- Αρετούλα Κετιμέ να τρελαθούμε…
Εγω στην θεση τους θα εβαζα και Τονυ Σφηνο 8),αλλα ειναι τοσο ασχετοι εκει που δεν θελουν να μαζεψουν κοσμο και φερνουν ολο ασχετα ονοματα…
o Sfinos ανεβάζει το παραμικρό στο fb και μαζεύει χιλιάρικα Likes εντός ολίγων λεπτών… αλλά που να νιώσουν…
Μια που η συζήτηση εδώ μέσα είναι ποικίλου περιεχομένου: Πέρα από την πλάκα χίλιες φορές Μάγκας παρά οι δύο ψευτοκουλτουριάρες βαρετές (Μποφίλιου, Ζουγανέλη).
Χορός στα χορτάρια με ψητά και έτσι.
Αν κάποιος θέλει να ακούσει Λάνα ας τη φέρουν μόνη της σε κανένα στάδιο και όποιος θέλει να δει Μποφίλιου κτλ ας παει να κλάψει σε κανένα τραπεζάκι κλειστού μαγαζιού μαζί με το φαν κλαμπ να την αποθεώσουν.
Επιπλέον ευχαριστήθηκα DCD μόνους τους σε ανοιχτό θέατρο και ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν κολλάνε τώρα κατά τη γνώμη μου.
Μαρία σε ζηλεύω, αχ. <3 <3
Τουλάχιστο μην πειράξουν το line-up της 9ης Ιουλίου, αν και διάβασα ότι ‘έκλεισε’ η μέρα, θετικό αυτό.
To JumpingFish το έχει σίγουρο για Λάνα πάντως
Quotάρω επική ατάκα από το σάιτ:
Η είδηση[…] σίγουρα προσδίδει έναν πιο κοσμοπολίτικο αέρα στο εγχώριο συναυλιακό καλοκαίρι, που μέχρι τώρα [B]ήταν πλούσιο σε αντρίλα και μέταλ[/B] αλλά υστερούσε σε ενζενί/ντίβες
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
είναι η ίδια τύπισσα που είχε σε ένα άρθρο της τους Floyd στις πιο υπερεκτιμημένες μπάντες έβερ
Depeche,pet shop boys,dead can dance,archive πανε μαζι με την αντριλα?
Μπορει να ειμεθα μεταλαδες αλλα αγαπαμε Λάγνα Ντελ Ρει γιατι εχει πανεμορφη φωνη, γιατι βγαζει ενα feeling που δεν μπορεις να το βρεις πουθενα πλεον σε αυτη την μουσικη (που κατακλυζεται απο σκουπιδια) και, πανω απο ολα, γιατι ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ.
Ε ναι
Το αγαπάω αυτο το φόρουμ! Εδω και ενάμιση μηνα κράζουμε την Ντίντη επειδη δεν φέρνει κατι μεταλ και το τελευταιο καλο ροκγουέηβ ηταν το 2009 και μπλαμπλα, και μολις ακουγεται μια φημη για την Λανα, δεν χαλιέται κανεις!
δεν μπορούσα να το πιστεψω να σου πω την αλήθεια…έπρεπε να πάω και να το ψάξω…και τώρα απλά θέλω να κλάψω…
btw δεν ειναι μονο οι floyd υπερεκτιμημένοι, ειναι και οι rolling stones και οι pearl jam(χαρακτηριστικά μάλιστα λέει οτι η φωνη του vedder ειναι βαρετή ξερω γω και επαναλαμβανόμενη…)#-o#-o
εντάξει για όνομα του θεού…απλά για όνομα, να λες οτι οι floyd εχουν βγάλει 1,5 καλό άλμπουμ[-X
εγώ στους floyd στάθηκα, γιατί στην ζωή μου μέχρι τώρα έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που ξέρει από μουσική και απεχθάνεται (όχι απλά δεν του αρέσουν) οι floyd…
άβυσσος…
ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? χαχαχαχαχαχαχααχαχα =D> νταξει παιδια αν δούμε κ λανα στ rockwave θα ναι τελειωτικό χτυπημα… δεν είμαι κανενας σκληροπυρηνικος μεταλλας αλλα καποια πραγματα πρεπει να ταιριαζουν μεταξυ τους… να τη φερει καποιος σ κανα Λυκαβητο οπως ειπε κ καποιος αλλος, στο rockwave θεωρω ο,τι θα ναι απλα γελοιο, δλδ που θα μπορουσε ν μπει? με saxon-ramones, με iced earth-at the gates η θα βγει παρεα με Αγγελακα στν after midnight πιστα στς 9 ιουλίου?
και μετζελο α.κ.α. βρομηλο σε solo reunion, για να ερμηνευσει ολη την bootleg μετζελοκασσετα του :lol::lol::lol::lol::lol:
εγω παντως κ ας ακουω με ευχαριστηση κανα δυο κομματια της εχω διαβασει/ακουσει οτι ειναι τερμα φτιαχτη η φωνη και οτι στα λαηβ φευγουν ντοματες (νταξει υπερβολας αλλα you get the point)
Sorry για το double post αλλα
Η μια προταση αναιρει την αλλη
Κανα δυο βιντεακια που χα δει φαλτσαρε, παιζει και να ισχυει
αυτό ακριβώς… ήταν τρελό Mindfuck όταν άκουσα από το στόμα του αυτό το πράμα…
Πάντως είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με το φετινό Rockwave. Αμα δείτε τους headliners και στις 3 μέρες του φεστιβάλ στη μεγάλη σκηνή (Ska-p, Lana, DCD) δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη φύση και τη μουσική του φεστιβαλ αυτού καθε αυτού. Εννοώ καμία σχέση όλοι αυτοί με Rock/Metal μουσική.
Συνεπώς δεν έχει και πολύ άδικο ένας φίλος πιο πάνω που έλεγε να φέρουν Γιώργο Μάγκα και ότι θα πρέπει το φεστιβάλ να ονομαστεί Φλωροwave. Ντάξει εγώ είμαι πιο διαλλακτικός. Απ’ τη στιγμή που δεν έχει μουσική κατεύθυνση το φεστιβάλ και για να μην μπερδεύεται κι ο κόσμος (ένας αχταρμάς είναι από διάφορα είδη μουσικής) προσωπικά θα πρότεινα να μετονομαστεί απλά σε Malakasa Music Festival.