Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

Η μεγάλη σκηνή θα ανοίξει πιστεύω… όχι λόγω κόσμου αλλά έχει ανοίξει και με 6-7 χιλιάδες… όπως είναι τώρα βλέπω να κοντράρει την χρονιά με The Black Eyed Peas και λοιπά… 2010 νομίζω… ζήτημα να είχε πιάσει 15000 αθροιστικά τότε…

με βαση αυτο θα ανοιξει
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013
[B]Terra Stage[/B]:
Dead Can Dance
Monophonics
Craig Walker
Opera Chaotique

[B]Vibe Stage[/B]:
Septicflesh
Chaostar
Acid Death
Tardive Dyskinesia
Greek act of the day:
Γιάννης Αγγελάκας

Ελπίζω να ισχύσει για φέτος το ρητό…’‘το καλό πράγμα αργεί να γίνει’’

[SPOILER]και να έχουμε κάνα line up
Iron Maiden
Motorhead
King Diamond
Running Wild
Anthrax…κλπ :p[/SPOILER]

εχμμμμ
ξέρετε παιδάκια ότι και 100 πόρτες να ανοίξουν πάλι το ίδιο αργά θα βγαίνεις μιας και μόλις βγεις έξω θα είναι απλωμένα τα κοράκια με τα βρώμικα και τις μπλούζες και ανάμεσά τους θα χωράνε να περνάνε 5-6 τη φορά ΜΑΧ (για ολόκληρο το tera vibe) και λίγο ποιο κάτω τα παρκαρισμένα … και αυτό είναι ευθύνη της τροχαίας και ότι της didi ./././ :thumbdown::thumbdown::evil::evil::blow::blow::blow:

μην σου πω με περισσότερες πόρτες θα είναι και χειρότερα ποιο επικίνδυνο με συνωστισμούς κλπ … #-o

Εντάξει φέτος πιστεύω δεν θα υπάρχει συνοστισμός ειδικά τις 2 πρώτες μέρες αν το line-up μείνει ως έχει…comple!! 8)

μπα με τις συμπληγάδες έξω και με 3000 άτομα θα φρακάρει …
απλά θα τελειώσει ποιο γρήγορα το άδειασμα … :p:lol:

Ψέματα?? Από το 2003 αν δεν κάνω λάθος,γίνονται εκεί συναυλίες και ακόμα δεν ε΄χει τα στοιχειώδη για την ομαλή διεξαγωγή τους… Ελλαδάρα!!

Για παράπονα σχετικά με την έξοδο:

http://www.astynomia.gr/newsite.php?&lang=

http://www.hellenicpolice.gr/newsite.php?&lang=

Η didi δεν έχει κανένα δικαίωμα να διώξει ή να πάει ποιο εκεί τους πωλητές που είναι έξω …

βρήκαμε τι φταίει, οι πωλητές… οκ…

για το θέμα που αναφέρθηκε (βλ. ΕΞΟΔΟΣ) ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ …

τώρα αν δεν έχεις πάει ποτέ εκεί, εθελοτυφλείς, ή απλά γουστάρεις να κράζεις μαζί με το ρέμα didi, ok δικαίωμά σου …

προτιμώ να ρίξω το φταίξιμο στον κόμβο και την αμαξίλα

Έρχονται Suicidal Tendencies!

Σκατα κι ηθελα να αποφυγω τη ταλαιπωρια της Μαλακασας φετος. Σας παρακαλω βαλτε τους σε μερα που δε μ ενδιαφερει. ;p

Θέλω σαν τρελός να τους δώ, αλλά το rockwave τρώει άκυρο απο εμένα πια, οπότε είναι ένα συναυλιακό απωθημένο που αφήνω. Ελπίζω σε κάποια άλλη φάση να τους δώ

Συλλυπητηρια.

Suicidal Tendencies?? Ουάου, ο μόνος λόγος για να πάω (ίσως) - αν και τους έχω δει στο παρελθόν 3 φορές, οι τύποι τα σπάνε μαγκιόρικα

Θα τα χρειαστώ

λατρέυω το ροκιν ώρες ώρες … :lol:

βασικά λέω να βάλει ένα πορτάκι σκύλου η didi να περνάει ο κόσμος … ή ίσως ένα στεφάνι με φωτιά να ναι και εντυπωσιακό

:smiley:

Γιατι ειναι ποσταρισμένο στο ροκγουέηβ αυτό για τους orphaned land?

btw και αθήνα θα έρθουν(από το σάιτ τους)

[B]12 Oct SAT GR TESSALONIKI EIGHT BALL CLUB
13 Oct SUN GR ATHEN KYTTARO LIVE[/B]