Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

Παράθεση απ’το facebok:

[QUOTE=]Οι μεταλάδες παρεξηγήθηκαν με τη Lana… Χέρομαι!!![/QUOTE]

Απάντηση:

[QUOTE=]εγω να δεις! λυσσανε!
[/QUOTE]

και που να μπαίναν και στο thread :lol::lol::lol:

Τον τελευταιο εναμιση χρονο παντως εχει πολυ καλο ηχο σε γενικες γραμμες, τον ηχο που ειχαν οι Agnes Vein τις προαλλες λιγες φορες τον εχω ακουσει στο Gagarin πχ, ισως αναλογα με τη διοργανωση να παιζουν επιπλεον εξοδα σε μπακλαην αν και γενικα το προσεχουν περισσοτερο. Βεβαια εξω εχω ακουσει και πολυ καλυτερο (σα να ακους σιντι), και πολυ χειροτερο και εχω παει και σε κλαμπ που θεωρω πολλα σκαλια κατω του An και σε αλλα που ειναι σταυλος εν συγκρισει. Ολα σχετικα ειναι. Για συναυλιες των 350-400 ατομων πιστευω πως ειναι μια χαρα.

Γράφει η άλλη στη σελίδα του Rockwave στο Facebook:

“Γράψτε ό,τι θέλετε στο facebook. Μόνο μην πάει κανένας ηλίθιος εκεί και αρχίσει τις αηδίες και γίνουμε ρεζίλι. Όποιος δε θέλει σπίτι του.”

Όντως αναρωτιέμαι αν πρόκειται να πεταχτεί κανα μπουκάλι στη σκηνή ή να έχουμε αποδοκιμασίες στη Lana. Δεν αποκλείεται πάντως.

θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί κανένα τέτοιο ζωντόβολο…

δεν ειναι μπαντα του γουστου μου και δεν τους ακουω, αλλα αμα νομιζεις οτι “σιγα μην πανε στην ευρωπη να δουν αυτους τους Volbeat” κανεις λαθος…

ακομα και tribute μπαντες υπαρχουν. μια φορα οταν ημουν ολλανδια ειδα μια αφισα (δεν πηγα αλλα μου εκανε εντυπωση)

το οτι δεν τους ξερουμε γενικα στην ελλαδα δεν σημαινει οτι ειναι και καμια ο,τιναναι μπαντα

δεν εχει κανενα νοημα να τους λες οτι δεν εχει κανενα νοημα αυτο που κανουν. :wink:

[B]-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ[/B]
Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ευρώ.

Το τριήμερο εισιτήριο για ανέργους κοστίζει 50 ευρώ.

[B]-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ[/B]
Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ.

Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων θα κοστίζουν 33 ευρώ.

[B]-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 8ης ΙΟΥΛΙΟΥ[/B] (Η προπώληση της 8ης Ιουλίου ξεκινάει την Πέμπτη 23 Μαΐου)

Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων γενικής εισόδου θα κοστίζουν 33 ευρώ.

Ειδικά για την 8η Ιουλίου θα διατεθούν:

Α. 2000 εισιτήρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην σκηνή που κοστίζουν 50 Ευρώ (PITCH A)

Β. Εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και ορατότητας VIP A // VIP B που θα κοστίζουν 50 ευρώ.

[B]-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 9ης ΙΟΥΛΙΟΥ[/B]

Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων θα κοστίζουν 33 ευρώ.

http://www.i-jukebox.gr/music/news/item/2723-rockwave2013-tickets

50e για να δεις τη ντελ ρει απο τα 5 μετρα.λες και ειναι μαρουλια:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: κριμα για τους iced earth.αλλα αυτοι ουτε που θα ξερουν ποιοι αλλοι παιζουν εκει.

Εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και ορατότητας

κλαίω :lol3::lol2:

Eμεις που θελουμε να δουμε την Lana και πρεπει να πληρωσουμε και τους Iced Earth τι να πουμε?:frowning:

φιλε συγνωμη που ταξιδεψα στην ιταλια πριν 2 χρονια για ν δω τους volbeat και φετος θ ξαναπαω μονο παλι για volbeat στην ισπανια.αν εσυ δεν τους ξερεις αυτο δεν παει ν πει οτι ειναι για το καφενειο της γειτονιας σου.αντε οτι να ναι λεει ο καθενας πια.

Πείτε ό,τι θέλετε πάντως, εγώ εξακολουθώ να στηρίζω Μαλακάσα. Είναι στην εξοχή, είναι κοντά, είναι όμορφη η τοποθεσία και κυρίως σου δίνει την αίσθηση φεστιβάλ, έστω και αν υπάρχει καμια φορά ταλαιπωρία. Να το βράσω το ΟΑΚΑ, δεν είναι εμπειρία. Τώρα για ήχο, 9 στις 10 μεταλ συναυλίες οπουδήποτε στην Ελλάδα έχουν χάλια ήχο, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Τέρμα όλα τα κανάλια στην κονσόλα και άγιος ο θεός.

Και εν πάσει περιπτώσει, οκεη είναι λίγο ανέκδοτο η φάση ντελ ρει + iced earth και dead can dance + acid death αλλά μη μου τσαμπουνάτε γκρίνιες για μέηντεν μετάλλικα κτλ. Δεν ξέρω αν είμαστε δύσκολος συναυλιακός προορισμός εν έτει 2013, αλλά μεταλλάς δεν δικαιούται να γκρινιάζει φέτος που υπάρχει το heavy by the sea. Το line-up του είναι πολυτέλεια για τα ελληνικά δεδομένα, από πολλές απόψεις.

Ε οχι και καμια φορα…

+100000000. Το περιμενω πως και πως. Τετοιο line-up δυσκολα πιστευω θα ξαναδουμε και με τετοια τιμη.

Σωστος…μια ζωη κραζουμε τον Λωρη (συχνα δικαίως) αλλα τα 28 ευρω ειναι πραγματικα πολυ καλη τιμη!

28 ευρω? 30 ηταν τα πρωτα 2000 και τωρα πωλουνται προς 35? το ενα. Δεν μιλαμε για το RW,αλλα για το Heavy By The Sea,μην μπερδευεσαι. Το RW μου ειναι εντελως,παντελως αδιαφορο

Οι μεταλλάδες δεν δικαιούνται να γκρινιάζουν για το RW, οι ροκάδες όμως γι άλλη μια φορά έχουν όλα τα δίκια του κόσμου.

Έχουμε ΡΟΚγουέηβ χωρίς rock, με την εξαίρεση του Marky και των 1000Mods, άντε και των Tardive Dyskinesia για τα πιο διευρυμένα γούστα.

θεωρώ εαυτόν ροκά και πάλι δεν γκρινιάζω για το ροκγουέιβ… είναι ένα προϊόν, δε μου το χρωστούσε κανείς, και βολεύομαι με αντίπαλα προϊόντα που πολλές φορές το ξεπερνάνε…

Ειμαι “ροκάς” και γκρινιάζω.Εχουμε να δουμε αμιγως rock line up στο rockwave, απο την εποχη του plant ισως.
2007 ηταν?Οι revolver με τον Cornell ποτε ήταν ?Καπου εκει το rockwave εγινε αποκλειστικα metalwave …

Σόρι κιόλας, χωρίς να θέλω να θίξω τους φίλους της μπάντας, αλλά, είναι [B]τούτοι δω[/B] άξιοι να παίξουν πάνω από ΜΟΤΟΡΧΕΝΤ???
Ντάξει, δεν τη ξέρω τη μπάντα (κ από τα λίγα που έβαλα από περιέργεια στο YouTube ούτε κ θέλω να τους μάθω) αλλά νομίζω είναι ανόμοια τα μεγέθη… Βασικά δεν νομίζω, εειμαι σίγουρος!

Αν θυμασαι καλα, το Rockwave αρχικως ετσι ειχε ξεκινησει, σαν metalwave και αυτο ηραν για αρκετες χρονιες. Τα τελευταια χρονια εχουν αρχισει και βαζουν και αλλου ειδους μουσικης,οποτε αυτο που λες δεν ισχυει. Θυμησου 1ο Rock Of Gods,πριν μετονομαστει δλδ σε Rockwave τι συγκροτηματα ειχε. Μεταλ και Ροκ,τιποτ’αλλο…

Το μοναδικό φεστιβάλ που έχω πάει στη ζωή μου είναι το Pinkpop στην Ολλανδία… Σύμφωνα με το όνομα του θα έπρεπε να έχει Lady Gaga, Katy Perry και λαδωμενους gay. Τελικά είχε Springsteen, Cure, Linkin Park, Soundgarden, Mumford & Sons, Mastodon, Afghan Whigs, Kyuss κ.α.