Το Rockwave festival ετελειωσε…
Κρίμας! Οσοι προλαβαν, προλαβαν και αυτοι που δεν… του χρονου ή τελως παντων καποια αλλη φορα στο μελλον.
Εντυπωσεις:
Super οι Metallica!!! Μονο το Unforgiven νομιζω οτι ξεχασαν… αλλα δεν πειραζει. Εχω επισης την εντυπωση οτι ο ηχος δεν ηταν και στα καλυτερα του και την δευτερη και την τριτη μερα. Για την πρωτη δεν ξερω δεν ειδα, δεν ακουσα κλπ… Το καμπινγκ σχεδον αθλιο! Τιγκα στο σκουπιδι, νερο και φως γιοκ!Αληθεια, μπορει καποιος να με περιγραψει την κατασταση προηγουμενων ετων στο Terravibe?
Μηπως παραπονιεμαι για χαζοπραματα…? Αλλωστε περασαμε και μαμω τα παιδια!!!
Mou fainetai pws h katastash veltiw8hke fetos. Eixe ligo kalyterh organwsh se pollous tomeis. Gia paradeigma, h skhnh htan toso megalh pou evlepes apo pantou. Twra ta provlhmata me hxo, skoupidia klp entaksei…pote den 8a doume kati teleio edw sthn ellada kai auto oso pernane ta xronia ginetai olo kai pio sigouro.
Ante kai tou xronou me eksisou dynata onomata…!!!
[SIZE=“6”]ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΙΒ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ, ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ![/SIZE]
Ευχαριστουμε ρε!!!
Nάσο ωραίο τόπικ. θα επιστρέψω
sjuk πάλι τα ίδια με τα γκρικλις?
Για να καταλαβεις το μεγεθος αυτης της μπαντας…εκανε και εμας να κλεμε με μαυρο δακρυ που δεν μπορεσαμε να τους δουμε…
Εμεις κλαιγαμε περισσοτερο, πιστεψε με… Ειδικα στα Nothing και Fade To Black…
Aπολογισμός…Κλεισμένη φωνή (μέχρι τώρα),τσακισμένος σβέρκος,5 μεγάλες μελανιές στο σώμα,50 κιλά σκόνη,2 ώρες από Μαλακάσα -Νέα Σμύρνη αλλά αφού είδαμε τους θεούς είναι πταίσματα αυτά…
Φαντάσου να τους είχατε δει και το 93, τότε που τους ακούγαμε κιόλας και με εκείνο το φοβερο stage που είχε ένα τμήμα που έμπαινε μέσα στο κόσμο και είχε και ένα pit στη μέση όπου κάποιοι τυχεροί έιδαν το live από εκεί!!! Χωρίς να θέλω να θίξω τα παιδιά που ενθουσιάστηκαν με το live, εγώ δεν είδα αυτό που περίμενα και είχα δεί στις άλλες δύο συναυλίες 93 και 99 τουλάχιστον στο θέμα του ήχου… Το set list ήταν φοβερό (καμία σχέση με του 99), αλλά δεν ακουγότανε!!! Στον ίδιο χώρο, από το ίδιο σημείο (κονσόλα που εχει θεωρητικά τον καλυτερο ήχο) 2 μέρες πριν οι κιθάρα του Iommi και το μπάσο του Bulter σε δονούσαν πραγματιικά, ενώ η φωνή του Dio ήταν δυνατή και πεντακάθαρη (καλά ειναι και από τις καλύτερεσ φωνές ο τύπος). Και να φανταστείτε ότι όχι δεν είμαι fan των sabbath με Dio, όσο είμαι fan των metallica. Εμένα το live των metallica μου φάνηκε μέτριο για μία μπάντα τέτοιου βεληνεκούς! Και μην μου πει κανείς ότι φταίει που έιχε πολυ κόσμο και δεν κάνει ο χώρος για τόσο κόσμο. Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς στον ίδιο χώρο sabbath με ozzy πριν 2 χρόνια, που είχε τόσο και περισσότερο κόσμο, ο ήχος ήταν καταιγιστικός (παρόλο που ο ozzy το 'χασε στο τέλος) και έκαναν headbanging ακόμα και τα παιδιά στις καντίνες και στα μαγαζιά πίσω. Όσοι είμαστε από στο pl3 νομίζω παραλίγο να κοιμηθούμε αν δεν παίζανε τόσο καλό set list! Έχω την εντύπωση πως δεν άξιζε για 80? το κομμάτι μέσο όρο να δούμε τέτοιο live και έχω την εντύπωση ότι κάποιο πρόβλημα (τεχνικό μαλλον) υπήρχε και ήταν τέτοια η απόδοση.
Οι manowar που πολλοι χλεβάζουνε (και ίσως για κάποιες δηλώσεις τους μερικοί να έχουν και δίκιο να τους κράζουν) αν θυμάται κανείς στο rockwave στον Α. Κοσμά, είχαν έναν ήχο που πραγματικά σκότωνε, καθαρός και δυνατός.
Αυτά μόνο… ΤΕΛΟΣ! 8)
Εχω μια απορια: Μονο εγω ακουγα τελεια??:-s :-k
kai gw sthn arxh einai h alh8eia oti to paleua gia nakousw thn fwnh tou hetfield… eida k apoeida k etsi phga oso pio mprosta mporousa! ftiaxthke nomizw kapws o hxos sth sunexeia…
oti k na ginotan me ton hxo proswpika dn eniw8a tpt! hmoun allou:D
fantazomai oti ta paidia sto pl3 eixan poly pio megalo problhma…:-k
Kαι εγώ, αλλα όπως και έσυ ήμουνα πολύ μπροστά. Άρα το σύμπερασμα είναι ότι μπροστά ήταν τέλεια σε αντίθεση με πίσω.
Η μονη ενσταση που ειχα στον ηχο ητανε στο Creeping Death, οπου εκει πραγματι υπηρχε προβλημα… Δεν με ενοχλησε καθολου ομως γιατι ολοι ξεραμε οτι ο James δεν θα ακουγοταν καθολου εκεινο το βραδυ…8)
Εγω ημουν pl3.Στο Creeping Death δεν ακουγοταν ο James αλλα δεν χρειαστηκε γιατι το ειπαμε εμεις το κομματι.Στα υπολοιπα τραγουδια για μενα ηταν τελειος ο ηχος.Ασε που ειχαμε και τις οθονες και βλεπαμε αψογα και οι πισω.[SIZE=“7”]METALLICA[/SIZE]
αυτο το rockwave εκανε πραγματικοτητα ενα απο τα ονειρα μου να δω [SIZE=“7”]BLACK SABBATH ME DIO[/SIZE]…πραγματικα περασα υπεροχα…οσον αφορα τη διοργανωση ενταξει δεν ηταν ολα τελεια αλλα μικρο το κακο…
πλεον θα ξανακατεβαινα σε rockwave η γενικα συναυλια σε αθηνα…μονο για rainbow αν τυχον μια στο εκατομμυριο γινει καποιο reunion με DIO[-o< η για purple με blackmore φυσικα:bow: :bow2:
Ειδα τους Metallica. Αυτο μου αρκει. Ξερω οτι ο ηχος ηταν κακος, αλλα δεν εδωσα σημασια. Ξερω οτι πολλα αλλα επισης ηταν στραβα αλλα και παλι δεν εδωσα σημασια…
Ομως…
Οι Tool τον Σεπτεμβρη θα ειναι ισως η τελευταια ευκαιρια που θα δωσω στην Didi και στο Terra Vibe. Aν δεν δω σημαντικες αλλαγες προς το καλυτερο σε πολλα σημεια (σκονη, εισοδος/εξοδος κτλ.) θαναι πιθανοτατα η τελευταια συναυλια μεγαλου συγκροτηματος που θα βλεπω στην Ελλαδα απο την συγκεκριμενη εταιρεια…
Πλακα πλακα στο fade to black ητανε μια κοπελιτσα μπροστα μου και ειχε πλανταξει στο κλαμα το κακομοιρο. Πιστευω κατι θα της θυμισε (ειναι και το νουμα του τραγουδιου να περνεις ξυραφι και να γινεσαι φετες). Αφου με το που την ειδα μου εφυγε ολη η πορωση με τη μια
Εγω περισσοτερο στο Nothing εκλεγα… Νταξ σκεφτεσαι διαφορα εκεινη την ωρα και σου ερχεται αυτοματα…
+666
to top that,
το φετινο rockwave ηταν by far το καλλυτερο ολων…Μεγαλες Μπαντες, τεραστια ονοματα, επικα τραγουδια, ρυθμος και ενταση, τουλαχιστον οσο μπορω να πω για την 2η μερα …Απο οσα εχω δει γραμμενα εδω μεσα για τις 2 αλλες μερες, μια απ’τα ιδια, ολοι γουσταραμε…
Η Didi απ’τη μερια της επαιξε “καλα” και τα πηρε…Λεω “καλα” γιατι δεν ελειψαν οι λαμογιες του στυλ pl2-pl3…Νταξ…το pl1 το γαμημενο χρεωστε το αλλα…[SIZE=5]ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!!..[-X[-X[-X[SIZE=2]
Ευχομαι το επομενο να εχει εξισου καλα ονοματα, οχι μεσοβδομαδα γιατι δεν παλευεται να χτυπιεσαι 8-9 ωρες και να δουλευεις την επομενη … [/SIZE]
[/SIZE]
Α σοβαρα το ελεγες? :? Εγω ο γαιδαρος κωλοχαιρομουνα και δεν εκλαψα
Καλα, δεν ειναι θεμα γαιδουριας ρε συ… Μου βγηκε αυθορμυτα, ειναι μερικα κομματια που σε χτυπανε στην ψυχη κατευθειαν, και αμα εχεις πονεσει κι ολας σου βγαινει με τη μια…