Βασικα ναι τι σας ενοχλει, ειτε τη βαλουν την εξτρα μερα ειτε οχι, πως επηρεαζει τον οποιονδηποτε αμα δεν σκοπευει να παει? Ας κανουν το εκατομμυριοστο ριγιουνιον οι πυξ λαξ και ας τους βαλουν να μαζεψουν 20 χιλιαδες κοσμο να χαρει ο Λωρης.
Στ αρχιδια μας.
χωρίς να θέλω να διαταράξω αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα έρωτα και αγάπης προς την didi και τον Λώρη, να πω ότι σαν θύμα πήγα και πήρα εισιτήριο για την 2η μέρα (πρώην 1η :p) και μου είπε η τύπησα ότι θα παίξουν και kreator στις 7 …
τώρα επειδή επιβεβαίωση δεν βρήκα αλλού, αλλά αν ισχύει συχωράτε με αλλά skap marky saxon και kreator με 28? δεν ξέρω αν το λέτε φεστιβάλ αλλά η τιμή είναι κάτι παραπάνω από τέλεια … 8)8)8)
Εχουν κενο παντως …
!!καιρό εχω να πάω ροκγουειβ…
Αμά μου υποσχεθείτε ότι θα ανέβει γκεστ στη σκηνή με Σκα-Πε ο Μίλε και τζαμάρουν κομμάτια απ’ το “Renewal” και το “Endorama” έρχομαι και γώ :!:
πλάκα πλάκα, δεν θα με χάλαγε 8)8)8)8)8)8)
Άμα αλλάξει όνομα το Rockwave δε μιλάμε για τοοοσο άσχημο φεστιβαλ πλέον. Με γύρω στο 30ευρω διαλέγεις μέρα πας για το χαβαλέ σου βλέπεις και κανα At the Gates χαζεύεις και καμιά Lana del Ray ή τίποτα Ska-p και πήγες σε ένα φεστιβαλάκι να πεις ότι έκανες κάτι. Να του δώσουν ένα πιο γενικό όνομα κι ας κάνουν ο,τι θέλουν μετά, σ’ όλες τις χώρες υπάρχουν φεστιβαλ με άκυρα line up.
Πω εχετε κολλησει με το ονομα:p
Περυσι ειχα παει σε αυτο και ολες κυκλοφορουσαμε με ροζ καπελακι
να αλλάξει το όνομα του και θα’ναι μια χαρά… ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΡΟΖ ΠΟΠ
ε καλά προσωπικά δεν έχω κολλήσει με το όνομα, δεν επηρεάζει καθόλου τη ζωή μου…
κουβέντα να γίνεται
Σαφως και παιζει ρολο το ονομα. Δεν γινεται σε ενα τετραημερο ροκ φεστιβαλ ΚΑΜΙΑ απο τις 4 μερες να μην ειναι ροκ (εκτος αν ειναι ροκ οι Ska-p, Lana, DCD και ο Σωκρατης Μαλαμας ξερω γω). Ειναι σαν να εχεις ενα JAZZ-wave Festival κι εσυ να φερνεις Heavy Metal μπαντες ως Headliners στη μεγαλη σκηνη και να πετας και καμια jazz μπαντα στη μικρη ετσι για να “δικαιολογησεις” το ονομα. Στην περιπτωση του Rockwave μιλαμε για εναν αχταρμα απο διαφορα ειδη μουσικης χωρις συγκεκριμενη μουσικη κατευθυνση. Συνεπως ποιος ο λογος να εχει την επωνυμια ροκ και να αποπροσανατολιζεται κι ο κοσμος?
Αρα και οι at the gates και οι saxon και οι iced earth και οι septic flesh ειναι ασχετοι με το φεστιβαλ και να παρουν πουλους γιατι δεν ειναι ΡΟΚ και μας αποπροσανατολιζουν και θα στουκαρουμε πουθενα.
Γενικοτερα οι τιμες που κατα γενικη ομολογια εχουν πεσει δειχνουν την αισχροκερδια των προηγουμενων ετων…γιατι δε νομιζω οι μπαντες να ζητανε πολυ λιγοτερα…
Φρικη!!! #-o#-o#-o
αν είσαι βλάκας (όχι εσύ, γενικά μιλάω) και αποπροσανατολίζεσαι από το όνομα, πράγμα που σημαίνει ότι αγοράζεις εισιτήριο χωρίς καν να δεις line-up, καλά να πάθεις!
Ρε ειρωνα, παντα υπηρχε τουλαχιστον μια μεταλ μερα στο Rockwave. Δηλαδη τι θες να μας πεις οτι το Rockwave του 2005 για παραδειγμα δεν ηταν ροκ επειδη ειχε Black Sabbath, Slayer και Marilyn Manson και αποπροσανατολιστηκε ο κοσμος λογω των Slayer και των υπολοιπων που παιζουν metal και εχασε το δρομο για τη Μαλακασα? Αλλο ροκ/μεταλ και αλλο να σου φερουν σε ροκ φεστιβαλ τη Στελλα Κονιτοπουλου τι να κανουμε τωρα.
Αν ζεις στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια και ασχολέισαι έστω και ελάχιστα με την ξένη μουσικη ξέρεις οτι το rockwave ειναι ενα φεστιβάλ που δεν αγοράζεις εισητήριο για την κουλτούρα του και την φιλοσοφία του αλλα το αγοράζεις (αν αγοράσεις) αποκλειστικα για τα συγκροτήματα και μόνο για αυτά.
Σε άλλα φεστιβάλ του εξωτερικού που πας και για την φιλοσοφία τους και για την κουλτούρα τους εκεί αν αλλάξει ο χαρακτήρας του φεστιβάλ ας πούμε οτι είναι κάπως λογικό να ζητάμε να αλλάξει όνομα το φεστιβάλ.
Η γνώμη μου είναι πως αν είχαμε το billing πχ του download ή του hellfest ή οποιο προτιμάει ο καθένας και τσιφτέλιwave να το έλεγαν το φεστιβάλ νομίζω κανέναν δεν θα πείραζε.
αυτό ακριβώς… όλα λυμένα τα’χουμε και το όνομα είναι το πρόβλημα μας…
εμείς, οι θεματοφύλακες της ΡΟΚ!!!
Ριχτε και μια ματια και στο line-up του “[B]Rock[/B] Werchter”… ειναι ολα ροκ? Αν το φεστιβαλ λεγοταν “Popwave” και ερχοντουσαν οι Maiden θα γινοταν κουβεντα για που κολλαει το pop με τους Maiden?
Σαφως και εχει διαφορα θεματα/ατελειες/προβληματα το Rockwave και απεχει αρκετα απο τα φεστιβαλ του εξωτερικου, αλλα το οτι εχει ανομοιογενεια στο line-up η το οτι λεγεται “Rockwave” ειναι τα μικροτερα προβληματα. Δεν ειναι καν προβληματα βασικα…
Οι ska-p ειναι rock!
Αυτο με το ονομα το εχουμε κουβεντιασει και το εχουμε ξανακουβεντιασει και το εχουμε ξανα και ξανα και ξανα.
Εγω θελω να σταθω στην παραπληροφορηση ή μη για τον ερχομο των Kreator.
Δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα απο την didi και το ειπε η αλλη στα εισιτηρια. Πως γινεται να το ξερει αυτη και να μην το ξερουν δλδ στην didi? Καλα οχι οτι ξερουν και τι τους γινεται εκει μεσα ( didi ) αλλα πιστευω οτι αμα ηταν κλεισμενο, θα το ανακοινωναν.
Αντε και τους εφεραν, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα τους βαλουν? Εννοω θα μπουν σαν headliners και στην μικρη σκηνη,θα μπουν σαν 2ο ονομα στην μεγαλη,θα μπουν μαζι με τον Αγγελακα, θα τους βαλουν στην εισοδο να κοβουν εισιτηρια, τι?
Αντε να δουμε γιατι τοσος ντορος που εχει γινει πια με αυτο το “φεστιβαλ”, ολα μπορουμε να τα περιμενουμε.