Το καλό με τα ανοιχτά είναι ότι αναλόγως την προπώληση, πας την σκηνή όπου θες…
Κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά θα είναι η χαρά του τζαμπατζή.
Παντως σε όλο τον κόσμο γκρεμίζει στάδια από τον κόσμο,γίνεται χαμός
Πιστεύω οτι χτυπά και τον πιο “μη μυημένο” θεατη παντως.Ούτως ή άλλως αυτο γίνεται αυτομάτως όταν μιλαμε για το trademark Pink Floyd,αν βαλεις στην εξίσωση οτι είναι το “Wall” (απο τα εμπορικότερα αλμπουμ) και κυρίως το απίστευτο show κτλ νομίζω πως θα μαζέψει κόσμο.
Δεν μιλάμε ούτε για μεταλλοσυναυλιες κτλ.Το κοινο του πλεον εκτείνεται σε ολο το φασμα.
Συν οτι οι περισσότεροι απο μας θα ξαναπαμε,συν καποιους που δεν πηγαν το 2011(ναι υπαρχουν και αυτοι).
Μονο ο αλλος που έλεγε για τα σφυρια και τα ντουβάρια,και οτι το Goodbye Cruel World ειναι ακουστικο κομματι μην ερθει,και οσοι συμφωνούσαν,γιατι θα μας πρήξουν τα παπαρια
Δεν ξέρω, είναι και η οικονομική κατάσταση του καθενός που όσο πάει και χειροτερεύει, βάλε και ότι μιλάμε και για Τετάρτη, ενώ πέρσυ οι πρώτες δύο μέρες ήταν Παρασκευή-Σάββατο, η ανύπαρκτη διαφήμιση…
Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ μαντραπήδα αυτή τη φορά.
δε ξερω εγω για οακα το βλεπω.που αλλου θα χωρεσει το τοιχος.και αυτη τη φορα το εχει προσαρμοσει για ανοιχτα σταδια.και παλι αναλογα τα εισητηρια.μπορει να φερουν τη σκηνη και προς το κεντρο.
:-k
Ναι, ίσως να ''παίζει" αρκετά σοβαρά και το Καραισκάκη, πλέον.
Δεν είναι άσχημη ιδέα και το Καλλιμάρμαρο, απλά το νέο ‘‘τείχος’’ των stadium show είναι ολόκληρο φράγμα και αμφιβάλλω αν θα μπορουσε να στηθεί σωστά και σε όλη την πληρότητα του το όλο stage.
Γιατι δεν εχει αρκετο χωρο το Καλλιμαρμαρο? Δεν νομιζω να αποτελει προβλημα ο χωρος.
Δεν έχει τόσο πλάτος το Καλλιμάρμαρο.
Και κάνει μια καλή ο Roger και παίζει ΟΑΚΑ με την σκηνή οριζόντια και όχι κάθετα και έχουμε ένα τοίχος 180 μέτρα … 8O8O8O8O
Ποσο πλατος χρειαζεται για να στηθει το τοιχος? Μου φαινεται παραξενο να μην χωραει στο Καλλιμαρμαρο, δεν ειναι μικρος ο διαθεσιμος χωρος εκει.
Ω ρε παιδι μου…
Καλή μόντα, 83 λίρες στο Λονδίνο.Θα πάω σου λέω, ναι ναι.
Στους όρθιους έχει με 66 ρε. Εγώ πάντως έκλεισα
Στο ticketmaster kοίταξα μόνο και είχε μόνο 85-άρια…:-k
Anyway πάλι πολλά μου φαίνονται, δεν πάω…
http://www.ticketmaster.co.uk/event/37004970B33FAAC0?majorcatid=10001&artistid=736426&minorcatid=1
(ε πόσο να είχε ρε, το '10 στην O2 είχε παραπάνω!)
θα εχει πλακα γιατι θα δω ολα τα παλουκαρια απο το ροκιν σε αυτη τη συναυλια
συμμορια θα παμε.
Σχετικά με τον χώρο με είπε φίλος που θα τυπώσουν τα εισιτήρια της συναυλίας, ότι ακόμα δεν ξέρουν που θα γίνει… ο Ρότζερ λέει θέλει το ΟΑΚΑ και η εταιρία θέλει να το κάνει τερα βαιμπ…
Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από τα γίδια.
terra.δε χωραει με την καμια.ειναι δυνατον;καραισκακι για μενα η καλυτερη επιλογη.αν οχι οακα.