Αν παρουμε λεωφορειο απο το σταθμο λαρισης στις 3 λετε να εχουμε προβλημα να προλαβουμε at the gates(που παιζουν 4.30) ?
μαγκες απο at the gates facebook’‘Interesting day. We left Sulingen heading for Hamburg. It was meant to be a 1.5hr drive which turned into 5,5hr due to a accident, we missed our flights to Athens… So we ended up in Istanbul and shitload of cash down :(( Tomorrow were meant to play in Athens @ Rockwave festival.
Lets hope we have better luck with the travels then.’’
βλεπω φοτος απο saxon.ουτε 2.000 δεν ειχε καλα καλα
back λεπόν και αφού δεν βλέπω κάναν άλλος ας πω …
είσοδος κλπ χωρίς θέματα όλα δούλευαν, από κόσμο όταν μπήκα (λίγο πριν τους kreator) θα είναι κάνα 2χίλιαρο …
οι kreator πολύ καλοί, σετ το αναμενόμενο, ο ήλιος αν και ζέσταινε και δεν βοηθούσε στο πιτ την είχε την φάση του τελικά, αλλά πολύ πολύ σκόνη (no πλαστικό dear) … και πολύ πολύ καλός ήχος
μετά marky το κλασικό μπεστ οφ, στην μεγάλη σκηνή υπήρχαν οριζόντια κάγκελα, αλλά έμπαινες από το πλάι (λογικά θα τα κλείσουν για αύριο) πλαστικό κάτω μόνο σε ένα μικρό κομμάτι του “μπροστά” … ήχος αρκετά καλός …
Saxon η κλασική ΕΓΓΥΗΣΗ και δεν πήραμε τπτ λιγότερο, set το κλασικό, και πολύ καλός ήχος !!!
ska-p άραξα στο πλάι και χάζευα μιας και δεν την πάλευα άλλο, δεν τους είχα ξαναδεί και είχα ακούσει σχετικά λίγα πράματα αλλά μου άρεσαν αρκετά στο live πολύ ενέργεια ο κόσμος από κάτω γούσταρε και φαινόταν … γενικά ένα υπέροχο τρελοκομείο πάνω στην σκηνή !!! ο ήχος κι εδώ πολύ καλός και όλα τα όργανα οκ !!!
γενικά εντύπωση μου έκανε ο πολύ καλός ήχος σχεδόν παντού (χμμμμ σαν να το ανέφερα αυτό) ελπίζω να μην έτυχε αλλά να πέτυχε !!!
3 και πρέπει να ήταν …
Σήμερα νιώθω ότι έδωσα τα πιο χαμένα λεφτά για live μέχρι τώρα στη ζωή μου. Δεν ξέρω αλλά πέρασα άθλια. Κόσμος αριθμητικά αστείος, το χωράφι ήταν άδειο, καμία ένταση σαν μέρα, ένα απόλυτο τίποτα. Ίσως να φταιγε και η παρέα.
Η μόνη εξαίρεση που γούσταρα ήταν οι Carcass οι οποίοι με κέρδισαν μιας και είναι πρώτη φορά που τους είδα live. Πολύ ώριμη μπάντα και τα δωσε όλα άμα αναλογιστούμε το τι ώρα έπαιζαν.
Kreator αν και γουστάρω από μικρός και πάντα ήθελα να τους δω, σήμερα μ’ έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ καλτ. Δεν τους είχα για τόσο καλτ ποτέ στο μυαλό μου και άλλαξε αρκετά η εικόνα μου γι αυτούς. Ξενέρωσα αρκετά με το setlist, ήθελα περισσότερα από τα πιο “ώριμα” κομμάτια τους από extreme aggression πχ κλπ.
Alborosie είδα από μακριά, δεν την μπορώ αυτή τη φάση που χει γίνει της μόδας τώρα αλλά πλάκα είχε.
Marky Ramone καθαρά και μόνο λόγω σετλιστ κι ας τα ψιλοσκοτώνουν τα τραγούδια πέρασα οκ.
Ska-P πανηγύρι τελείως, αν τους είχα δει πριν από 3 χρόνια θα γούσταρα και μαλακία που δεν έγινε. Σε πολλά κομμάτια πέρασα καλά πάντως. Στα πλην τα συνθήματα με αλληλεγγύες κλπ. Ντααααξ…
Γενικά πρέπει να αρχίσω να το παίρνω απόφαση να μην ξαναπατήσω rockwave. Δεν έχει πια καν χαβαλέ σαν φάση
Μιλας για τους kreator ως ‘‘τελειως καλτ μπαντα’’, σαν να τον εχεις ως αρνητικο τον χαρακτηρισμο καλτ.
Εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις ακριβως τι σημαινει ?
οχι εγω σημερα 3 ξεκινησα κ εφτασα 4…1 ωρα το max θα εισαι εκει οποταν παρε αυτο στις 3
στα του φεστιβαλ
καλα live και απο τις 3 μπαντες…παρα πολυ καλοι κι οι Carcass που 1η φορα ειδα…παντως πιστευω οτι οι Kreator θα μπορουσαν να παιζαν κανα riot of violence ή under the guillotine αφου τα επαιξαν ηδη σε αλλο live κι ειδικα απο τη στιγμη που ειχαν παιξει το νιοβρη τα ιδια τραγουδια εδω…φεστιβαλ ειναι θα μου πειτε αλλα παλι πιστευω τουλαχιστον ενα μπορουσαν να το παιξουν…το καλο εβγαλα φωτο με Ventor που τον βρηκα πριν βγουν οι Carcass αλλα και με Petrozza μετα απο κανα μισαωρο που ειχαν τελειωσει οι Kreator κι ειχε παει ξανα στην σκηνη πισω και φορουσε φουτερ με κουκουλα μαλλον το εκανε για να μην γινει αντιληπτος χαχαχα!ειδα και Marky Ramone και Ska-P αλλα οκ δεν μου εκαναν αισθηση…για να δουμε κι αυριο τι θα γινει!παντως at the gates θα παιξουν αποσο εχω καταλαβει απο τα comments στο fb…
Δεν ξέρω πώς το κατάλαβες. Απλά εγώ είχα λίγο διαφορετική εικόνα γι αυτούς τόσα χρόνια. Δεν έχω διάθεση να κράξω τους kreator, είπα ότι είναι συγκρότημα που ανέκαθεν αγαπούσα και δε με ευχαριστεί το ότι έφαγα μια μικρή ξενερούλα σήμερα. Απλά μιλάω ελεύθερα…
Ναι, καλα κανεις, αλλα η λεξη καλτ που κολλαει ?
At The Gates (Official)
20 minutes ago via mobile
Heading to Athens!! Rockwave are you ready?
Υστερα απο τοσο κραξιμο που ειχα ριξει στην Didi και γενικοτερα στο RW,τελικα με επεισε ενας φιλος και πηγαμε χθες. Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν, πεταξα 28 ? για να παω ουσιαστικα να δω μονο Carcass & Kreator. Δλδ και να μην πηγαινα χθες, δεν θα καιγομουν,αλλα απ’οτι φαινεται ηταν η τελεταια φορα που πατουσα σε RW.
Εφτασα χθες λιγο μετα αφου ειχαν ξεκινησει οι Carcass. Ο κοσμος? Που ειναι ο κοσμος,οεο? Μπροστα να ειμασταν βαρια 150 ατομα ( οταν τελειωσε ενα κομματι, φωναζαν ρυθμικα Carcass,Carcass περιπου 6-7 ατομα ) και τα υπολοιπα 150 ατομα ηταν πιο πισω στην σκια γιατι ο ηλιος εκαιγε. Δεν τους ειχα ξαναδει και μπορω να πω οτι μου αρεσαν αρκετα ( παρολο που ειχαν γινει ολοι σαν τον κωλο της μαιμους απο τον ηλιο ). Ηπιαμε τις μπυριτσες μας, χτυπηθηκαμε και περασε ωραια αυτη η ωρα.
Μετα επαιζαν οι Alborosie…ναι οκ ρεγκε φαση και ετσι,αλλα εμενα δεν μου εκανε κατι. Εκατσα κατω στο γρασιδι με αλλη μια μπυρα και απλα τους παρακολουθουσα. Ο κοσμος περιπου 300 ατομα χοροπηδουσαν μπροστα.
Παμε τωρα στους Kreator. Ηταν η 4η ή 5η φορα που τους εβλεπα και δεν ξερω τι λενε αλλοι, αλλα για μενα ειναι σταθερη αξια. Ο Mille ειναι απτοητος,τα δινει ολα πανω στην σνηκη και εμενα προσωπικα με εκανε να γουσταρω πολυ. Ο κοσμος ειχε παει περιπυ στα 1000 ατομα. Για το σετ λιστ δεν εχω να πω πολλα, αλλα θα ηθελα ενα When The Sun Burns Red…ετσι για το γαμωτο.
Μετα ειχαμε τους Marky Ramones…δεν εχω σχολια, ουτε καν εδωσα σημασια
Saxon παρολο που δεν τους ακουω γενικοτερα, ηταν η 3η φορα που τους ειδα. Τους ειδα ηταν σχετικο γιατι εκατσα για 2 κομματια και μετα πηγα παλι για την μπυριτσα μου. Ο κοσμος ηταν γυρω στα 2000 και φαινοταν να γουσταρει
Τελος Ska-P. Μεχρι την ανακοινωση του line-up δεν τους ηξερα. Κατσαμε λοιπον να τους δουμε…στα 2 κομματια σηκωθηκαμε και φυγαμε,πηραμε απο 2 σουβλακια, πηγαμε σπιτι και βαλαμε Black Metal και ακουσαμε για να γουσταρουμε περισσοτερο. Τον κοσμο στο τελος εγω τον υπολογισα γυρω στα 3000…
Αυτα απο μενα, παπαλα το RW και η Didi,κλειστε το μαγαζακι γιατι δεν τραβαει αλλο.
Επομενο ραντεβου…ANTHRAX 28 του μηνου…
Να προσθέσω ότι τα 2 πρώτα γκρουπ είχαν κοινό, περίπου 10 άτομα! Επίσης περίπου 100 άτομα ψηθηκαμε κυριολεκτικά από τον ηλιο για να δούμε τους πολύ καλούς κατά την γνώμη μου 1000 mods.
Γενικά η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ψόφια από κόσμο. Ίσως το Σάββατο να είχε τον διπλάσιο κόσμο από χθες.
πάντως Vassilis7 το κρίνεις μόνο από προσωπικό γούστο στη μουσική το φεστιβάλ. το αν μας δουλεύει η didi για το “μεγαλύτερο φεστιβάλ των Βαλκανίων ή του σύμπαντος” ξερωγώ το θεωρώ δεδομένο αλλά εγώ πάντως αν και πάνω από τα μισά συγκροτήματα δεν τα ακούω, αν είχα λεφτά άνετα θα έψηνα παρεάκι να πάμε 4ήμερο για τη φάση. και εννοείται να δούμε και Λανάκι σήμερα!
περιμένω γενικά σχόλια για εξυπηρέτηση και να ακούσω επιτέλους τη “ανανέωση” κάνανε στο terra vibe.
Ε καλα σιγουρα απο προσωπικο γουστο. Εννοειται οτι οποιος ακουει αυτα που δεν ακουω εγω,θα περασε σουπερ χθες.
Οσον αφορα την εξυπηρετηση, απο την στιγμη που ειμασταν οι 300 του Λεωνιδα, η εξυπηρετηση ηταν αμεση. Ουρες δεν υπηρχαν πουθενα, ουτε σε τουαλετες,ουτε σε ταμεια ουτε πουθενα, ειχε ενα beach volley που δεν εμεινε ουτε λεπτο χωρις καποιους να παιζουν,αλλα γενικοτερα ολα τα αλλα τα ειδα ιδια.
Θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν στην ανανέωση το σημείο που βρίσκεται το πλαστικό δάπεδο, όπου μερικά κομμάτια κάνουν τραμπάλα.
μακαρι το φετινο να τους γινει μαθημα!!!
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω περασα γαματα χτες. Ο κοσμος ηταν λιγος και αυτο ηταν λυπηρο, οσο για την εξυπηρετηση ηταν αψογη αλλα σε αυτο βεβαια παιζει ρολο και το οτι δεν ειχε κοσμο και δεν υπηρχαν ουρες κτλ. Το ειχα ξαναγραψει οτι ηταν μεγαλο λαθος να μην βαλουν τις metal μπαντες στην μεγαλη σκηνη και να παιξουν οι Saxon σαν headliners, αυτο θα μαζευε σιγουρα περισσοτερο κοσμο. Ειδα ομως 2 απο τις αγαπημενες μου μπαντες με τελειο ηχο και γουσταρα, οποτε για εμενα ηταν ακρως πετυχημενη η βραδια.
Τους Carcass δεν τους ειδα γιατι επαιζαν νωρις, οι πρωτοι που παρακολουθησα ηταν οι πολυαγαπημενοι μου Kreator. Ο ηχος ηταν φοβερος, η μπαντα σε φορμα, οποτε περασα και γαμω. Το αρνητικα ηταν ο λιγος κοσμος και τα πολυ χαλαρα pit. Ηθελα λιγο πιο brutal καταστασεις ρε παιδι μου, καμμια σχεση με την σφαγη τον Νοεμβριο. Στο Pleasure To Kill π.χ. μπηκα προετοιμασμενος για μακελειο και κατι τετοιο δεν συνεβη. Απο εκει και περα ομως ο κοσμος ηταν εκδηλωτικος και φωναζε, χειροκροταγε την μπαντα και ολοι φανηκαν να περνανε καλα. Τα μελη της μπαντας ηταν ολοι ορεξατοι, ο Ventor ειχε το πιο δυσκολο εργο με τον ηλιο μεσα στην μαπα του, αλλα δεν εδειξε να πτοειται και δεν σταματαγε στιγμη να βασανιζει τα δερματα τον τυμπανων του, ο Sami Yli-Sirnio ηταν αψογος στα solo του και συνεχως χαμογελαστος, ο Giesler σταθεροτατος και φανηκε να γουσταρει πολυ. Οσο για τον λατρεμενο Mille τι να πρωτοπω? Παθος, φανερη αγαπη για αυτο που κανει, ανεβαζε συνεχως τον κοσμο και η φωνη του παραμενει σε εξαιρετικα επιπεδα. Respect. :bow2: Το setlist ηταν το κλασικο για festival, κουτσουρεμενο σε σχεση με τον Νοεμβριο και χωρις καποια εκπληξη. Περασα υπεροχα και δεν σταματησα να φωναζω, να κοπανιεμαι και να νιωθω πωρωση για αυτη την φοβερη μπαντα. Ανυπομονω για την επομενη φορα.
Τον Marky Ramone δεν τον παρακολουθησα και αραξα για ποτακι και κουβεντα με την παρεα και πετυχα για δευτερη φορα μετα τον Νοεμβριο τον Mille που βολταρε με εναν φιλο του, βγαλαμε φωτογραφια και τα ειπαμε λιγο. Οπως και την προηγουμενη φορα, ηταν φιλικοτατος, προσγειωμενος και του εξεφρασα και παλι τον θαυμασμο μου για το προσωπο του.
Οταν παιζουν live οι Saxon το αποτελεσμα ειναι εγγυημενο. Αυτη η μπαντα δινει μονο γαματες συναυλιες. Και αυτο δεν αλλαξε ουτε χθες. Αν και ο χρονος δεν μου εφτασε με τιποτα, στη 1 ωρα και 10 λεπτα που ειχαν στην διαθεση τους οι Saxon μας εκαναν ολους να περασουμε τελεια. Ο ηχος ηταν κρυσταλλο τουλαχιστον μπροστα που ημουν εγω και απορησα πραγματικα με την κριτικη του Θοδωρη Μηνιατη στην κεντρικη του Rocking που ελεγε για προβληματα στον ηχο. Το setlist ειχε 4 κομματια και την εισαγωγη απο το Sacrifice και απο εκει και περα τις κλασικες κομματαρες απο την Αγια Τριαδα Wheels Of Steel - Strong Arm Of The Law - Denim And Leather, τα ομωνυμα επη απο τα Power & The Glory και Crusader και τον υμνο I’ve Got To Rock (To Stay Alive) απο το The Inner Sanctum. Πολυ καλη επιλογη setlist για τον περιορισμενο χρονο που ειχαν στην διαθεση τους. Μακαρι να επαιζαν παραπανω και να ακουγαμε και αλλες κομματαρες απο τις αμετρητες που εχουν γραψει στην καριερα τους. Οπως παντα ολοι ηταν αψογοι στα καθηκοντα τους, ο Nigel Glockler αλανθαστος, οι Scarratt και Quinn επαιζαν οπως τους αξιζει τα υμνικα riff τους και η αδυναμια μου ο Nibbs Carter αλωνιζε ολη την σκηνη κανοντας συνεχως headbanging. Ο Biff τελος εχει ξεγελασει τον χρονο που φαινεται να μην τον αγγιζει και η φωναρα του ηταν και παλι εκει μαζι μας. Σε κανει πραγματικα να απορεις αν οντως ειναι 62 χρονων. Ολοι στο κοινο τραγουδαγαν και αποθεωναν την μπαντα και φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι θα ειναι παλι εκει οταν με το καλο μας ξαναεπισκεφθουν. Ειναι [B][SIZE=“3”]ΑΞΙΑ[/SIZE][/B] αυτη η μπαντα.
Τους Ska-P δεν τους παρακολουθησα παρα 1-2 κομματια και πηρα τον δρομο του γυρισμου εχοντας περασει τελεια με 2 μπαντες που λατρευα και θα συνεχισω να λατρευω.
Εσείς εκεί στη didi του χρόνου κάντε το 20ήμερο το φεστιβάλ με 23 Ευρώ εισιτήριο τη μέρα…
Ιδιωτικές προβολές…Για να μπορούμε να βλέπουμε την κάθε μπάντα ξεχωριστά ο καθένας…#-o
@Angus απορώ πως εκφράζεις άποψη για φεστιβάλ και για τις μπάντες χωρίς να έχεις δει Carcass επειδή ήταν νωρίς. Εκτός από γραφικός είσαι και άκυρος.
Αλλά αφού είδες τις 2 μπαντούλες σου πέτυχε η βραδιά…Να με συγχωράς!
Εξαρχής ΔΙΑΦΩΝΩ 100% με τη διεξαγωγή open air metal fest. κατακαλόκαιρο. Αμ δε!
[B]Αγγλία είναι εδώ; [/B]Με τη καλοκαιρινή ψυχρούλα, το δροσερό γρασίδι και τη ([I]λυτρωτική για τέτοιες φάσεις[/I]) συννεφιά;
Τέτοιες εκδηλώσεις τις προτιμώ ΜΑΡΤΗ- ΑΠΡΙΛΗ-ΜΑΗ που να χτυπιόσαστε. Νορμάλ πράγματα. Και να βρέξει (ως συνήθως το Μάρτη) και τι έγινε; Καλύτερα βρεγμένος παρά να γίνεις σαν τον κώλο της μαϊμούς μετά το ηλικακό…“σφυροκόπημα”! Και που έχετε να δώσετε εξετάσεις, τι έγινε; ένα γουϊκεντ είναι γμτ, δε χάθηκε κόσμος αν δε διαβάσετε ένα ανοιξιάτικο Σ/Κ. [I]Αλλά η ντιντι εκεί: στη κοσμάρα της[/I]…