AT THE GATES!!!
o κλασσικος Ελληνας
nomiza oti to lene Rockwave,oxi Metalwave.
Περσυ φωναζαν οτι δεν ειναι rockwave, τωρα εγινε Metalwave:p:lol:
Νομιζω οτι σημερα μεχρι το απογευμα θα εχουμε μαθει και την metal day
και At The Gates στις 8 Ιουλίου
Για 8/6 έχουν βγάλει τιμή εισιτηρίου;
[SPOILER][B][SIZE=“5”]AT THE GATES[/SIZE][/B][/SPOILER]
Σε αυτο ηθελα να αναφερθω και εγω. Να δουμε τι τιμη θα βαλουν για αυτην την μερα. Δεν τρελελε,γιατι θα παω Iced Earth στο gagarin που θα ερθουν,αλλα αμα η τιμη ειναι προσιτη θα τιμησω την κωλο ντιντι, μονο και μονο επειδη ειναι καλοκαιρι και περιμενω πως και πως να γινει τιποτα καλο και να παω να αραξω να ακουσω. Εν αναμονη λοιπον της τιμης…
οι At The Gate$ έχουν καταντήσει ανέκδοτο…διαλύονται από το 2008
Αυτό.
Πόσο απελπισία ακόμα ρε Didi? Σοβαρά ΜΗΝ πάτε. Μην τους επιτρέπετε να συνεχίσουν να μας κοροϊδεύουν.
Ρε Αποστολε, πως προτρεπεις καποιον να ΜΗΝ παει… Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει αυτο που θελει…
Το εαν ειναι καλο ή κακο το line up αυτο ειναι σεβαστο και μπορουμε να κανουμε κουβεντα με τις ωρες, αλλα το να λες σε καποιον να μην παει χτυπαει ασχημα…
Γενικα στο ολο θεμα , ξεχναμε και μια αλλη παραμετρο…Υπαρχει και κοσμος που δεν ξερει το rocking και τα αλλα site. Ξαφνικα απο καπου θα δει τα ονοματα θα δει και το ticket και θα πει , α ωραια παω/δεν παω. Διχως να κατσει να σκεφτει, οτι το χψζ συγκροτημα εχει ερθει 10 φορες. Και μπορει και αυτοι σε αριθμο να ειναι και περισσοτεροι απο ολους εμας που ημαστε 10 ωρες στο forum
edit: οι Saxon εχουν κενο στις ημερες τους
07.07.2013 GR Athens Rockwave Festival Buy Ticket
12.07.2013 DE Balingen Bang Your Head Festival Buy Ticket
με μια μεταφορα μερας απο 7—>8 νομιζω οτι δενει καλυτερα η ημερα
Και ποιοί θα είναι χεντλαινερς στις 8/7??? Οι Iced Earth???
Εγώ πάντως θα τους δω στις 31/1/14 με νέο άλμπουμ.
Αν στις 8/7/13 είχε Maiden England μαζί με ένα ακόμα δυνατό όνομα τότε ναι (με Iced Earth, At The Gates τέλεια θα ήταν). Αλλιώς δεεεεν…
Καλά έτσι και κάνουν τώρα το μπαμ και βάλουν Maiden την πρώτη μέρα,τότε θα μιλάμε για πολυυυύ δυνατό festival. Γενικά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο συγκρότημα που θα κάνει τους περισσότερους να κουβαληθούν μέχρι την Μαλακάσα.
πολυυ δυνατό φεστιβάλ επειδή θα έχει maiden;; σοβαρά τώρα; δηλαδή στις άλλες χώρες που βλέπουν maiden με anthrax, ghost, avantasia κλπ κλπ τι να πούνε;
Καλα τοσα χρονια Μεηδεν δεν εχετε βαρεθει; Θελετε παλι; Εγω παντως θα πεταξω το διακαη μου ποθο και θα γκρινιαξω που ο Ντανζιγκ εχει παιξει παντου στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια εκτος απο δω. Αμα κανουν κανα κουλο κι ανακοινωσουν Ντανζιγκ, εγω το λεω εφυγα απο τωρα δυο μηνες πριν Μαλακασα και εχω στησει σκηνη :!:
Γιατί ένα festival με Μaiden( ή ένα όνομα αυτού του μεγέθους), Saxon, Iced Earth, SD, At The Gates δεν είναι δυνατό ??
Τό ονομα της ταξης μεγέθους των Maiden AN ερθει πότε προκειται να το ανακοινωουν; 10 μέρες πριν την συναυλία; Συνηθως ανακοινωνουν πρώτα τους Headliners ως κραχτες και μετα προσθετονται διαρκως τα σαπορτ! Ασε που με 65? εισητηριο 3ημερου, δεν προκειται να ερθει όνομα της εμβελειας των Μεηντεν!
Αυτο.Αρα μην κανετε τσαμπα ονειρα μαγκες
[QUOTE=KEN;1513311]Αυτο.Αρα μην κανετε τσαμπα ονειρα μαγκες[/QUOT]
Πάντως η 1η μέρα είναι άδεια και δεν ξέρω αν θα την γεμίσουν με συγκροτήματα σαν της 2ης ή θα βάλουν κάποιο όνομα-κράχτη. Όπως και να χει τα 65 ? στο τελικό 3ήμερο line-up θα ναι αρκετά οικονομικά.Εκτός αν αφήσουν την 1η μέρα ως έχει χωρίς καμία προσθήκη(λίγο απίθανο)
Με κάρτα ανεργίας το τριήμερο πάει στα 50…
Άρα αναλυτικά τα line-up?
Αν και καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις και ως ένα σημείο ίσως συμφωνώ έχω να πω ότι:
- σιγά, ποιος είμαι για να μετράει η γνώμη μου τόσο ώστε κάποιος να πάει ή όχι
- προφανώς ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, να πάει ή όχι
- ως δυσαρεστημένος πελάτης (γιατί πελάτες είμαστε και καλό είναι να μην το ξεχνάμε αυτό), με επιχειρήματα που μπορώ να παραθέσω, αν και οι περισσότεροι τα ξέρουμε, θεωρώ ότι μπορώ να εκφράσω μία γνώμη και ίσως να προσπαθήσω να μεταπείσω κάποιους να πάνε μπας και δούμε χαΐρι ποτέ σ’αυτή τη διοργάνωση γιατί το πράγμα έχει καταντήσει κάτι πολύ παραπάνω από γελοίο. Είναι ακριβώς το ίδιο με μία απλή αγορά της Χ εταιρείας. Αν είμαι δυσαρεστημένος θα παροτρύνω σε κάποιον άλλον να μην ψωνίσει από την ίδια εταιρεία.
Καλή προσθήκη οι Iced Earth. Βέβαια για να έχει νόημα θα πρέπει να φέρουν ένα σαφώς μεγαλύτερο όνομα (μακάρι αυτοί να ήταν οι Iron Maiden αλλά παίδες ξεχάστε το, δυστυχώς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να φέρουν τους Maiden). Το λέω για να μην τρέφει κανείς μας ψεύτικες ελπίδες. Αν έφερναν κανα όνομα τύπου Motorhead (λέμε τώρα) θα σωζόταν αρκετά η κατάσταση.