Βοήθεια μας !!
Δεν βλέπω Suicidal ή είμαι στραβός?? :-k
παρολο το κραξιμο φαινεται να προσπαθουν να φτιαξουν κατι καλο με ονοματα δυνατα της παγκοσμιας σκηνης . τα περισσοτερα τα εχουμε δει και για αυτο τα φερνουν , παραδειγμα skap εχουν το κοινο τους και καλως η κακως το εχουμε δει μονο μια φορα . del rey μπορει να μην ακουω αλλα σιγουρα θα θελα να αραξω καπου με μπυρα πισω και να την ακουσω . εχει ωραιο chillaριστο ηχο . τα υπολοιπα ειναι απλα γαματα . απο dead can dance μεχρι και ice dearth (:P) νομιζω ειναι ενα ωραιο φεστιβαλ (οχι για τους μεταλheads που μας επρηξαν με maiden ρε μου****νια :P) αλλα θεωρω ειναι ακρως καλοκαιρινο και με 65-50 ευρω 3ημερο ticket μετραει πολυ !
Ελα Χριστέ και Παναγία … (μιλάω για τις 8 του μήνα).
Καλα τους echo παίζει να τους εφεραν επιτηδες για να κολλάει πιο πολύ η Lana
Ελεεινοί συνδοιασμοί … Ειμαι πολύ περιεργος να δω ποιοι και πόσοι θα πάνε.
Εγω δεν ακουω πολυ heavy οποτε η vibe stage μου ειναι αδιάφορη.
Θελω πολυ να ακουσω ομως Lana (και οι echo δεν με χαλάνε καθόλου).Το τελευταίο που θα ήθελα θα ειναι πχ ντομάτες να πετάνε τίποτα κάφροι στην μικρή θεά …
Πάρτε ένα άκυρο μέσα στη μούρη σας κωλόζωα…Lana Del Rey και ντιγκιντάνγκες θέλατε για να τραβήξετε κοριτσάκια στο χωράφι σας.Πάρτε τις μπάλες μας τώρα μαλάκες…
Σιγα μην πετανε τοματες, τις ψωλες τους εξω θα πεταξουν και θα τις βαρανε στα γκομενακια που θα χει στο κοινο.
Γαμώτο, κοιτάχτε τώρα τι έχω πάθει, η μητέρα μου με σταυρώνει εδώ και κάνα μήνα να την πάω στη Μαλακάσα να δει Αγγελάκα.
Στην αρχή νόμιζα ότι έκανε πλάκα, αλλά τελικά δεν αστειεύεται καθόλου.
Να, κάτι σαν τη Didi ένα πράμα
οπότε παίζει να πάω σε αυτό το αλλόκοτο μόρφωμα, για κάποιες ώρες, και να γυρίσω, ξέρωγω, κάποιες άλλες ώρες, σπίτι μου να κοιμηθώ…
Πάμε Dead Can Dance, την ίδια μέρα παίζουν…
Και γαμώ τους -αςπιασουμεολοτοαγοραστικοκοινο- συνδυασμούς για lineup.
Έπρεπε όμως να βάλουν τους Saxon την τελευταία μέρα.
Να έχεις εκστασιαστεί με τη φωνή της Lisa Gerrard και ξαφνικά να ακούς το καλτ σφύριγμα του Biff από την άλλη σκηνή…
Η δευτερη μερα ψηνει ασχημα ο,τι και να λετε. Και που ξερετε μπορει να κατσει κανα ντουετο Λανα Ντελ Ρεη / Λιντμπεργκ να τραγουδανε το πηγαινε με οπου θελεις ταξιτζη σε αρχαιοελληνικη ραπ κορ εκδοση :!:
Βασικά η μέταλ μέρα ποια είναι? :-s
[SPOILER]Ντεκ θα κατέβεις να πάμε Λαν… ε, Iced Earth? :p[/SPOILER]
Εσυ η ΓΥΝΑΙΚΑ δε θες να δεις Λανα;
ντροπή τόσα χρόνια έλληνας και να μην έχω δει άισ ντερθ
θα έρθω ναι
http://www.youtube.com/watch?v=zidv4y66dM4
Πού κατάντησαν οι πάλαι ποτέ ήρωες του ΜΕΤΑΛ Iced Earth…
Μια παίζουν σε [I]κουρεία[/I] και τώρα με τη Λάνα…
Οι τιμες των εισιτηρίων για κάθε μερα ξεχωριστα και για το 3μερο ποιές είναι?
οκ σορυ αυτο δεν είναι rockwave, τουλάχιστον για τα γούστα μου…
πανε στην γωνια να δεις αν ερχομαι.
Η lana del ray τραγουδάει στους Manowar ; ; :-s