λογικό είναι
ο σχεδιασμος του φεστιβαλ(λεμε τωρα φεστιβαλ…) πρεπει να γινεται σε κανα τεταρτο αντε μισαωρο το πολυ
μπορει και τηλεφωνικος
-ελα ρε μαλακα πιασε λιγο αγγελακα
-μισω γραφω
-βαλε και λιγο μαλαμα και lana απ ολα
Προφανως ηταν μαλακία αυτό που κάναν (πρωτη φορα;) να ανακατεψουν μεταλ με ακυρες μπαντες και ελπιζω πραγματικα να φαγαν τα μουτρα τους.
Λυπαμαι μονο τις ελληνικες μπαντες που παιξαν μπροστα σε 20 30 ατομα 12 η ωρα το πρωι και τους echo and the bunnymen που θα παιξαν στο πιο αταιριαστο/ξενερωτο/φλωρικο κοινο εβερ.
Εγω ξαναλεω οτι αν ειχαν φτιαξει μια μεταλ και μια αλτερνατιβ-ο,τι να ναι μερα + την ελληνικη που πετυχε θα ηταν μια χαρα τα πραματα.
:lol3:
Πάντως από τα βιντεάκια και μόνο που είδα (του πούστη από κοντά θα’ ταν καλύτερα), ο ήχος των Suicidal Tendencies ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ. Γι’΄αυτό και μόνο θα πω ένα μπράβο στους διοργανωτές. Θύμαμαι σε αντίστοιχο μεγάλο φεστιβάλ πριν κάτι χρόνια με Bad Religion, Faith No More κλπ που δεν ακούγαμε τίποτα.
Πάντως γκομενάκια την μέρα της Λάνας δεν ειχε και τόσα πολλα! Το 2011 στους Προντιτζυ είχε πολλα περισσότερα! 8)
Την ημερα που επαιζαν οι Saxon δεν ειχε παραπανω απο 3000 κοσμο για να μην σου πω οτι και πολλους λεω. Δεν ηταν καν γεματος ο χωρος πανω, εμεις καθομασταν στο πλαι και ειμασταν τοσο ανετα, σαν να ημουν σπιτι μου.
Οσον αφορα την ημερα των Ελληνικων, δεν ξερω αν ειχε πανω απο 5000-6000 που ειμασταν στους Slayer αλλα και παλι ειναι λογικο να εχει παραπανω.
Οπως ειπε και ενας φιλος…ρε μπας και τα ειχες πιει και τα εβλεπες διπλα? :lol:
(Πήγα στην “ελληνική” ημέρα)
Κακο, σαπιο το φετινό rockwave, αλλά η αληθεια ειναι οτι τοσο καλο ηχο στο χωραφι δε θυμαμαι αλλη φορα. Ηταν και οι 2 σκηνες αξιπρεπεστατες.
Aν έκαναν μια μέρα με Kreator, Saxon, Suicidal, Iced Earth, At The Gates και Carcass θα πήγαινα και θα ήταν και τέλεια…αλλά έτσι όπως τα κάνανε [-X
και θα είχε πολύ λιγότερο κόσμο από όποια από τις 2 μέρες ήταν αυτές οι μπάντες …
Εξεφρασα αποψη για τον πολυ καλο ηχο και για 2 καλες εμφανισεις απο μπαντες που λατρευω. Για εμενα μια χαρα ηταν η βραδια, δεν κρινω το φεστιβαλ.
ντροπή ρε …
θες να έχεις και[B][U] προσωπική άποψη [/U][/B]… :lol::lol::lol:
Φίλε Guardian γιατί το λές αυτό; Αν μάζευαν όλες τις μέταλ μπάντες σε μια μέρα δεν θα ήταν καλύτερα; Εγώ πχ ήθελα να δω Saxon και Iced Earth αλλά να πληρώσω δύο εισιτήρια συν έξοδα μετακίνησης για δύο ημέρες κλπ, καθότι παίζανε διαφορετικές μέρες, για να δω ένα κουτσουρεμένο set μιας ώρας τη μια μέρα και άλλη μια ώρα την άλλη δεν άξιζε και δεν πήγα. Αν ήταν όμως την ίδια μέρα και οι δύο θα πήγαινα.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
καλά προφανώς δεν διαφώνησα ότι θα βόλευε κλπ
κι εγώ ας πούμε θα ήθελα να δω και earth
αλλά από την άλλη δεν θα είχε ούτε 2000 άτομα …
αντίθετα έτσι φέρανε και κόσμο που ήθελε να δει τις μεταλ μπάντες και κόσμο που ήθελε να δει Λανα Ska κλπ
ουσιαστικά σπάζοντας το αυξήσανε τον κόσμο και στις 2 μέρες από ότι με τον άλλο τρόπο, σίγουρα άβολο για μας αλλά για την λογική τους μάλλον δούλεψε οικονομικά φαντάζομαι …:-k:-k
απτο 1997 αυτη ειναι η μοναδικη φορα που δεν πηγα σε rockwave.τελος για μενα.η συνταγη πλεον απλη.μαζεμα χρηματων ολο το χρονο,και παμε εξω.απλα πραγματα.
ο κόσμος που χάσανε σπάζοντας τις μέρες ήταν φυσικά απείρως περισσότερος από αυτόν που κερδίσανε
μην απαντάς στον guardian , είναι ο Λώρης …
Eννοείται!
Μόνο οι ακροατές του “έντεχνου” μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από το φετινό rockwave, είχαν όλα αυτά που ήθελαν την ίδια μέρα! :lol:
τι να σου πω δεν το νομίζω … εδώ και slayer δεν είχε τον κόσμο που περίμενα …
αν εγώ είμαι ο Λώρης εσύ είσαι καθυστερημένος ???
…δεν είχε Αλκίνοο:roll:…θάνατος στην didi:p :!: