Carcass, At The Gates, Suicidal Tendencies καταπληκτικοι, δεδομένων των συνθηκών - ιδιαίτερα οι πρώτοι που είναι και μεγάλες αγάπες
At The Gates μου έκανε εντύπωση που το captor of sin δεν το ήξερε σχεδόν κανένας (αν κρίνω από τις αντιδράσεις του κόσμου) - φαντάζομαι θα είναι οι ίδιοι που έκαναν αφ υψηλου κριτική στην συναυλία των Slayer την προηγούμενη βδομάδα χαχαχαχαχ
Suicidal Tendencies χαβαλες και παρτυ ταημ, αλλά ήτανε λίγο, δεν πειράζει, επιτέλους τους είδα -
Lana Del Rey ανέκδοτο, κοίτα να δεις που με τα ψέμματα κάποιοι γίνονται εκατομμυριουχοι, κρίμα και μου αρέσουν πολλά τραγούδια της
echo and the bunnymen μια χαρά παίξανε. Έκραξαν και τα VIP.
αησντ έρθ γάμησαν. Ο Stu γαμώ τους frontmen, μόνο στα πολύ χαμηλά του Barlow είχε ένα προβληματάκι. Πολύ καλός ήχος επίσης.
Λάνα, κατ’ εμέ, ανέκδοτο όντως.
καλα η λανα πραγματικα ανεκδοτο… ενα στησιμο και ενα σταριλκι που για τα 26, 27? της χρονια δεν δικαιολογείται με τίποτα…
απο φωνη μετρια ( είπε ότι ήταν λίγο κρυωμένη και καλα )…
καλό και το κόλπο με τα αυτογραφα και τις φωτογραφιες για να γεμισει το χρόνο…
αλλα αυτο που μου έκανε μεγαλη εντύπωση είναι η φωνη που εβγαζαν τα κοριτσακια και τα “αγορακια”… όπως είπε και ενας φίλος, 10.000 κοριτσακια φωναζουν πιο πολυ απο 20.000 μεταλλαδες…
αυτοι που μου εκαναν θετικη εντυπωση ήταν οι subways… μου άρεσε ο ήχος τους και είχαν φοβερη επικοινωνια με το κοινο και ο τραγουδιστης μεγαλη τρέλα… να φανταστείτε πήδηξε από το stage σε 5 σειρες απο κοριτσακια…
Κρίμα που ήρθε τόσος λίγος κόσμος. Παίζει και να έγινε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης. Ζήσαμε μία μυσταγωγία με DCD. Ένα απο τα κορυφαία live όλων των εποχών στην Eλλάδα. Τι να λέμε τώρα…Υπερβατική εμπειρία με την Lisa να σχίζει ουρανούς και να καταπίνει πλανήτες. Και δύο τραγούδια ρεμπέτικα στα ελληνικά εκτός από το “Είμαι πρεζάκιας”. Εντελώς διαφορετικό κοινό με εκείνο του Λυκαβηττού… Ιστορική εμφάνιση από ένα τεράστιο συγκρότημα!
Τραγικό απ’ όλες τις απόψεις το φετινο Rockwave Festival. Αλλά θα έπρεπε να το περιμένουμε απ’τη στιγμή που δεν έγινε ούτε φέτος στη χώρα μας το Sonisphere Festival. Και αν δεν γίνει ούτε του χρόνου στην Ελλάδα Sonisphere μια απ’ τα ίδια θα πρέπει να περιμένουμε. Αλλά γιατί λέτε ότι δεν είχε κόσμο? Στη Lana ας πούμε πήγε 15.000 κόσμος. Κοριτσάκια τα περισσότερα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Επίσης οι Saxon έπαιξαν μπροστά σε 4.000 κόσμο. Όσον αφορά την πρώτη μέρα με Μάλαμα κτλ. νόμιζω πήγαν περισσότεροι απ’ όσους είχαμε πάει μερικές μέρες πριν στους Slayer.