Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

ωχ μπερδευτικα το βαζω εκει!!#-o

:’’) [COLOR=“White”] …[/COLOR]

κι εγώ λατρεύω τους εξυπνάκηδες, αλλά δεν κάνω και ποστ για αυτό …
oh wait … :? :?

αν απαντήσω λατρεύω τους βλάκες θα ικανοποιηθείς δηλαδή ? :slight_smile:

iced earth 8 Ιουλίου
http://www.icedearth.com/tour

αψυχολόγητο…

what the fuck?? εντελώς αψυχολόγητο όπως είπε και ο από πάνω αφού θα τους δούμε με καινούριο δίσκο 31 ιουλίου και 1 φλεβάρη… αλλά δεν είναι κακή προσθήκη παρόλαυτα για να δούμε μπας και σώσει την κατάσταση αυτή η δεύτερη μέρα…

ΜΟΝΤΣ ΧΕΛΠ! ! Γιατι δεν μπορω να κανω εδιτ το πρωτο ποστ;

Ο Λώρης έχει αρχίσει και κλείνει τα συγκροτήματα με πακέτα τύπου στις 2 συναυλίες η τρίτη δώρο…

ναι φυσικά !!!
love is in the air κι ετσ …
εγώ να δεις αγάπη για τους βλάκες !!! 8):hippy:

Iced Earth λέει…
Η απόγνωση κάνει μπάμ από χιλιόμετρα.

Εντάξει η Didi κάνει προσθήκες απελπισίας!! Ποιό το νόημα να φέρεις ένα συγκρότημα που θα ξαναρθεί μετά από μερικούς μήνες??? [-X

γελάει ο κόσμος

Δε θελω να σας απογοητευσω, αλλα ο κοσμος θελει να βλεπει τα ιδια και τα ιδια. Για Virus παιζει να ειχαμε παει, ισα με τρακοσιοι νοματαιοι στη Μαλακασα. Για Motley/Voivod δε τιθεται καν θεμα σχολιασμου, η μεταλ μερα του RW με τη χαμηλοτερη προπωληση.

Μα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για το μεγαλύτερο μέρος του κοινού να κουβαληθεί Μαλακάσα. Οι Saxon μάλλον θα ξανάρθουν σε δικιά τους συναυλία, οι Iced Earth το επόμενο έτος, ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την προηγούμενη φορά, για τους Dead Can Dance επίσης νωπές οι μνήμες, ενώ τους Septic Flesh μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να τους δει κάαααποια στιγμή στην Αθήνα με πολύ μικρότερο κόστος και -το κυριότερο- ταλαιπωρία.
Αν δεν ανακοινώσου κάτι που να αξίζει πραγματικά τον κόπο να πας εκεί πέρα, θα πάει άπατο (μάλλον…).

Μωρ δεν αντιλεγω, εγω κι εσυ δε θα παμε, ο μεσος πιτσιρικας/40ρης ομως που δεν εχει δει/θελει να ξαναδει Saxon και Iced Earth θα κουβαληθει.

Πραγματικά έχω τεράστια απορία για το τι άλλο θα βάλουν τις δύο μέρες που έχουν πολλά κενά ακόμα.Οι Saxon είναι και στη μικρή σκηνή απ’όσο θυμάμαι.Δηλαδή τι πρέπει να παίξει στη μεγάλη;;;

Συγνωμη επειδη δεν εχω καταλαβει καλα τι γινεται, ειμαι και λιγο χαζουλης. Θα παιξουν οι Iced Earth στο RW???

Καπως ετσι ειναι, εχω δει Saxon και Iced Earth και δεν θα πηγαινα ξανα σε δικες τους συναυλιες…Ομως το πακετακι 2 σε 1 για εμενα δεν ειναι κακο.
Εαν ηθελα να το παιξω εξυπνος θα εφερνα Warlord!! Μην το γελατε… Ποτε ηταν πριν απο μερικα χρονια που ειχαμε δει το χειμωνα Kyuss και τσουπ μας ηρθαν και στο Rockwave… Και εδω θα ελεγαν under public demand (σας θυμιζει κατι αυτο) και ξανα οι Warlord

Παντως απο οτι βλεπω γενικα στην Ευρωπη ΔΕΝ παιζει κατι αλλο εκτος απο Maiden που στην Ελλαδα θα τραβουσε κοσμο απο τους Headliners…Βλεπεις πχ το Hellfest και εχει Kiss( με την καμια για γνωστους λογους), ZZ Top και Whitesnake…Αντε να ανακοινωναν Whitesnake εδω γκρινια που θα ειχαμε…
Αντιθετως εαν κοιταξεις την αποκατω σειρα του line up βλεπεις Twisted Sisters, Accept, Saxon δηλαδη αυτα που θελουμε…
Με ενα φεστιβαλ τυπου
Twisted Sisters,Saxon,Iced Earth, Κorn , BFMV με το ticket να ειναι στην τιμη που ειναι δεν θα ελεγα οχι

Εγω Limp Bizkit και Deftones θελω να δω. Και Korn γιατι τους ειχα χασει οταν ηρθαν, ειχα να παω σε γαμο εκεινη τη μερα. Αυτες ειναι μπαντες που και κοσμο θα μαζευαν και δεν εχουν ξαναρθει / δεν τις εχουμε φαει στη μαπα.

Κατα τ αλλα, το Hellfest εχει Dead Congregation φετος και η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙΙΙΙ…