Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

Θεσσαλονικη γτ οχι;

:p:p

Πριν λίγα χρόνια πήγαιναν πολλοί στη Βουλγαρία για να δουν πιο φτηνές συναυλίες, τώρα θα έρχονται οι Βούλγαροι εδώ. Οι τιμές είναι εξαιρετικές, σε σχέση βέβαια με τις τιμές των άλλων χωρών. Πχ στην Ιρλανδία ξεκινούν από 69,50 και φτάνουν 109,50!

Φέρτε το Τούμπα να το γκρεμίσουμε εμείς :stuck_out_tongue:

Roger γερά γαμώ τον πειραιά

…αυτά είναι…άντε γιατί τον έχασα την άλλη φορά…αναμένουμε λεπτομέριες
:):!:

Τον είχα δει πέρισυ, ήταν φοβερός και ετοιμάζομαι σφαίρα και για το 2013.

Το Stadium Show του είναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ !! Για όσους θα το δουν πρώτη φορά, θα είναι εμπειρία, για όσους είχαν πάει πέρισυ θα βιώσουν κάτι αισθητά διαφορετικό και εντυπωσιακό.

Οπωσδήποτε ασφαλώς η συναυλία θα γίνει σε στάδιο καθότι πρόκειται για καθαρά stadium show με χαοτική σκηνή. Terra Vibe ;;;; :lol::lol:Γελάει ο κόσμος…

Σίγουρα Αθήνα το show.

Το πιθανότερο Ολυμπιακό Στάδιο αφού τα είσιτήρια θα είναι αρκετά φθηνα και με καλή προωθηση και διαφιηση από τη Didi δε θα δυσκολευτεί η συναυλία να γινει sold out, πεφτει και σε περίοδο που θα έχει τελιιωσει και οι εξεταστικη σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Να γίνει στο Καραισκάκη; 33.000 θέσεων το στάδιο , εάν βγάλουμε το χώρο που θα μεινει κενος λογω της σκηνης (περίπου το 1/4, 1/5 του σταδίου) μενουν για θεατες καμιά 25.000 εισιτηρια. Αρκετα λιγα μου φαινονται, τη στιγμη που και οι 3 συναυλιες στο κλειστο του ΟΑΚΑ εγιναν ευκολα sold out από 15.000 η καθεμια.

Αναμενόμενο να έρθει και πάλι Ελλάδα…και στο βιντεάκι στο site του, λέει σε άπταιστα Ελληνικά…"Στην Αθήνα…"
Πάλι μέσα…δε χάνονται αυτά…
Να αρχίσουμε όμως πάλι τα παλιά ε;
-Θα εμφανιστεί ο Gilmour ή όχι;
-Ρε μπας και φέρει και τον Mason μαζί;
-Εμένα με ενδιαφέρει να περάσω το κινητό μου. Δε πάω πουθενά χωρίς αυτό.
-Βάλτο ρε συ μέσα στο βρακί σου…δε νομίζω να σε ψάξουν, ειδικά αν είσαι βρωμιάρης…
:lol:

:smiley:
Ωραία, θα προσπαθήσω να μην το χάσω αυτή την φορά

[SPOILER]Αν και με τη γκαντεμιά που με δέρνει…[/SPOILER]

Οι κατηγοριες ειναι club, arena, stadium. Το Gagarin ειναι στα club, το κλειστο του ΟΑΚΑ στις αρενες, το ανοιχτο του ΟΑΚΑ στα σταδια.

αμα γινει οακα θα παω στανταρ να παρω εισητηριο, να με περιμενετε εκει στη ντιντι :lol::lol:

οπως περυσι που ξεπαραδιαστηκα και μετα μπαιναν ολοι αερα πατερα μεσα #-o

τζαμπε ολε ρου ρχομαι ροτζερ

“Roger’s tour of The Wall returns to Athens, Greece, for a concert that has been announced - but without a venue being confirmed! The date and city were revealed in the European tour press conference on November 15th, [B]with the announcer noting that it will be “[I]such a big show, the venue’s probably yet to be built[/I]!” [/B]”

http://www.brain-damage.co.uk/2013-wall-tour/july-31st-athens-greece.html

:):slight_smile:

Το show της Αθήνας θα είναι πάλι το κλου της τουρνέ; Θα φτιάξουνε σπέσιαλ χώρο από την αρχή για αυτη και μονο συναυλία; Λετε πάλι να θελει να κινηματογραφησει τη συναυλια του στην Αθηνα το θηρίο ; Ρε Τον Γουότερς, τη βρίσκει με την Ελλάδα ο άτιμος !

ναι, γιατί βγήκε και γαμώ τις ντιβιντάρες αυτό που κινηματογράφησε σχεδόν πρόπερσι στην Αθήνα… :stuck_out_tongue:

Αλήθεια με αυτό το περιβόητο DVD τι θα γίνει ???

Έλα παιδιά, πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει ο άνθρωπος… Η συναυλία θα γίνει στη νέα γηπεδάρα 120.000 θέσεων (α λα Μαρακανά) της Παναθηναικάρας μας που θα έχει χτιστεί ως τότε. Έχουν έρθει σε συμφωνία με Αλαφούζο, Βωβό, Δήμο Αθηνών, Διαγαλαξιακή Συμμαχία και Ελ και έχουν αρχίσει ήδη τα έργα σε κρυφό μέχρι στιγμής χώρο…

α οχι, προηγουμαστε εμεις στην Ν.Φιλαδελφεια :slight_smile: (off topic)

πηγα κ λογικα θα ξαναπαω

Εγω παντως οταν ακουω για venue που δεν εχει χτιστει ακομα και αλλες διαφημιστικες παπαριες , απλα σκεφτομαι ποσο ωραια πασαρει ο Λωρης το χωραφι! Ειναι και φθηνο το εισιτηριο σε σχεση με εξω…προσπαθει μηπως μαζεψει και κανεναν τουριστα λογω καλοκαιριου. Αλλα βεβαια θα παω!!!

ΑΚολουθεί ανέκδοτο!

Υπάρχει περίπτωση να ανανεώσουν καθόλου το Terra Vibe, να το κανουν πιο ανθρώπινο και να γινει εκει η συναυλία; Οχι ε;

Διαισθάνομαι και εγώ ότι θα αλλάξει λίγο ο χώρος στη μαλακάσα ενόψει και του bruce,και
αυτό βαφτίζεται venue yet to be build.τα εισιτήρια θα βγούν δεκέμβρη λογικά 28 για τις πρώτες 2 εβδομάδες κλπ. και για άνεργους και 58 στοταμείο.
Είδαμε πριν 6 χρόνια ολόκληρο το dsotm,πρόπερσι το wall,καλύτερα να βλέπαμε φέτος
wish you were here kai animals μαζί,(αν και αυτά ειναι πιο γκιλμουρικά)

Αν ηταν για Μαλακασα δεν θα το ειχαν ανακοινώσει ήδη ?