Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

Πιστεψε με … καλυτερα ζεστη παρα mudfest.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έγινε μία ξεχωριστή metal day με Saxon, Kreator, Iced Earth, Carcass, Septic Flesh κλπ και μπλέξανε τα μπούτια τους με Ska-p και Lana de Rey (πως τη λένε…). Αν υπήρχε μία αμιγώς metal μέρα, σίγουρα θα πήγαινα.

εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ασχολείστε ακόμα με το “φεστιβαλάκι” αυτό.

Δεν πήγα πολύ νωρίς.
Πρόλαβα να ακούσω echo,iced earth και Del Rey.
Και οι τρεις τους αναμενόμενα καλοί,όπως και αναμενόμενο το υποτονικο σετλιστ της τελευταίας (φωναρα btw).
Από κόσμο λογικά καμμιά δεκαριά χιλιάδες.Οργανωση καλή, και φύγαμε γρήγορα.
Αντε και του χρόνου με καλύτερο lineup.

ΠΟΣΟΙ???;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λιγότεροι?Μπορει να κάνω λάθος…

Δεν λέω ότι κάνεις λάθος.

Δεν πήγα. Δεν ξέρω. Δεν έχω άποψη.

Απλά εκπλήσσομαι να ήταν τόσοι πολλοί

Δεν ξέρω πόσος ήταν ο κόσμος, αλλά αν ήταν 10,000, τα 5,000 ήτο σίγουρα σορτσάκια. Έμορφο πράγμα.

Λεπτομέρειες για αύριο; Ξέρει κανείς αν υπάρχουν εισιτήρια στο ταμείο και πόσο πάει η τιμή τους; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις λεπτομέρειες της συναυλίας και του χώρου γενικότερα, γιατί ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα ήθελα, επίσης, να μου πει κάποιος αν είναι εύκολο να πας στη Μαλακάσα με αυτοκίνητο. Ε, γενικότερα ό,τι ξέρετε! Αξίζει τον κόπο ή να κάτσω σπίτι να ακούσω το cd των Dead Can Dance; Πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο μπερδεμένη, αν μπορείτε, βοηθήστε! Ευχαριστώωω. :stuck_out_tongue:

καλά περάσατε δηλαδή. καμιά φωτό το Λανάκι και κανα σορτσάκι βγάλατε και για μας τους καναπεδάτους?? :stuck_out_tongue:

Eισιτηρια δεν παιζει να μην εχει αυριο στα εκδοτηρια :wink: Φανταζομαι οτι η τιμη τους θα ειναι 33Ευρω και οχι 28 που ηταν στην προπωληση.Παρε τηλ αυριο να σου πουν καλυτερα.:wink:
Για αυτοκινητο δεν ξερω πως πανε,αλλα μπορεις να παρεις λεωφορειο ειτε απο το σταθμο Λαρισης(με την εταιρεια apollon association) ειτε απο το πεδιο του αρεως(KΤΕΛ Αττικης).http://www.rockwavefestival.gr/site/index.php?Cat=4&id=41
Εαν δεν ειχες δει τους DCD το Σεπτεμβρη στο Λυκαβηττο,θα σου προτεινα να πας!8)

οδηγίες για το πώς θα πας με το αυτοκίνητο έχει σε αναλυτικό βίντεο στο site του Terra Vibe (ή της Didi).

παίζουν και τα λεωφορεία που είπε ο intrance.

εισιτήρια θα έχει στάνταρ ακόμα και να αργήσεις να πας. για τιμή δεν ξέρω, ντιντήδες είναι αυτοί μπορεί να το έχουν πάει και 40 στην είσοδο… πρώτη φορά δε θα είναι :p:p

Σ’ ευχαριστώ, κοπέλα μου! Κοίτα, για Κτελ και Προαστιακό δεν ξέρω, γιατί θα δυσκολευτώ μόνη μου να πάω…γι’ αυτό θα πάω με αυτοκίνητο, ε γι’ αυτό μην τους ξεσηκώνω και τζάμπα τους δικούς μου αν είναι κόπος. Επίσης, ξέχασα να πω, τι ώρα ξεκινάνε να παίζουν τα συγκροτήματα; Μήπως ξέρει κανείς το πρόγραμμα για αύριο; Δυστυχώς, έκανα την βλακεία και τους έχασα στον Λυκαβηττό και αν τους χάσω και τώρα πιθανότατα να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο μετά! χαχα

Ευχαριστώ και πάλι!!

οι ώρες εδώ
http://www.rockwavefestival.gr/site/index.php?Cat=7&id=211

Τρίτη 9 Ιουλίου
Doors Open 11:00

Terra Stage
Dead Can Dance 22:15
Monophonics 19:45-20:45
Craig Walker 17:35-18:35
Opera Chaotique 15:50-16:30

Vibe Stage
Septic Flesh 20:50-22:00
Chaostar 18:40-19:40
Acid Death 16:30-17:30
Tardive Diskinesia 13:15-14:00
Mahakala 12:15-13:00

After Show Party by Athens Rock FM 96.9

και τα βίντεο για το πως θα φτάσεις από Αθήνα με το αυτοκίνητο εδώ:
http://www.rockwavefestival.gr/site/index.php?Cat=4&id=41

Επιτελους,καποιος καταλαβε οτι ειμαι κοπελα:p

Εδω ειναι το προγραμμα:
Τρίτη 9 Ιουλίου
Doors Open 11:00

Terra Stage
Dead Can Dance 22:15
Monophonics 19:45-20:45
Craig Walker 17:35-18:35
Opera Chaotique 15:50-16:30

Vibe Stage
Septic Flesh 20:50-22:00
Chaostar 18:40-19:40
Acid Death 16:30-17:30
Tardive Diskinesia 13:15-14:00
Mahakala 12:15-13:00

με προλαβε ο mixalis_purple:P

Αντε και καλη μας διασκεδαση αυριο!:smiley:

[SPOILER]

[/SPOILER]
Σας μερσώ πολύ και τους δύο, παιδιά μου!! Θα τα ‘‘μελετήσω’’ και θα δω!! Θέλω τόσο πολύ να ακούσω λάιβ την αγγελική φωνή της Λίζας που και τα σαράντα δε με ταράζουν!!

p.s. Intrance, αν δεν απατώμαι, κάπου το είχα δει γραμμένο!! :stuck_out_tongue:

Άντε, καλά να περάσουμε (ή περάσετε, θα δείξει)!! :stuck_out_tongue:

Άσ’τα θα δω γαμώ την πουτάνα τη ζωή…άμα σ’ αρέσει τόσο πολύ η μπάντα και έχεις λεφτά για εισιτήριο τι διάολο σε κρατάει και δεν πας στο live αφού είχες χάσει κιόλας το προηγούμενο…

Δεν ξέρω τι ήχο θα έχουν αύριο, μιας και σίγουρα η αισθητική και το αίσθημα του θεάτρου στο Λυκαβηττό δεν πρόκειται να υπάρξει αυριο

Αλλά έστω και το 70% της απόδοσης να πιάσουν, λόγω συνθηκών, θα παραμιλάτε

Οσοι δεν εχετε δει Dead Can Dance μη το σκέφτεστε καν

Χθες πάντως είχε γέλιο η κατάσταση.Στην μια σκηνή κάφροι, μπουκαλοπολεμος, στην άλλη κοριτσάκια φουλ στα αξεσουάρ και δεν έπεφτε καρφίτσα.
Δυστυχώς δεν προλαβα τους at the gates. Οι suicidal σήκωσαν αρκετή… σκόνη οι οποίοι τελειώνοντας ανέβασαν αρκετό κόσμο πάνω στην σκηνή. Θετικές εντυπώσεις για τους iced earth τους οποίους τους έβλεπα πρώτη φορά live. καλοί οι echo, αν και τους είδα μισούς.Είπα να δω και λίγο Lana για να έχω μια άποψη. Στο εικοσάλεπτο απελπιστικα και έφυγα.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι το Lana-κι είναι λίγο diva και ότι από το πρώτο τραγούδι είχε κατέβει κάτω και μοίραζε αυτόγραφα, κατά τα άλλα ήτανε καταπληκτική!! :smiley:
Εξαιρετικοί και οι Echo and the Bunnymen!! :slight_smile: