Ή Atom Heart Mother.
το αυτο!! live το if και τι στον κοσμο…
Σε όλη την Ευρώπη θα δώσει συναυλίες σε στάδια, σε μας θα δώσει στο χωράφι; Μπα, δε νομίζω…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΚΕΙ!
Παιδιά συγγνώμη αλλά ξέρετε σε ποιο μέρος θα γίνει η συναυλία γιατί δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το Venue TBA η TBA;
TBA=To Be Anounced
δεν εχει ανακοινωθει ακομα
στο χωραφι γιατι δεν εχουμε λεφτα ρεεεεεεεεεε
Τελικά στο Ελλάντα φτάσαμε στο σημείο ο Τσάμης (?30) να είναι ακριβότερος από τον Waters (?28 το φθηνότερο).
ρε roger καυτατζογλειο ελα να εισαι ζαχαρη
egw lew na erthei na paiksei sto dhmotiko stadio veroias!..ti kaytatzogleio kai toumpa lete re?? xaxaxaxax…AN salonika mono to palataki mporw na skeftw…a8hna twra poios kserei ti etoimazei pali h didi…mallon anakainish malakasas…mporei na exei ammo apo edw kai pera…
Ξεκόλλα σε ανοιχτό θα γίνει. Μια χαρά είναι το Καυτατζόγλειο. Πόσο νομίζεις θα μαζέψει;
Γείτονας; Και εσυ απο Χαριλάου;
όχι γαμώ τον [SIZE=“1”][COLOR=“Magenta”]άρη[/COLOR][/SIZE] σας , αλλά να έρθει Θεσσαλονίκη και ας παίξει όπου θέλει ο γεροφραγκοφονιάς για να μην κάνουμε ταξίδια.
τέσπα φυσικά και δεν θα’ρθει εδώ, μαλακιζόμανε
Αυτο το κακο να συνδυαζουν ολοι την Χαριλάου με τον Αρη! Τεσπα σταματάω το οφτοπικ! Ας τον φέρουν και στην Ντουμπα που ειναι μεγαλυτερο σταδιο!
Να γίνει η συναυλία στο “χωράφι”…; Πολύ παράξενο και μάλλον αντιμαρκετινίστικο.
Τετοιου είδους hyper-top γεγονότα, με τους τοπ κορυφαίους καλλιτέχνες/μπάντες, βασίζουν την εμπορική τους επιτυχία ως επι το πλείστον στους μη ορκισμένους φαν, απλά σε αυτούς που ελκονται από τον καλλιτεχνη-κράχτη, και θέλουν να το δουν σαν εμπειρια και μονο, αντρογυνα, με μικρα παιδια, σκυλάδες, οτι λάχει δηλαδή. Δεν ανήκουν όλοι στο φαν-κλαμπ του καλλιτεχνη/συγκροτηματος να πιάσουν στασιδι πρώτη γραμμη αρένα όρθιοι επί ώρες.
Θα μου κάνει εντύπωση εάν το σόου δε γίνει σε στάδιο και μάλλον στο ΟΑΚΑ.
οποιος καριολης τολμησει και μιλαει κατα τη διαρκεια της συναυλιας γιατι θα ειναι ενας απο αυτους που περιεγραψε ο ροκακιας ,θα τον ανεβασω στο stage και θα βαραω το κεφαλι του στον the wall
[SPOILER]στους The great gig που πηγα επαιζαν ξερω γω echoes και shine on και απο πισω κατι ασχετοι ανιδεοι νομιζαν οτι ηταν στο φλοκαφε και τρωγαν και κεκακι[/SPOILER]
Συμφωνω σε αυτο. Και εγω το βλεπω για ΟΑΚΑ, Καραϊσκακη ή κανα Καλλιμαρμαρο. Προσωπικα περισσοτερο απο ολα θα ηθελα Καλλιμαρμαρο. Θα ηταν σκετη μαγεια να βλεπεις αυτο το μοναδικο θεαμα σε αυτον τον τοσο ιδιαιτερο χωρο.
Προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου για το αν θα γεμίσει ένα ανοιχτό στάδιο, όπως το Καλλιμάρμαρο που χωράει ~50.000.
Μπορεί να είναι «φθηνό» το εισιτήριο, αλλά πρόκειται να δούμε το ίδιο πράγμα με διαφορά δύο ετών, διαφοροποιημένο σε ένα βαθμό.
Σίγουρα θα είναι ακόμα πιο μεγαλειώδες, αλλά μην ξεχνάμε ότι και πέρσυ κάποιοι το είδαν περισσότερες από μία φορές, όπως ο υποφαινόμενος.
Θα ξαναπάω, αλλά δε θα είναι σαν την πρώτη φορά.
Μην ξεχνάμε τι έγινε και στο κλειστό πέρσυ που ειδικά την τρίτη μέρα έβαζαν αβέρτα κόσμο για να γεμίσει και να μη φαίνεται άδειο.
Και δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που έγραψε ένας πιο πάνω, ότι το παρακολούθησαν 3*15.000=45.000 θεατές.
Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν πάνω από 35.000 και για τις τρεις μέρες.
Πήγα την πρώτη και την τρίτη μέρα, και στις δύο υπήρχαν άδειες θέσεις, έστω και λίγες.