Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

ευτυχως πηρα το χριστουγεννιατικο μπονους

one of these days i’m gonna buy me a ticket

“Μονοπώλιο” είναι η μαγική λέξη.

ντου απο παντου.εγω προπερσι πηγα 2ημερο.τα εσκασα κανονικα.τωρα θα παω παω ετσι χυμα.αμα μπουμε καλος.δε ξαναδινω λεφτα για γουοτερς.

θεσσαλονικη φεραν εισητηρια ε?

…μες τον Γενάρη, θα χτυπήσω ένα 40άρι, μάλλον για κερκίδα, γιατί μάλλον θά’ρθει και η κυρά, που δεν μπορεί τα όρθια:):!:

Πολυ μου αρεσει η λογικη του οτι αφου πληρωσα κατι προπερσι 2 φορες για να το δω 2 φορες εχω το δικαιωμα για παντα να το βλεπω καθε φορα τσαμπα κανοντας ντου και δημιουργωντας προβλημα σε ολους οσους εχουν παει. Πηγαινω σε συναυλιες 25 χρονια , και απλα σε οτι δεν μου αρεσει , οτι νομιζω οτι το εχω δει πολλες φορες και το βαριεμαι η οτι νομιζω οτι θα με χαλασει το να παω …απλα καθομαι σπιτι μου!!! Η λογικη του ντου και του τσαμπατζη ειναι χαρακτηριστικο ολων οσων μας εχουν φερει στο γενικοτερο χαλι που ειμαστε και μας αξιζει!

συμφωνώ απόλυτα

χαχα.καλα εγω ποτε δε κανω ντου και τετοια.απλα ξερω αρκετο κοσμο για να μπω σε λαιβ.ειδικα οακα.παιζει και λιγο η τυχη.παραδειγμα.το 2007 metallica.μπηκα ετσι.λεω στην εισοδο,εχω προσκληση.περναω το πρωτο ελεγχο.ε και μετα δε μου ειπε κανεις τπτ.λες και ειμουν αορατος.στην τελικη.αμα δε μπουμε,δε μπηκαμε.θα παμε για μπανιο στη θαλασσα.

αγόρασα 2 εισητήρια, μου ζητησαν και 10% έξτρα για την χρήση της κάρτας κάτι που μου γίνεται για πρώτη φορά. Μιλάμε για ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ…

Σε όλα τα site του πλανήτη που πουλάνε εισιτήρια έχει προμήθεια…

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός, πήγα στο μαγαζάκι της Πανεπιστήμιου και με χρέωσε 10 ευρώ έξτρα γιατι είχα κάρτα…σε ποια άλλη επιχείρηση γίνεται αυτό το καραγκιοζιλίκη;

10% καπέλο σε κάθε αγορά εισιτηρίου με κάρτα είναι απλά κλοπή. Αντί να δίνεται κίνητρο σε αγορά από το διαδίκτυο που δεν έχει λειτουργικά κόστη, ωθούν τον κόσμο να συνωστίζεται στην τρύπα της Πανεπιστημίου. Ελλαδάρα!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

έχω την αίσθηση ότι απλά πληρώνεις με ένα καλό καπέλο το comision της τράπεζας. Φυσικά είναι γελοιότητα.

Βεβαίως. Συνήθως όμως είναι ποσό η προμήθεια αυτή, όχι ποσοστό. Δεν είναι μικρό ποσό, αλλά είναι ποσό.

Από φίλους που κάνουν συναλλαγές με τράπεζες (δέχονται πληρωμές με πιστωτική) ξέρω ότι το commission στο οποίο αναφέρεσαι είναι 2%.

Τουλάχιστον στην αγγλία είναι ποσοστό, αυτό το ξέρω σίγουρα.

A sorry man. Νόμιζα online το αγόρασες. Ντάξει τι να πω…έλεος!!

Πράγματι η Ticketmaster ειδικά έχει τρελές χρεώσεις για τις υπηρεσίες της. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος που όλοι την βρίζουν, δεν είναι κάτι που να θέλουμε να συμβαίνει και εδώ…

Τόσο είναι.

Old School αν δεν βαριέσαι πάρε ένα τηλέφωνο στην κάρτα σου να τους καταγγείλεις πως σε χρεώνουν ακριβότερα όταν την χρησιμοποιείς. Είναι κάτι που σίγουρα θα τους ενδιαφέρει να ξέρουν.

Ναι, μου είχε ξαναγίνει αυτό σε νησί πριν 10 χρόνια που κοίταζαν κάρτα και την έβλεπαν σαν κάτι το εξωγήινο. Μπορώ να ζητήσω ακύρωση της συναλλαγής, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Πάντως, το 10% στην συναλλαγή με κάρτα δεν προβλέπεται και οι τράπεζες πλέον δεν κτυπάνε αυτές τις συναλλαγές πάρα μόνο ενα φιξ κόστος για το μηχάνακι της καρτας, το έχω τσεκάρει με εργαζόμενο σε τράπεζα. Είναι εντελώς τρελό αυτό που κάνει η DIDI και μπακαλίστικο.

Σημείωση: Η κάρτα ήταν ΧΡΕΩΣΤΙΚΉ και όχι πιστωτική,πράγμα που σημαίνει ότι το ποσό πήγε κατευθείαν στην didi.

Πω πω, τι γύφτοι είναι αυτοί ρε. Να επικοινωνήσεις με την τράπεζά σου οπωσδήποτε.

Εγώ γι’ αυτό δεν έχω αγοράσει ποτέ εισιτήρια με πιστωτική από αυτούς τους μπακάληδες. Λυπάμαι έστω και 1 ευρώ επιπλέον να τους δώσω.

Πήρα εισιτηριακι σήμερα! Θύρα 28! Άντε άντε, να το ζήσω κ γω!!:slight_smile: