Η λογική λέει ΟΑΚΑ. Εκτός και αν ο Roger αποφασίσει να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Π.χ. Καλλιμάρμαρο, ή Επίδαυρο (αν θυμάστε το συζητούσαμε πέρυσι).
Εγώ πάντως θα πάω και πάλι, και ας το είχα δει πέρισυ και στην Αθήνα και στο Λονδίνο…
Και δε νομίζω να είναι στο χωράφι… Η παραγωγή είναι τεραστία και στημένη για ανοιχτά στάδια ξεκάθαρα, ακόμα και η Διδι το λέει στην ανακοίνωση για στάδιο.
Και το Καλλιμάρμαρο θα ήταν γαμάτο (και μένω και από πίσω οπότε κομπλέ) αλλά το βλέπω δύσκολο. Οπότε φαντάζομαι είτε ΟΑΚΑ είτε Καραισκάκη…
Καυλα θα ειναι να γινει στο Καλλιμαρμαρο… Οι τιμες αν ειναι οντως αυτες μια χαρα ειναι, να δουμε ομως ποια τιμη αντιστοιχει με ποια θεση. Αναμονη, αν δεν συμπεσει ημερομηνια που θα με βολευει για Maiden England εξωτερικο θα τιμησω.
Ναι ρε πουστ, ναι!!! Ευτυχώς γιατί πέρυσι στεναχωρήθηκα που δε μπόρεσα να πάω!!! μέσα με τα τσαρούχια!! Και μια χαρά τιμές τα εισιτήρια!!!
πιο τζαμπα δεν παει!!!
καλα εγω για ακριβο θα παω, εδω περσυ πηγα δυο φορες στο εικοσαρικο διαφορα θα κολλησω… μονο να’χει πιο φθηνα μπλουζακια γιατι δεν εβγαινα και πηρα απ’εξω…
χαμογελάω σαν ηλίθιος εδώ και κανα μισάωρο
:D:D:D:D:D
Και με την φτηνοτερη τιμη απο ολες τις ευρωπαικες;100% εκει και χαμος και παλι.
Θα λέμε ότι ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ. Αυτά τα πράγματα δεν χάνονται για δεύτερη φορά. :yes:
Θα το απολάυσουμε στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου 2013 στο ΟΑΚΑ.
σπορεφεμ,δε ξερω ποσο εγκυρο
Εγκυρος ειναι σε γενικες γραμμες, μαλλον ισχυει…
Θα κατουρηθώ απ’ την χαράααα μου και πάνω που πίστευα ότι δε θα τον/ους έβλεπα. φατσούλαπουπροσεύχεται,διάολε
Αμα οντως αυτες ειναι οι τιμες,ειναι αρκετα καλες,λογικα πηραν χαμπαρι οτι αμα το βαζαν παλι 65+ ευρω δεν θα πηγαινε πολυς κοσμος αφου τον ειδαμε σχεδον ολοι περσι.
Αυτη η περιοδεια σε ανοιχτους χωρους δεν ειναι ρε?Τι σταδια λεει?
Ε τα σταδια τι θεωρουνται,ημικλειστοι;
κομπλε τιμες γενικα.αλλα δεν με βλεπω να τιμαω.θα μαι και στρατο και τοτε.αλλα μαλλον προτιμω να κρατησω τα δακρυα απο την προηγουμενη ως αναμνηση.
μπερδευτηκα.σκασε :Ρ
Οι συναυλίες που διοργανώνονται σε στάδια, γήπεδα κ.λπ. θεωρούνται “ανοιχτές” συναυλίες. Οι συναυλίες που διοργανώνονται σε μικρούς κλειστούς χώρους (βλ. eightball, gagarin) θεωρούνται “κλειστές” συναυλίες. Και τέλος, αυτές που διοργανώνονται στη Μαλακάσα θεωρούνται “συναυλίες στην αλάνα” -ή στον αγρό. Όπως θέλετε πέστε το…
Και αυτες που γινονται σε γηπεδα μπασκετ,οπως η προηγουμενη του Γουοτερς,στο πηγαδι κατουρησαν?
αφου το οακα στο μπασκετ εχει στεγη.αρα ειναι κλειστο:-k
Όταν λέω γήπεδο, εννοώ όοολα τα γήπεδα (μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τέννις, πινγκ-πονγκ)…
Δε νομίζω ότι υπάρχει διαχωρισμός, λογικά όμως (αν υπάρχει κάτι) θα έχει να κάνει με την χωρητικότητα του χώρου, είτε είναι γήπεδο είτε στάδιο.