εδω
http://www.rocking.gr/news/Sto_Olumpiako_Stadio_tha_parousiasei_to_The_Wall_o_Roger_Waters/14827/
εδω
http://www.rocking.gr/news/Sto_Olumpiako_Stadio_tha_parousiasei_to_The_Wall_o_Roger_Waters/14827/
Επιτέλους, το πλάνο!! Θενκς!!
Σε μια παρέα υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν και κάποιοι που είναι άνεργοι, για να είναι μαζί στην ίδια κερκίδα, πρέπει ο άνεργος να πληρώσει 40αρι ή οι υπόλοιποι που δουλεύουν να παραιτηθούν για να είναι μαζί με τη παρεα τους???
εντιτ. Πάντως εγώ έστειλα mail στη didi και τους είπα τη μαλακια για τους ανέργους. Καλό θα ήταν να στείλουν κ άλλοι μπας κ το αλλάξουν!!
Φήμες θέλουν τον Θάνο Τζήμερο να έρχεται σε επαφή με τον Νίκο Λώρη και να ζητάει να απομονωθούν οι άνεργοι σε ειδικό τμήμα του Σταδίου όπου μπροστά στις θέσεις θα είναι χτισμένος ένας πραγματικός τοίχος,άσχετος μ αυτόν του σόου, που ναι μεν θα επιτρέπει την ακρόαση,αλλά δεν θα επιτρέπει την θέαση των όσων θα διαδραματίζονται στη σκηνή. Αυτό γιατί οι άνεργοι δεν προσφέρουν,μια και δεν παράγουν κάτι και έτσι δεν μπορεί να εξισώνονται με τις πλουτοπαραγωγικές μονάδες τις κοινωνίας μας.
Και μάλιστα με γυρισμένες τις πλάτες στη σκηνή και αλυσοδεμένοι έτσι ώστε να βλέπουν μόνο την αντανάκλαση στις κερκίδες από αυτό που θα λαμβάνει χώρα στην σκηνή. Κάτι σαν τεχνητό σπήλαιο του Πλάτωνα δηλαδή. Και θα έρχεται ο Τζήμερος να τους ελευθερώνει από την οκνηρία και το βόλεμα της ψευδαίσθησης οδηγώντας τους στον χώρο των ακριβών εισιτηρίων δίνοντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να γευτούν τους καρπούς της παραγωγικότητας και το υπέρτατο αγαθό της ελεύθερης αγοράς.
Εμένα η ερώτηση μου ειναι, μπορεί ένας άνεργος να αγοράσει παραπάνω από 1 “ανεργιακά” εισιτήρια?
PS. οι τελευταίες ακυρίλες ήταν ολα τα λεφτά…χαχαχαχα :lol::lol::lol:
Φτανει με το the wall το εχει ξεζουμισει πια
και το 2500 μχ παλι περιοδεια για το wall θα κανει
τι αρπαχτρα ειναι αυτη
Γιατί θυμάμαι ότι πρόπερσι το καλοκαίρι μετά τα λάιβ κάναμε προσευχές να επιστρέψει και να κάνει το σόου στο ΟΑΚΑ;
AXAXAXAX EΛA ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ
ειναι σικε ο αγωνας
Eισητηριο πηρε κανενας η το παμε για ακυρωση;
Όπως και να ειναι το ΟΑΚΑ θα γεμίσει και μην γκρινιάζεται, είναι η τελευταία του περιοδία, όποιος δεν έρθει χάνει…
Η Didi δεν έχει κάνει γερό πρόμο από όσο βλέπω, τα μεγάλα ΜΜΕ ούτε καν το πήραν πρέφα αλλά φαντάζομαι το κάνει για να δει πως θα πάει η πώληση και μάλλον θα το προωθήσει τον Μάρτιο και ύστερα.
όμως επαναλαμβάνω…το σοβαρό πρόβλημα στην διανομή των εισητηρίων που έχει η DIDI, δεν γίνεται να γινεται διανομη απο μια τρυπα στο κεντρο της Αθηνας,
φαντάσου στη Θεσσ/νίκη, που ανοίγει και κλείνει όποτε του καπνίσει
πιστεύω εύκολα θα μπορούσε να δίνει και μερικά εισιτήρια στα public(mall και σύνταγμα), ώστε και όσοι μένουν στα βόρεια να βολεύονται, και να μην μαζεύεται ένα κάρο κόσμος εκεί, περιμένοντας υπομονετικά τις βαριεστημένες υπαλλήλους…
Eισητηριο πηρε κανενας η το παμε για ακυρωση;
εγώ από την νέα χρονιά σίγουρα…δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο σενάριο με το οποίο θα εξαντληθούν τα 40αρια, οπότε δεν υπάρχει βιασύνη…
μαζευω λεφτα γαμω
Πήρα εγώ την πρώτη μέρα κάνα τρίωρο αφού βγήκαν. No 29 & 30
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει sold out ή οριακά sold out η συναυλία.
Oι τιμές των εισιτηρίων είναι εξαιρετικές για ενα stadium concert production στα επίπεδα Rolling Stones και U2. 60 ευρώ οι premium θέσεις στα VIP, από Πάσχα και μετά η didi θα το προμοτάρει σφόδρα το event.
Οσοι είχαν πάει και στις συναυλίες του 2011 θα παρακολουθήσουν τώρα ένα σόου τουλάχιστον μια κλάση ακλύτερο και όσοι θα πάνε φορά θα απολαύσουν εάν μεγαλειώδες οπτικοακουστικό υπερθέαμα.
Εχει γινει γνωστο πλεον οτι στο ΟΑΚΑ μπαινει οποιος θελει οποτε πιστευω οτι θα φτασει πολυς κοσμος απ εξω χωρις εισητηριο κι αν(ενας στους εκατο)δεν μπει τσαμπα θα παρει απο εκει.
ναι αλλα δεν το διακινδυνευω εφοσον εχω τη δυνατοτητα να αγορασω εισητηριο
Όπως ξαναείπα, πρόπερσυ, την τρίτη μέρα, τους έβαζαν μέσα με το φτυάρι μπας και γεμίσει.
Και απ’ ότι διάβασα, και είδα και μόνος μου, πάνω από 35.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων μάλιστα όσων πήγαν >1 φορές (και δεν ήταν και λίγοι), δεν πήγαν.
[B]Και τις 3 μέρες εννοώ.[/B]
Αν πιστεύεις λοιπόν ότι του χρόνου έστω και τελευταία στιγμή, στη χειρότερη να γίνει σχεδόν sold out, μάλλον είσαι τρομερά αισιόδοξος.
Αν βάλουμε στην εξίσωση και αυτό που λέει ο xania, που ισχύει βέβαια, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.
καλή η didi ε ?
νόμιζα ότι τα “ντου” γινόντουσαν πριν 20 χρόνια και όχι σήμερα,η εισροή κόσμου έτσι χύμα σε μια μεγάλη συναυλία θέτει ζητήματα ασφαλείας.
σε άλλο σχόλιο…ναι θα μπορούσε (1) είτε να τα δίνει μέσω του δικτύου της public είτε (2) να πληρώνεις την τιμή δίχως τα 10 ευρω έξτρα για το κούριερ και να σου δίνει το εισητηρίο σε .pdf είτε ένα κωδικό-κλειδάριθμο και τελείωσε η ιστορία μέσω του ίντερνετ…Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν οι επιχειρήσεις αυτές να επιβιώνουν με μηδέν καινοτομία σήμερα;