Δεκτό μιας και ιστορικά οι Suicidal είναι σίγουρα μεγαλύτερο μεγαλύτερο όνομα. Εγώ προσωπικό γούστο εξέφρασα.
τους είδα πριν ένα μήνα. με το ζόρι πέρασαν τα 75 λεπτά. 90 με τίποτα.
δλδ θα ερθουν kreator μαζι με saxon τελικα;;ποτεθα ξερουμε σιγουρα.μολις τελειωσουν τα 28αρια;
Κολλας σε κατι πραγματα που δεν εχουν καμια απολυτως συνεπεια σε κανενος τη ζωη…
Αν λεγόταν Κλαρινο-wave ας πουμε και σας φέρνανε Maiden, Springsteen και Ο,ΤΙ άλλο θέλετε δεν θα πηγαίνατε ας πούμε εξαιτίας του ονόματος; :-k
όχι, θα είχαν παρασυρθεί και δεν θα κοίταζαν καν το line-up…
μόνο καγκούρια και σκυλάδες θα είχε μέσα…
[I]Rockwave Waterland!
Αυτή τη φορά θα χρειαστεί να φέρεται και το μαγιό σας μιας και θα σας περιμένουν ΠΙΣΙΝΕΣ στο χώρο του φεστιβάλ! Αναμφισβήτητα το πιο δροσερό σημείο του venue![/I]
:lol:
Ωραία, θα κάνουμε και πλάτσα πλούτσα. Και θα βρούμε και γκόμενα.
προφανως αστειο αυτο περι πισινας ετσι? :-s
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ! Το έχουν γράψει στο fb.:!:
Φτου σου ρε πούστημου. Εγώ που δεν έχω φβ τι θα κάνω τώρα;
και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ…
Εγώ θέλω και ρινγκ με λασπομαχίες που θα πλακώνονται και θα μαλλιοτραβιούνται γυμνές bitches.
φανταστείτε να κάνει μπάνιο το Λανάκι στην πισίνα
αλλά τι να περιμένει κανείς από τους αχάριστους μεταλλάδες… [-X
Κλάιν μάιν τώρα πια το λάιν-απ…
αφού θα τρώμε το πρωινό των πρωταθλητών…
Ρε γαμωτο μονο εμένα δεν με χαλάει ολη η φαση για 65 ευρω;
Ska-P ακομα δεν εχω δει
Saxon πάντα ειναι ευχαριστες οι συναυλιες τους όπως και του ΜΑρκαρου, Subways τους έχασα πέρσι, Dead Can Dance τους έχασα φέτος, αν ερθουν Kreator θα γινει χαμός οπως και Suicidal Tendencies, βλέπεις και At the Gates kai Iced Earth, και πας για βουτιες οταν παιζει η Λανα!
χαχαχαχαχα ποσο γελοιοι ειναι εκει στην ντιντι. Πισινες,πρωινα και παραθαλλασιους προορισμους λενε. Τι αλλο θα κανετε ρε γελοια τυπακια για να μαζεψετε κοσμο?
Αναμενοντας λοιπον την ανακοινωση για callgirls απο Ιαπωνια,Κινα κατα προτιμηση με special offer στις 2 η 3η δωρο απο τον Λωρη.
Οχι φιλε μου,πολλοι δεν χαλιουνται με ολο αυτο,αλλα αυτα ειναι γουστα. Κανεις δεν θα σε κατηγορησει επειδη γουσταρεις την ολη φαση. Καλα να περασεις,που σιγουρα θα περασεις καλα γιατι το γουσταρεις και του χρονου με υγεια.
όταν διαβάζω αυτό το thread φαντάζομαι κάτι τέτοιο:
Εγω έτσι όπως το βλέπω, πιστευω οτι η Ντι-Ντι θέλει να κάνει το φέστιβαλ έτσι ωστε ο κόσμος να μην πηγαίνει μόνο για την μουσική! Θέλει να το κάνει ας πουμε τύπου Ριβερ, που εκτος απο 20 καλλιτεχνες έχει και εναν 2-3 μέρη για βουτιές και λοιπές μαλακιούλες ωστε να έρχεται ο κόσμος για το σύνολο των δραστηριοτητων!
Τώρα το πώς θα το επιτυχει αυτό, με την συγκεκριμμένη οργάνωση που έχει αυτο ειναι άλλο θεμα!:lol::lol: