και τίμιο post!

Παντως η Lana del Ray ειναι απο τα ελαχιστα ονοματα που ειναι εντος εποχης και καταφερνει να φερει ο Λωριδας. Εμενα μου αρεσει το 50’s feeling των τραγουδιων αλλα…και ο Λυκκαβητος καλος θα ηταν!

Super ονομα ειναι και με φοβερά τραγούδια.
Αν ερθει , θα πάω.Αρκεί να μην είναι τόσο στοκοι της Didi και την βάλουν με μεταλ συγκροτήματα …

στηρίζουμε Lanάκι, εννοείται

Eπειδη ειναι[COLOR=“Magenta”][SIZE=“1”] post rock[/SIZE][/COLOR]

τα είπε όλα. :thumbup:

Στο official site του Γιωργου Μαγκα φαινεται να εχει κενο εκεινες τις μερες,πιστευω οτι ειναι μια καλη προσθηκη για το πανηγ…εχμ,για το florowave…

πέρα από την πλάκα, αν δεν τα’χαν κάνει τόσο μπουρδέλο με την καθυστέρηση των ανακοινώσεων αλλά και με το μοίρασμα των ονομάτων ανά ημέρα, και την μία μέρα είχαν headliner Lana με αντίστοιχη ομήγυρη θα ήταν άξιοι συγχαρητηρίων οι ντιντήδες…

Τωρα που θιγόμαστε; Στο οτι φέρνουν νέο όνομα, στο οτι είναι πόπ, στο οτι δεν είναι μέταλ ή στο οτι αργησαν να το ανακοινώσουν;

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ.

[B][COLOR=“Red”]http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231247542[/COLOR][/B]

άρα ψιλοεπίσημο νομίζω…από την άλλη εβδομάδα για σίγουρα…

Συμφωνώ man! Ελεωνόρα Ζουγανέλη + Νατάσσα Μποφίλιου θα ήταν ό,τι καλύτερο για να εμφανιστούν στο Rockwave ακριβώς πριν τη Lana Del Rey. Αντιθέτως οι άσχετοι της Di Di Music έχουν ανακοινώσει κάτι metal συγκροτήματα για τις 2 πρώτες μέρες του Φεστιβάλ που δεν κολλάνε καθόλου με τη Lana.

O εμετος+ξερατο μαζι