Εμένα η φάση με τα λεωφορεία για μπάνιο δεν με χαλάει πάντως… αν μένεις εκεί γιατί να τρως την ζέστη τζάμπα μέχρι το απόγευμα που ξεκινάνε οι συναυλίες…
οκ, πέρα από την κοροϊδία, αυτές οι κινήσεις θα ήταν μεγάλα συν αν όλα τα υπόλοιπα έβαιναν καλώς…
μερικοί απο εσας είστε γριές που σας ξανάρθε περίοδος. δεν παίζει κάτι άλλο…
να μαζέψουν κόσμο …
πράγμα κακό και κατάπτυστο για ένα φεστιβάλ #-o#-o#-o#-o#-o
0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0 σωστός …
[B]
WOOOTTT !!! 3000ποστ !!![/B]
Εσυ για να σχολιαζεις και να ειρωνευεσαι οτι κακο λεμε για την ντιντι, μαλλον σε πληρωνουν ετσι,δεν εξηγειται αλλιως αυτο που κανεις. Καλο θα ειναι οι ειρωνιες επι προσωπικου να λειπουν εδω μεσα.
κι εσύ μάλλον θα είσαι από τις γριές με την περίοδο … δεν εξηγείται αλλιώς … :lol::lol::lol::lol:
(λες ρε να τους ζητήσω να μου κόβουν κάνα τσεκ ? έχω κάτι αφραγκίες θέλω να δω και maiden στην Τουρκία δεν θα με χάλαγαν λίγα ευρουλάκια …)
-α και η διαπίστωση που έκανα στο προηγούμενο ποστ ότι εταιρία είναι να μαζέψει κόσμο θέλει δεν είναι ειρωνεία επί προσωπικού εκτός κι αν για σένα ότι είναι αντίθετο με την γνώμη σου είναι … αντίθετα αυτό το ποστ είναι ειρωνεία επί προσωπικού … :hippy::hippy: -
Ε αμα δουλευεις για αυτους τσαμπα, τοτε ή κατι αλλο καλο σου προσφερουν ή οντως θα πρεπει να αρχισεις να τους ζητας τα δεδουλευμενα. Τοσο αγωνα κανεις εδω μεσα για να τους υπερασπιστεις, κριμα ειναι να παει τσαμπα τοσος κοπος,εισαι και μικρο παιδι, πρεπει να κοιταξεις το μελλον σου…
:offtopic::offtopic: οποτε ας ξεκολησουμε, μην το συνεχισουμε το θεμα.
πω πωωωω κι εγώ ο βλάκας πήγα και πλήρωσα 28? για εισιτήριο …
[B][U]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/U][/B] που μου ανοίγεις τα μάτια !!!8O8O
ok ας επιστρέψουμε στο θέμα μας: πόσο χάλια είναι η didi, πόσο τραγικό είναι που θέλει κόσμο στο φεστιβάλ της και κυρίως πόσο αντιδημοκρατικό είναι να σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ παρά την θέλησή σου …
By the way… Ο Alborosie στις 7 Ιουλίου στο rockwave.:rasta::rasta::rasta:
:!::!::!::!::!:
Μαλακες εχω αρχισει να την ψηνω αυτη τη μερα.
Ναι και εγώ παρα πολύ.
:rasta:
Ο Alborosie ΔΕΝ ειναι ρόκ γιατι νά έρθει στο ΡΟΚ-γουέηβ;
Οταν μιλαμε για μουσικο φεστιβαλ, αυτο που ενδιαφερει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τον κοσμο ειναι οι μπαντες και οι καλλιτεχνες που θα παιξουν σε αυτο. Τα υπολοιπα ειναι γαρνιτουρες. Κοιταξτε για παραδειγμα ποιες μπαντες παιζουνε φετος στο Download Festival, ισως το κορυφαιο ροκ/μεταλ φεστιβαλ στον κοσμο: Ιron Maiden, Rammstein, Slipknot, KoRn, Motorhead, Alice in Chains και τα λοιπα. Tη μερα που θα παιξουν οι Maiden αναμενονται 100.000 κοσμος οπως εγραφε το rocking.gr πριν λιγες μερες. Υπαρχει επισης ΑΨΟΓΗ οργανωση και δεν εχουν αναγκη απο πισινες και ιστοριες για να μαζεψουν κοσμο.
Στην περιπτωση Rockwave Festival, βγαζουν ανακοινωση οι διοργανωτες και μας λενε οτι αναμενεται να φερουν τα μεγαλυτερα ονοματα της παγκοσμιας σκηνης. Και στη συνεχεια ανακοινωνουν μπαντες μικρομεσαιου βεληνεκους που αν τις συγκρινεις με αυτες του Download ειναι σαν να συγκρινεις Ολυμπιακο και Παναθηναικο με τον Αστερα Μαγουλας. Και επειδη δεν ειναι σε θεση να φερουν καποιο μεγαλο ονομα (ελλειψει χρηματων η οτιδηποτε) προσπαθουν να μαζεψουν κοσμο βαζοντας πισινες, προσφεροντας πρωινο με μαρμελαδα και μελι στους campers η βαζοντας πουλμαν για τη θαλασσα.
Τελοσπαντων δεν κατηγορω τις πρακτικες αυτες, ο καθενας ο,τι μπορει κανει για να μαζεψει κοσμο. Δικο τους ειναι αλλωστε το φεστιβαλ, αυτοι αποφασιζουν. Απλα εμενα με αφηνει αδιαφορο το ολο σκηνικο και θα απεχω.
Κοιτάζοντας το line up στο Download Festival μου ήρθε αναγούλα. Οι μπάντες που αξίζουν σε αυτό το φεστιβάλ είναι πάρα πολύ λίγες… δεν θα πήγαινα για κανέναν λόγο.
ρε μαλακουες τελικα τι εγινε με kreator;
Mallon den exeis paei download e?
Εν τω μεταξύ το Sweden Rock άρχισε να ανακοινώνει ονόματα για το 2014. Aνάμεσα τους Phenomena!!!
ξεκιναει σημερα το rock am ring θα παιζουν τιποτα Live streaming? :roll: