Ρε ντιντιδες οκ,σας εχουμε μαθει τοσα χρονια οτι εισαστε οτι να΄ναι,αλλα καντε επιτελους και μια σωστη κινηση μπας και ακουσετε κανενα μπραβο. ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ελεος πια. Δεν θα σας κατηγορησει κανεις ουτε θα κλαψουν οι ξενοι γιατι δεν θα υπαρχει πια το ROCKWAVE festival. Καντε το Music Festival,καντε το OTI NA’NAI festival,οτι θετε καντε το τελος παντων,αλλα ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…
πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλλημα με το όνομα…
λες και αυτό είναι το πρόβλημα, αν φύγει το rock όλα θα διορθωθούν…
1η μέρα πάντως με βλέπω να πηγαίνω !!!
earth θα δω σε 6 μήνες, ενώ saxon και 30 min να παίξουν δεν παίζει να χάσω, marky όσες φορές και να ξαναδώ θα γουστάρω και ska-p νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να τους επιτέλους …
(ελπίζω βέβαια οι saxon να παίξουν κάτι ποιο best of και από το καινούριο να ακούσουμε όταν έρθουν σε δικό τους show )
δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου. παίζει και video games η Λάνα
[SPOILER][/SPOILER]
αχ θέλω κι εγώ… σκέτο earth όμως…
Δηλαδή το μόνο TBA όνομα τώρα είναι το δεύτερο της πρώτης μέρας;
Δεν υπαρχει αμιγως μεταλ μερα
Υπαρχει η vibe stage με ολα τα μεταλ συγκροτηματα καθε μερας.
και η terra stage με οτι κατσει…
Απο αυτά που βλέπω , ολες μεταλ μέρες είναι σχεδόν …
Ελπίζω τουλάχιστον να ξαναέρθουν οι Suicidal Tendencies ή να σπάσει το κεφάλι της η Lana Del Rey για να την ακυρώσουν…
:lol:
Baria morfi metaliasis!
\m/
Ετσι ετσι!
Βασικα, το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι οι [B]ΜΕΤΑΛ[/B]λαδες τραβανε τα βυζια τους για το ονομα [B]ROCK[/B]wave.
οι μεταλλάδες προφανώς διαμαρτύρονται γιατί έχει εξαφανιστεί η έννοια της “μέταλ μέρας” και αναγκάζονται τώρα να πάνε στη μαλακάσα τρείς φορές (εάν θέλουν να δούν όλα τα γκρούπ που σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν συγκεντρωμένα σε μία) επειδή η διοργανώτρια αποφάσισε να μοιράσει τα ονόματα με βάση ένα σκεπτικό που δεν έχω καταφέρει να αποκωδικοποιήσω ακόμα
62 σελιδες εχεις διαβασει κατι παρομοιο, γιατι εγω βλεπω μονο αναρθρες μεταλλικες κραυγες;;;
αυτολεξεί όχι αλλά αυτή την αίσθηση έχω κυρίως από τον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφομαι
Eίναι πολύ απλό το σκεπτικό.
Πέρσι (στο χειρότερο από άποψης προσέλευσης rw στα χρονικά) οι μεταλλάδες ήταν κάπου 8 χιλιάδες με headliner πρωτοκλασάτο όνομα (Ozzy). Φέτος δεν μπορούσε να κλείσει πρωτοκλασάτο μέταλ όνομα που θα έφερνε κόσμο (με τις παρούσες συνθήκες, κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο αν έκλεινε Maiden/Metallica/Priest/Manowar κλπ), οπότε αν υπήρχε μέταλ μέρα θα είχε μάξιμουμ 2-3 χιλιάδες κόσμο.
Έκλεισε όμως τρία πρωτοκλασάτα ποπ ονόματα (που το καθένα μόνο του μπορεί να φέρει κόσμο). Οπότε ή θα ακύρωνε τελείως τη μέταλ μέρα (όπως το '98 ) ή θα την έσπαγε στη μικρή σκηνή κι ό,τι κάτσει.
το σκεπτικο ειναι τα θεματικα stages… ειναι καλο σαν ιδεα (ετσι γινεται και στα ευρωπαικα φεστιβαλ ) αλλα θελει περισσοτερα ονοματα…
κατι πηραν τα αυτια μου και για τους υπολοιπους ελληνες που θα κανουν τις περίφημες μεταμεσονύκτιες εμφανισεις… κατι για μαλαμα ακουσα, κατι για θ. παπακωνσταντινου… κατι για μποφιλιου… κατι για αλεξιου… για να δουμε τι θα ανακοινωσουν…
Δακρυσα λεμε. :’) Ε ενταξει, καθιστε να δουμε μηπως ανακοινωσουν τιποτα ακομη καλο. Σε γενικες γραμμες παντως μια μερα με Iced Earth, Suicidal Tendencies, At The Gates και LDR απεναντι για μας τους πιο εναλλακτικους δεν τη λες κι ασχημη, απλα δεν ειναι και ‘‘φεστιβαλ’’ δα.