Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

Κάπως πλάγια δε θα είσαι;

http://www.ticketpro.gr/home/popup.php?../upload/events/681/areawat.jpg

Ναι, είναι κάπως πλάγια αλλά δεν ήθελα να απομακρυνθω πολύ από τη σκηνή!

Εγώ αυτή τη φορά το σκέφτομαι για αρένα πίσω (Pitch B), μιας και απ’ ότι καταλαβαίνω μπορώ να τσιμπήσω το 28άρι λόγω ανεργίας.

Άραγμα στο χορτάρι :Ρ

Αλλιώς το βλέπω για 3/5/31/33.

Εν τω μεταξύ τι παίζει στο ανοιχτό ΟΑΚΑ; Μήπως οι πάνω θύρες είναι πολύ ψηλά και θα βλέπεις τη σκηνή πιο χαμηλά από σένα;

Ειχα ξεχασει οτι δεν εχω παρει ακομα εισιτηριο, αλλα με κοβω για Pitch B. Την προηγουμενη φορα ημουν εξεδρα στοο κλειστο ομως και εβλεπα αψογα, οποτε εχω σκεψεις και για τις μωβ εξεδρες…

Εξέδρα πάνω ή κάτω;

Εγώ την πρώτη φορά ήμουν πάνω αριστερά και τα ηχεία στο κέντρο έκοβαν λίγη από την ορατότητα.

Στο ανοιχτό όμως δεν είναι κάπως μεγάλες οι αποστάσεις;

ρε παιδες τελικα το dvd που τραβηχτηκε στην Αθηνα το 11’ θα βγει? η ακυρο τελικα? ξερει κανεις?

Mα δεν υπάρχει περιπτωση να κυκλοφορήσει αφου συνεχίζεται το ιδιο tour concept.Λογικό δεν είναι?
Οταν τελειώσει οριστικά η συγκεκριμενη tour, μετα απο κανα χρόνο λογικά στην καλύτερη περίπτωση …

έχουμε καμιά ιδέα πως πάνε τα εισιτήρια σε τούτο το λαιβ…??

Τι εννοείς πώς πάνε;

http://www.ticketpro.gr/home/popup.php?../upload/events/681/areawat.jpg

Άκυρο.

ΕΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Τα 28αρια έχουν τελειώσει?:-k

Εχω ακουσει οτι δεν πανε καθολου καλα.

Και γω κατι τετοιο νομιζω,αλλα το χω σιγουρακι πως το καλοκαιρι θα ανεβει τρελα

χαλαρωστε ουτε εγω εχω παρει εισιτηριο για ισα ισα τη βγαζω την εβδομαδα και δεν αξιωθηκα να κρατησω λεφτα ακομη.

προς μαιο-ιουνη οι πωλησεις θα ανεβουν.

ps:πρεπει να παρω αποφαση να κρατησω κανα φραγκο στην ακρη.

sorry κιολας μην ακούω παράπονα για τις τιμές, αν δεν έχει κάποιος 30-40 ευρώ για το roger, οκ ας πάει με 10 ευρώ να δει τους πυξ βλαξ ή όπως λέγονται αυτοί οι τύποι ή κάτι ανάλογο με 10 ευρώ και μια φυάλι ουίσκι βόμβα δώρο!!!

αυτο ειναι το first blood ,για την γκρινια για τις τιμες ,για φετος?^^^

ας το ληξουμε πριν καν ξεκινησει

ps:ναι καταλαβα δεν εχεις προβλημα με τις τιμες

@Don

Μια χαρά είναι οι τιμές, δες σε άλλες πόλεις τι τιμές έχει, σε πολλές έχει τρία ψηφία. και οκ ο roger είναι, δεν ξέρω αν κάποιοι καπνίζουν ή πίνουν καφέ κλπ (εγώ δεν…)μην πάρτε πχ τσιγάρα μια εβδομάδα ή καφέ και συλλέξτε τα λεφτά. δεν μπορώ να ακούω σχόλια για το οικονομικό.

μωρέ οι τιμές καλές είναι. τώρα αν ο κόσμος δεν έχει λεφτά είναι άλλο θέμα. μια χαρά είναι τα 40ευρώ σε σχέση με τα 65 που δώσαμε το 2011. και εγώ καραγουστάρω να τον ξαναδώ, και μάλιστα σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν έχω λεφτά. τι να κάνω?! βάλε επίσης ότι η επαρχία χρειάζεται και τα πήγαινε-έλα. πχ το Γιάννενα-Αθήνα-Γιάννενα είναι 60ευρώ το φοιτητικό.

μην τα ισοπεδώνουμε και όλα και λέμε μπορείς να φυλάξεις λεφτά. αν δεν έχεις από που να φυλάξεις?

νομιζω δεν ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κρατησεις 100 ευρω σε 6-8 μηνες…

οποιος θελει να δει μια συναυλια συνηθως βρισκει τα χρηματα.
Αλλα αν η σημαντικοτητα της συναυλιας για αυτον ειναι για να περασει πιο ευχαριστα τη μερα του οκ δε θα καταναλωσει ενεργεια στο πως να κρατησει χρηματα.