Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

http://tour.rogerwaters.com/

Λυσσαξτε :stuck_out_tongue:

Που και ποσο δεν ξερουμε ακομα.

Δεν μας νοιάζει. Τώρα που ξεμπερδέψαμε με τον κωλοστρατό θα πάμε να πάρουμε εισιτήρια για αρένα μόλις βγουν:bounce:

Δυστυχώς δεν περισσεύουν λεφτά, οπότε άκυρο από μένα, τον είδα πέρσι άλλωστε.

Εγω παλι δεν ξερω τι θα κανω. Ας ανακοινωθουν πρωτα εισιτηρια και βλεπουμε…Ευτυχως τον ειδα και εγω περσυ και δεν θα με ξενερωσει τοσο αν το καψω. Οψομεθα.

Αν και μας γμαει η ημερομηνια, ελπιζω να εχει καλη τιμη για να τιμησουμε. Ακομα, μετανιωνω που δεν πηγα περυσι :frowning:

Νταλα καλοκαιρι… οποτε για το ΠΟΥ δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες.

Oh. Shit. :eek::expressionless:

Terra Vibe συμφωνα με τον Red #-o

Εκεί θα είμαστε φυσικά !!! 8)8)8)8)
(αλλά πείτε και μια τιμή έτσι για να μαζεύουμε από τώρα …)

ετσι!!! εκει κατα 99%…

ωραία πράγματα… αντε κ με λογικες τιμες… :slight_smile:

Ναι, 35 ευρώ το μπλουζάκι. Κομμουνιστική τιμή :lol:.

από mixtape.gr

Λάβαμε μόλις και την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας DiDi Music, στην οποία επιβεβαιώνεται και τυπικά η συναυλία για την Τεταρτή 31 Ιουλίου, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για τον χώρο διεξαγωγής, ο οποίος θα είναι πάντως σε Στάδιο, όπως και όλη η συγκεκριμένη περιοδεία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου ?Ο Roger Waters έχει επανασχεδιάσει και επεκτείνει την παραγωγή του The Wall σύμφωνα με τα δεδομένα των μεγάλων αυτών συναυλιακών χώρων ώστε όλοι οι θεατές να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ο Roger Waters δηλώνει: ?Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε με το The Wall στην Ευρώπη. Έχω επανασχεδιάσει το show ειδικά για μεγάλους συναυλιακούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, συγκινητικό και δραματικό από ποτέ. Η συγκεκριμένη παραγωγή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί 40 χρόνια πριν. Δε θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ικανοποιητικά την συναισθηματική, μουσική και θεατρική απόδοση του έργου. Με τη βοήθεια όμως της σύγχρονης τεχνολογίας αυτό είναι πλέον εφικτό.?

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας θα ξεκινήσει την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, με τις τιμές των εισιτηρίων να κυμαίνονται από 28 ως 59 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας θα ξεκινήσει την
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 28 ως 59 ευρώ.

http://rockpages.gr/detailspage.aspx?id=8360&type=10&lang=GR

Συγκρατημένο γενικά, περίμενα πάνω από 80. Τώρα τα 28 ευρώ για πού θα είναι (και πού γενικά θα είναι η συναυλία…) αναμένουμε.

θα’ταν μεγάλο fail να ερχόταν τόσο στα μπαμ με ακριβότερα εισιτήρια…
έστω και με ελαφρώς φθηνότερα κάπως το σώζουν…

28 εως 59;;

ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ TERRA VIBE :roll: :papas:

60 το ακριβότερο δηλ. μια χαρά !!!

πολυ καλες (αν οντως ισχυουν) αυτες οι τιμες.

να περιμενουμε κανενα 45αρι για αρενα ξερωγω?

δε μπορει να εινα Terra Vibe αφου μιλαει για σταδια.

[SPOILER]μηπως θα παιξει κανενα Καλλιμαρμαρο?[/SPOILER]

νορμαλ τιμες, αλλά για να δούμε που θα γίνει…