Χοντρη παπαρια το βιντεο, απο μια φαση και μετα μπηκαν αβερτα στο τζαμπα (απο ντου ή οχι, αυτο δεν το θυμαμαι). Το 2002 ηταν με Dickinson και μαλλον η αγαπημενη μου απ οσες τους εχω δει.
μήπως ήσουν στην μέση του πιτ και νόμιζες ότι ήταν ψιλοάδειο;
αν παπαρια εννοείς την ποιότητα του βίντεο, δεν θα διαφωνήσω. για κάτι άλλο, εξηγήσου.
Ενταξει, νομιζω πως εχεις δικιο.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:::lol3::lo:l3: !!!
Πόσο θα το τραβήξουν λέτε με τις ανακοινώσεις… ;
6/7 θα βγει το τελικο line up, μην εχεις και απαιτησεις απο την Didi…μια μερα πριν,σου φτανει πιστευω…
Δεν θα χει άλλες ανακοινώσεις! Λιτότητα στο line-up! Το πολύ πολύ να βάλουν κανά 2 ελληνικά συγκροτήματα!! Βέβαια ελπίζουμε στο μπαμ…αλλά με τέτοιο ticket χλωμό!
μπορει καποιος να γραψει τα ονοματα που ειναι μεχρι τωρα?
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013
Terra Stage:
Marky Ramone’s Blitzkrieg w. Andrew WK
1000mods
Vibe Stage:
Saxon
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013
Terra Stage:
Vibe Stage:
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013
Terra Stage:
Dead Can Dance
Monophonics
Craig Walker
Opera Chaotique
Vibe Stage:
Septicflesh
Chaostar
Acid Death
Tardive Dyskinesia
Greek act of the day:
Γιάννης Αγγελάκας
Φεύγω από τώρα γονατιστός για Μαλακάσα…στη χάρη τους…ολονώνε…
Πωωω βλέπω το line-up συγκεντρωμένο και κλαίω από την συγκίνηση!! Μεγαλεία!! 8)
Στο χερι τους ειναι να γεμισουν τα κενα… Δεν περιμενω κατι special , αλλα με μερικα μεσαια --> μεγαλα ονοματα ολο και κατι μπορει να γινει
Έχουμε τουλάχιστον ακόμα μια ελπίδα για το lineup της δευτέρας. Μακάρι να ναι κάτι καλό και μακάρι να είναι αυτή η μπάντα που θέλω. (ονόματα δεν λέμε γιατί κάποιοι έχουν κουραστεί κ δεν θέλουν να το ξαναδιαβασουν)
Maiden? να υποθεσω…
Ναι και καλωσόρισες στο φορουμ!
Ειπαμε οι ντιντιδες θα πουν τα υπολοιπα ονοματα καμια βδομαδα πριν το “φεστιβαλ”…
ΕΙναι παντως απιστευτοι οι τυποι. Ανακοινωνουν μερες και τιμες αλλα δεν ανακοινωνουν τα συγκροτηματα. SURPRIIIIIIIISEEEEE!!! :har:
Μπορω να πω οτι νοιωθω πραγματικα Ευρωπαικος και ενιαιο κομματι του συναυλιακου χαρτη πλεον… Αηρον Μεηδεν, Αηστ Ερθ, Σκορπιονς, Σαξον, Μαρκη Ραμον… σφυζουμε απο νιατο και φρεσκαδουρα λεμε…
Fixed
για πολλοστή φορά οι ντινιτδες τα εχουν κανει σαλατα…
Αποκλείεται!!! Γιατί το λες αυτό;