Και καλα εκανες.
For what it’s worth, εγω παντως θα παω για Lana & At The Gates. Με τον αντιστοιχο ογκο ενοχης κι ετσι. :lol:
Και καλα εκανες.
For what it’s worth, εγω παντως θα παω για Lana & At The Gates. Με τον αντιστοιχο ογκο ενοχης κι ετσι. :lol:
Απόλυτα σωστά όλα, απλά να προσθέσω ότι έξω ξέρουν όλοι εκ των προτέρων ότι το lineup των πλεόν γνωστών φεστιβάλ θα είναι γαμάτο με ποικιλία από μπάντες όλων των μουσικών παραγώγων του metal. Γι’αυτό κιόλας βγάζουν εισιτήρια από το προηγούμενο έτος για το επόμενο! Συν όπως είπες βέβαια και οτι το βλέπουν και σαν πανηγύρι. Εδώ ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για το τι θα κάνει η Didi από την μία και από την άλλη η όλη Ελληνική πραγματικότητα και παλαιότερα αλλά ακόμα περισσότερο τώρα κάνει τα πράγματα ρευστά.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
[QUOTE=howlettt;1524081
Εκει επισης ξεκινας να πας για ολο το 3ημερο και σπανια αυθημερον.
4ημερο είναι
και το rockwave 4ήμερο είναι…
Rockwave Festival 2013 - Σάββατο 6 Ιουλίου
Για πρώτη φορά όλοι μαζί!Οι ημέρες του φετινού Rockwave γίνονται τέσσερις, ξεκινώντας το Σάββατο 6 Ιουλίου με μια πρωτοφανή συγκέντρωση Ελλήνων καλλιτεχνών.
Για πρώτη φορά περισσότεροι από 10 κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα βρεθούν μαζί στα stages του Terravibe !
Το Σάββατο 8 Ιουνίου θα ανακοινωθεί το ακριβές line up!
Η προπώληση για τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεκινήσει την Τρίτη 11 Ιουνίου με τα πρώτα εισιτήρια να κοστίζουν 13? ενώ μετά την εξάντλησή τους 15? . Tο εισιτήριο τετραημέρου θα κοστίζει 75?.
Μείνετε συντονισμένοι!
τους βλεπω να αντιγραφουν το lineup του ριβερ παρτυ για να μαζεψουν κοσμο.
Γελαει οχι μονο ολος ο πλανητης αλλα μεχρι και ο Ε.Τ. απο εκει ψηλα…:lol::lol::lol:
Η 4η θα εχει μπουζουκια δεν παιζει
γελάει ο κόζμος #-o
Καρράς
Πάολα
Παντελίδης
Μακρόπουλος
Στα πρώτα 500 εισιτήρια δώρο ένα πανέρι με τα γαρύφαλλα!
Η πληροφορια αυτη ειναι επιβεβαιωμενη ή κανεις πλακα? Αντε γιατι θα τρελαθω με τετοια ευκαιρια,μην παιζεις με τον πονο μας ρε φιλε…8O
από εμενα, οπως έχω ξαναγραψει, ενα ξερό οχι…
Καλα σοβαρα περασε απο το μυαλο σου να ειναι αληθεια ?
σοβαρά πέρασε απ΄το μυαλό σου ότι πέρασε απ’το μυαλό του να είναι αλήθεια;
Για να καταλαβω δηλαδη… περασε απο το μυαλο σου οτι περασε απο το μυαλο μου οτι περασε απο το μυαλο του?
Ε οχι!
Εσενα παντως σωστα σου περασε απο το μυαλο, οτι του περασε απο το μυαλο, οτι μου περασε απο το μυαλο οτι ειναι αληθεια…:lol::lol::lol:
Αλήθεια είναι παιδιά :p:p:p
Θανασης Παπακωνσταντινου
Σωκρατης Μαλαμας
Ορφεας Περιδης
Χρηστος Θηβαιος
Κατι τετοιο προβλεπεται να ανακοινωσουν. Τωρα τι σχεση εχουν αυτοι με ροκ ειναι αλλη ιστορια. Κριμα που οι χρυσες εποχες του ελληνικου ροκ της δεκαετιας του '90 εχουν περασει ανεπιστρεπτι. Rockwave Festival για γελια και για κλαματα.
REUNION ΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑ:!:
μονο εγω δε βλεπω κατι κακο σε μια τετοια κινηση?
Ναι