τα εισιτήρια εκεί είναι της didi…
Έχει ανακοινωθεί τίποτα για Kreator; Γιατί είναι στο line-up στο lastfm
πιο πάνω κάποιος είπε ότι του το “ανακοίνωσαν” στο ticket house… αρκετά επίσημο θα έλεγα…
Αν βαλουν Kreator τρεχω με τα ποδια παντως… Και ειδικα αν ειναι την μερα των Saxon θα ειναι και γαμω…
ναι, υποθέτω ότι θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τι θα γίνει …
κενό έχουν πάντως και δεν θα χάλαγε κανέναν να μπουν
κατς να ψάξω να δω που γράφτηκε …
εδιτ: να το !!!
Saxon, Kreator…κοίτα να δεις που αν κάτσει θα πάω
Τους “αγαπαω” τους Kreator,αλλα αμα ερθουν θα συγκρατηθω να μην κανω την χαρη στην didi και τους τα σκασω για να παω.
Εγω πολυ απλα δεν χανω Kreator για κανεναν πουστη λογο.
Θα συγκρατηθω ειπα,δεν ειπα οτι θα το καταφερω ομως. Κοιταξε, τους εχω δει 4 φορες εαν δεν κανω λαθος και φυσικα δεν τους εχω χορτασει και θελω να τους ξαναδω,αλλα ειπα ποιο ειναι το θεμα μου. Ας ανακοινωθουν λοιπον και το βλεπουμε.
Δεν θα γουσταρα ομως να τους τα σκασω και να παω να δω Kreator για 45 λεπτα…
Αν γινει κανα τετοιο αστειο θα βαλω φωτια στην Μαλακασα, αληθεια λεω…
Βάζουν At The Gates κάτω από Suicidal Tendencies και σύμφωνα με το όπως έχουν βγάλει τις θέσεις “TBA” θα βάλουν και KREATOR (αν ισχύει τελικά) κάτω από Saxon στη μικρή ή από SKA-P στη μεγάλη… Επίτηδες μου το κάνουν δεν εξηγείται.
α ναι ξέχασα, πρέπει να γκρινιάξουμε ΚΑΙ για την σειρά που θα βγουν τα συγκροτήματα … #-o#-o#-o#-o (αν δεν είναι του γούστου μας φυσικά, αλλιώς είναι όλα μια χαρά )
Εγω θέλω να μου βάλετε όλα τα συγκροτήματα με την σειρά που θέλω εγώ. Και αν αλλάξω γνώμη την ώρα που βλέπω Kreator να τους σταματήσετε , να δω λιγο Saxon και μετά παλι λίγο Kreator μέχρι να πάνε οι Saxon στην άλλη σκηνή να συνεχίσουν επειδή εκεί μου αρέσει καλύτερα γιατί στην κοντινή καντίνα εχει πιο ωραία barwoman!
Σε φεστιβαλ θα παιξουν, θες full set δηλαδη;;
Πω ρε τρίσκολοι όλοι εδώ μέσα.
Δεν τους έκραξα. Δικιά τους είναι η επιχείρηση ότι γουστάρουν κάνουν. Όποιον το γενικότερο πακέτο (τιμή, χώρος, εξυπηρέτηση, line up κλπ) τον ικανοποιεί πάει και όποιον όχι απέχει. Απλά για τη δικιά μου “γκαντεμιά” μίλησα ως προς τη σειρά που θα εμφανιστούν συγκροτήματα που ακούω. Αν δε σας άρεσε το post μου ή το βρίσκετε ανούσιο κλπ τι απαντάτε, μόνο και μόνο για να πετάξετε ειρωνείες και έξυπνες ατακάρες;
Τουλάχιστον δεν ασχολήθηκα με το αν δεν πρέπει να λέγεται rockwave, και γιατί δε φέρνουν maiden, και φέρτε τον καρά με τη Lana και άλλα τέτοια που γράφονται επανειλημμένα.
Καποια ακυρα ειρωνικα σχολια να μην γινοντουσαν εδω μεσα και ολα θα ηταν καλα…[-X[-X
Ούτος ή άλλως το full set τους με το ζόρι ξεπερνά τα 75 λεπτά.
Αυτονοητο κ για κανεναν λογο δν παιζουν at the gates πανω απο suicidal
κάτω από Saxon 7 ιουλίου λογικά
Μιαμιση ωρα.
Οχι, αλλα 1 ωρα οχι 45 λεπτα που εγραψε ο αλλος.