Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

Ξέχασες τους γουαλοαντ! κ τέλος πάντων δεν θέλω να σε προσγειωσω απότομα, αλλά για το πούτσο είμαστε γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ χλωμό να έρθουν οι maiden.

εγώ είμαι της άποψης να το γυρίσουν από Terra Vibe και να βρουν κάποιον χώρο μέσα στην Αθήνα και θα γίνει μια χαρά φεστιβαλάκι για τα δεδομένα της ελληνικής σκηνής. χωρίς φρου φρου και αρώματα. ελληνικές μπάντες, και από κανένα όνομα που και που

Θέλω Scorpions και Βασίλη…αυτό μας αξίζει αυτά μας δίνουν…

Υ.Γ. Γιατί όχι κανα νέο γκρουπάκι, τόσα βγαίνουν κάθε χρόνο.

Εαν δεν κανω λαθος , με το Terra Vibe και Didi παιζει καποιου ειδους μακροχρονια παραχωρηση ή κατι τετοιο. Οποτε ειναι δυσκολο να βρουν αλλο χωρο…
ΠΑΝΤΩΣ για να βαλουμε μια αλλη παραμετρο , η DIDI φετος το καλοκαιρι κανει τις 2 μεγαλυτερες συναυλιες, Waters+Depeche Mode
Που σημαινει οτι εαν ειχε , εστω ενα χ budget για το καλοκαιρι , το μισο και παραπανω εχει παει για αυτους τους 2 αρα οτι μενει θα παει για τα αλλα… Και δεν ξερω κατα ποσο καλα θα παει ο Waters εισπρακτικα…
Επιμενω οτι για το Rockwave με τετοιο ticket μπορουν να γεμισουν τις μερες με μεσαια προς μεγαλα συγκροτηματα, τυπου Machine Head για να δωσω μια ταξη μεγεθους, και στο τελος να μεινουμε “ολοι” ευχαριστημενοι

Ενταξει, γουορλορντ εκραζα για τη τιμη, κατα τ αλλα δεν ειναι να πεις μπαντα που εχεις δει 500 φορες δα. Και το παραπανω δηλαδη μεταξυ σοβαρου κι αστειου το λεω καθοτι Σαξον και Μαρκη ειδικα δε θα με χαλαγε να δω, αλλα το παω στη φαση του ο ελληνας θελει να βλεπει τα ιδια και τα ιδια.

σωστός! :thumbup:

off topic: μεγαλη συναυλια οι Depeche mode…?? μάλιστα…

on topic: φοβαμαι ότι το φετινο rockwave θα παει απατο αν δεν υπάρξουν σημαντικές προσθήκες…

Με την κοροιδια που εχουμε φαει τοσα χρονια απο τους ντιντιδες, δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν κατι για να μας αλλαξουν γνωμη. Αν δεν θελουν να δινουν βαση στο Rockwave ας μην το ξανακανουν και να σταματησουν να μας κοροιδευουν. Ας αλλαξουν ονομα στο φεστιβαλ,ας κανουν κατι τελος παντων. Περσυ δεν ξερω αν ειχες παει,αλλα αν ειχες παει θυμησου λιγο που μας ειχαν στιβαξει και πως ειμασταν και γενικοτερα εχω να πω και για αλλες χρονιες, οποτε το “ολοι” ευχαριστημενοι θα ισχυει οταν γινει ενα φεστιβαλ ευρωπαικου επιπεδου με σωστη οργανωση και οτι αλλο χρειαζεται για να γουσταρουν ολοι οσοι πανε.
Οσο για το οτι κανει τις μεγαλυτερες συναυλιες φετος,εγω ενα εχω να πω…περσινα ξυνα σταφυλια ( παρολο που θα παω Depeche λογω της γυναικας )

Ετσι απο περιεργεια δηλαδη, εαν δεν ειναι οι Depeche Mode μεγαλη συναυλια απο πλευρας ονοματος, budget , και οπαδων που θα πανε , τοτε ποια ειναι; :-k

φέτος βλέπω να εφαρμόζω τη μέθοδο “ούτε τζάμπα”

To TerraVibe γαμαει σαν συναυλιακος χωρος (για τη μεγαλη σκηνη μιλαω). Αλλα τι να το κανεις οταν δεν φερνουν τιποτα της προκοπης για να δεις. Ο κοσμος ζηταει Maiden England και με τις μπαντες που φερνουν ζητημα να μαζεψουν 8.000 και τις 3 μερες του φεστιβαλ συνολικα. Καλυτερα να μην εκαναν καθολου rockwave απ’ το να διοργανωνουν ενα φεστιβαλ παρωδια και να απαξιωνουν οι ιδιοι το προιον τους.

Έτσι όπως καθυστερούν στις ανακοινώσεις,μπορεί και να το ακυρώσουν τελείως. :stuck_out_tongue: Χωρίς να έχω ιδιαίτερη ιδέα από τέτοιες διοργανώσεις,αναρωτιέμαι,δεν είναι πιθανός λόγος καθυστέρησης το ότι μπορεί να μην τα βρίσκουν στα οικονομικά με κάποιες μπάντες που θα ήθελαν να φέρουν;

Δεν ξερω αν το ειπε κανενας αλλα σχετικα με κατι που ειπωθηκε πιο πισω, το 2002 οι μοτορχεντ δεν παιζανε ιδια μερα με ντικινσον αλλα την επομενη. Στον μπρους ειχες χωρο να παιξεις μπαλα και μοτορχεντ ηταν ψιλογεματο.

Σορρυ για το οφτοπικ.

το Terra Vibe ανήκει στον ίδιο τον Λώρη

δεν είναι του Λώρη, απλά το έχει μισθώσει για πολλά χρόνια

Ακριβώς.Χώροι σαν το Terra Vibe θα είχαν λόγο ύπαρξης αν συνδιάζονταν με άλλες κατάλληλες υποδομές,ώστε να γίνεται όπως στα φέστιβαλ στο εξωτερικό,που μένεις εκεί με σκηνή κλπ.Τώρα απλά κάνουμε μια ώρα δρόμο,γυρνάμε πίσω και τα άκουμπάμε διπλή ταρίφα για να πάει ο καθένας σπίτι του,γιατί με αμάξι δεν συμφέρει να τρέχεις μέχρι Μαλακάσα για πολλούς λόγους.Επίσης,στα τρία rockwave που έχω πάει,δεν το βρήκα κανένα συγκλονιστικό χώρο.Οι άθλιοι μουσαμάδες που απλώνουν κάτω συνδιασμένοι με άλλες παραμέτρους όπως τα πανάκριβα και αμφιβόλου ποιότητας φαγητά-ποτά που δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός από αυτά γιατί δεν σε αφήνουν να έχεις δικά σου,μέτρια ακουστική (εκτός των iron maiden και priest)

Και κατι παρα πολυ σημαντικο που πολλοι δεν αναφερετε.Η ΕΞΟΔΟΣ. ΕΙναι τουλαχιστον απαραδεκτο να υπαρχει μονο μια πορτα για να φυγει τοσος κοσμος. Εχω βρεθει πολλες φορες στο Terra Vibe και θελουμε κανα τεταρτο να βγουμε. Αν συμβει κατι ( χτυπα ξυλο ) τι θα γινει ρε παιδες? Δεν μπορουν να φτιαξουν αλλη μια πορτα για να βγαινει ο κοσμος? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ…

Υπαρχουν 2 Terra Vibe:
1)Terra Vibe με ανοικτη την μεγαλη σκηνη + κοσμο μεχρι 15000 …ελαχιστα προβληματα ( το να περιμενεις 5, 10 λεπτα να φυγει ο κοσμος στο τελος δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα)

1. Terra Vibe με πανω απο 15000 κοσμο ή ανοικτη μονο την μικρη σκηνη και με αρκετο κοσμο…προβληματα…

Με τα σημερινα δεδομενα παμε για φετος στο σεναριο νουμερο 1 (για κοσμο δεν ξερω ποσο θα εχει :)) οποτε για προβληματα δεν νομιζω να εχουμε φετος.

με το τωρινο line up κ χωρίς προσθήκες το rockwave θα παει απατο φέτος…

Απο που κι ως που θα είναι φέτος ανοιχτη η μεγάλη σκηνή; Πέρσι κλειστή ηταν, και αν κρίνω με το φετινό λαην απ ο κόσμος φέτος θα ειναι πολυ λιγότερος απο τον περσινό!