Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

Αυτό ακριβώς…

Κουραστικό να αναλωνόμαστε στην ονοματολογία…

Rockwave :
Blur-Prodigy-Κατσιμιχας-Πυξ Λαξ-Pulp ktl

Τοτε δεν υπηρχε γκρινια εαν τα παραπανω ηταν “rock”. Γιατι υπηρχε σχεδον παντα μια Metal day και ολοι ηταν ευχαριστημενοι. Το “λαθος” της DIDI ειναι οτι δεν εβαλε τα ονοματα του Metal σε μια μερα και ας πηγαιναν οσοι πηγαιναν (δηλαδη 3-4 χιλιαδες max)

To θεμα ειναι οτι λείπουν τα μεγαλα ροκ συγκροτήματα …οχι το ονομα.

Τόσες μέρες πραγματικά προσπαθώ να μπω στην λογική και στο σκεπτικό της Didi ρε παιδιά αλλά δεν το καταφέρνω. Δεν έχω κανένα θέμα με Λανα και τα υπόλοιπα σχήματα που διαμορφώνουν το φετινό rockwave,το θέμα μου ειναι αλλο.Αν υποθέσουμε οτι ο λόγος που δεν τα βρίσκουν με Maiden,Motorhead (ή οποιονδήποτε θεωρεί ο καθένας κατάλληλο για headliner στο φεστιβαλ) είναι οικονομικός,δεν βλέπω πόσο κερδισμένη μπορεί να ειναι κάνοντας τις ροκ/μεταλ μέρες οπως φετος. Ας πάρουμε για αρχή τα ονόματα. Καλοί, χρυσοί,τίμιοι & Άγιοι οι Saxon αλλά δεν βλέπω πως θα μπορούσαν πάνω απο 2-3-4000 ατομα να τραβήξουν την ταλαιπωρία της Μαλακάσας για πάρτη τους.Πάμε στους IE…με δεδομένο οτι και το κοινό αυτών εκεί κυμαίνεται,με δεδομένο οτι έρχονται σε κλειστό χώρο μονοι τους σε 6-7 μήνες τα εισιτήρια ειναι μετρημένα κουκιά. Δεν βρίσκω απολύτως τίποτα το “επιχειρηματικο” στο να κάνεις το φεστιβάλ όπως το κάνεις. Δεν πιστεύω ουτε 1 στο εκατομμύριο οτι η didi δεν το έχει σκεφτεί έτσι. Το πράγμα θα σωζόταν σημαντικά αν έκαναν αυτο που λεει ο [B]gore[/B] απο πάνω. Μα ουτε αυτό το σκέφτηκαν??? Sorry, αλλά και παλι δεν το πιστευω.Δεν μπορεί οι Maiden να θελαν 10, εσύ λογω κρίσης να φοβάσαι μην τυχόν και δεν βγάλεις 15 (φυσικά δεν υπαρχει περίπτωση να μπεις μεσα,το κεφαλαιο σου ειναι σίγουρο,για το κέρδος γίνεται ολη η πρεμούρα!!) και να λες θα φέρω Saxon & Iced Earth έτσι οπως τους φέρνω με 6-7 για να βγάλω 10!!! (Μικρότερο ποσοστό κεφαλαίου–> μικρότερο ποσοστό κερδους αλλα…ΤΙ??? Σίγουρο??? Πόσο σίγουρος ειναι δηλαδή ο Λωρης οτι θα ειναι επιτυχημένο το φετινό εγχείρημα απ’οτι να έφερνε απ’την αρχή ενα “μεγάλο” όνομα?) Αρα το συμπέρασμα που βγαίνει ειναι οτι εκεί στη ντιντι δεν ξέρουν την δουλειά τους?? Δεν πιάνουν τον παλμό του κόσμου?? Δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στα άλλα φεστιβάλ της Ευρώπης?? Ο καθένας διαλέγει αυτό που του “κάνει” καλύτερα…:-k Το μόνο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στενάχωρο στην ΟΛΗ υπόθεση είναι αυτο που έγραψε κάποιος πιο πισω,οτι θα την πληρώσουν οι κακομοίρηδες οι Saxon που θα παίξουν ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους και ειναι κρίμα για μια μπάντα σαν κι αυτήν.(οι ΙΕ έχουν συνηθίσει συν οτι ο Schaffer είναι κωλοπαιδαράς:p:roll:)

Ξερεις τι μου εχει κανει εντυπωση; Παλιοτερες χρονιες μαθαιναμε απο διαφορους μεσα στο forum οτι για το ταδε συγκροτημα προσπαθουν 2-3 εταιρειες να τους φερουν…
Χωρις να ξερω κατι παραπανω, δεν νομιζω καποιο συγκροτημα πχ Iron Maiden να εχουν αποκλειστικο συμβολαιο με την καθε Didi. Μπορει να εχουν σχεσεις με την Didi (επειδη τους εχει φερει πολλες φορες) , αλλα λογικα στην “αγορα” ειναι free
Γιατι δεν εκανε καποια αλλη εταιρεια μια προσπαθεια να τους φερει;:-k Μηπως οντως τα νουμερα δεν βγαινουν;

Εντάξει σε λίγες γραμμές περιέγραψες ότι μου τη σπάει στον έλληνα μεταλλά του σήμερα, καμία μα καμία ελπίδα δεν έχουμε…
βέβαια απόψεις είναι αυτά, αλλά το ότι σε όλη την ευρώπη παίζουν 4 μπάντες headliner και ότι οι volbeat δε γεμίζουν χώρους στο εξωτερικό με 10000 και παραπάνω κόσμο είναι εκτός τόπου και χρόνου και κολλημένο στην ελληνική παροπιδιασμένη TRUE metal πραγματικότητα…

Αποκλειστικότητα δεν έχει κανένα συγκρότημα με καμιά εταιρεία διοργάνωσης αλλά το θέμα είναι οτι εδώ στην Ελλάδα αναλογικά του πληθυσμού να το πάρεις δεν έχουμε δυνατότητες για την ύπαρξη πολλών εταιριών. Αυτή την στιγμή τέτοιου μεγέθους ονόματα μπορούν να φέρουν (Δυστυχώς!) μόνο η Didi και η Detox.H MusicBox Productions δεν φτάνει σε τέτοια εμβελεια.Απ’την αλλη η εταιρεία του Ντεμη δεν νομίζω να στοχεύει σε μεταλ κοινό για να ενδιαφερθεί να φέρει Maiden,Metallica κλπ. Μέχρι Bon Jovi κι αυτο για να κανει συνεργασία με την Cosmote & τον Γερμανό και για να πάει η Χρηστιδου και όλοι οι μποζουκογλεντηδες να δούνε τον Jon.Η Detox ήδη διοργανώνει το Heaven by the Sea οπότε?? Γνώμη μου είναι οτι δεν ειναι μόνο θέμα χρηματων. Δηλαδή πόσο εξωφρενικά παραπάνω να ζητάνε οι Maiden π.χ απο πρόπερσι που τους έφερε η ντιντι??

Τυπικα υπαρχει, για ουσιαστικα δεν ξερω μετα απο αυτο που ειχε γινει με τους Bon Jovi

τι έγινε με τους μποτζόβηδες?

offtopic

προπώληση για 1η μέρα πότε ξεκινάει ?
στην ανακοίνωση δεν λέει κάτι …
με 28? για saxon marky ska-p δεν με χαλάει …
8)8)

28 για LDR και τα τρια μεταλς που μ ενδιαφερουν (περαν πλακας, εχω πολλα χρονια να δω Iced Earth και δε θα με χαλαγε στη φαση) δεν ειναι ασχημα οτι και να λεμε. Θα δειξει, θα δειξει, θα εξαρτηθει απ το αν καταφερω να παω Down.

Αντίθετα όμως με το Rockwave το Hellfest είναι κυρίως ένα αμιγώς μέταλ φεστιβάλ. Κατά τη γνώμη μου οι ZZ Top και οι Kiss (και οι δύο θα εμφανιστούν εκεί) επίσης δεν έχουν θέση σε ένα φεστιβάλ με τη ονομασία “Hellfest”! Η ονομασία παραπέμπει σε brutal καταστάσες αλλά στην πράξη αυτό δεν ισχύει, απόδειξη οι προαναφερθέντες μπάντες. Το ίδιο συμβαίνει και με το Rockwave.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ναι οκ, αλλά έτσι και αλλιώς μέταλ δεν είναι καμία από τις δύο μπάντες. Έκανα edit πάντως και διευκρίνησα τι εννοώ γιατί έβγαινε λάθος συμπέρασμα.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

γι’ αυτο ειμαι εδω

Το Rockwave δεν είναι για ψαγμένα ονόματα φίλτατε,απλώς περίμενα κανένα θρασάκι της προκοπής,γιατί χάρηκα προσωρινά με την προσθήκη των Suicidal Tendencies…

αν το όνομα του φεστιβάλ παραπέμπει αλλού τότε καλά να πάθουν όσα ζούδια διαλέγουν να πάνε σε κάποιο φεστιβάλ μόνο και μόνο επειδή τους κάνει κλικ το όνομα χωρίς να ψάξουν τίποτα παραπάνω… ε μα πια… :stuck_out_tongue:

αυτες οι μικρες απολαυσεις της ζωης,να μπαινεις στο φορουν και να κραζουν τη didi επειδη το φεστ λεγεται rockwave… :lol::lol::lol::lol:

τι λετε στη σκωτια στα φορουμς κραζουν το rockness που φετος εχει πχ benga (dubstep) ???

πειτε σοβαρα ρε,οταν βλεπεται μπλουζακι hard rock cafe φανταζεστε μεταλαδικο καταγωγι με λασπες και μαλλιαδες?

κατα τα αλλα η αναλογια ειναι απλη…οι muse στο uk ειναι οτι ο χατζηγιαννης εδω…sold out οι muse εκει,sold out ο χατζιγιαννης στο ριβερ.Το να ζητας στην ελλαδα τους arctic monkeys ειναι αντιστοιχο του να μενεις αγγλια και να ζητας μαλαμα.

:lol::lol::lol: