με ξενερωσε αρκετά με το θέμα της αρένας ο θείος roger…όπως είπε παραπάνω ο φίλος είναι ξεφτίλα να βλέπεις το WALL πισω απο διαχωριστικο
[SPOILER]
αφιερωμένο
με ξενερωσε αρκετά με το θέμα της αρένας ο θείος roger…όπως είπε παραπάνω ο φίλος είναι ξεφτίλα να βλέπεις το WALL πισω απο διαχωριστικο
[SPOILER]
αφιερωμένο
Μπορεί να έχει τις πιο χαμηλές τιμές σε σχέση με άλλες χώρες αλλά είναι το ίδιο βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες; ακόμα κ αυτές που έχουν τους ίδιους μισθούς με εμάς έχουν τους ίδιους φόρους κ τα ίδια χαράτσια;
Άμα έβαζαν τιμές από 20 έως 40 ευρώ για όλους χωρις καραγκιοζιλίκια με διαχωρισμούς αρένας κτλπ δε θα γέμιζε το ΟΑΚΑ;
Τα εισητήρια των ανέργων θα είναι σε κερκίδα στου διαόλου το κέρατο ή θα είναι τα ίδια με τα υπόλοιπα (απλά πιο φτηνά). Αν ισχύει το πρώτο είναι μεγάλη ξεφτίλα!! Μια απορία πάντως: αν κάποιος είναι άνεργος κ δεν έχει εισόδημα θα έχει 28 ευρώ να δώσει να δει το Waters και τον κάθε Waters; δλδ κ τα 28 ευρώ πολλά δεν είναι;
Σίγουρα έχει κόστος η όλη παραγωγή, αλλά άμα όλα τα εισητήρια ήταν φτηνά τότε δε θα πουλάγανε με αποτέλεσμα η συναυλία να βγάλει τα έξοδά της;; τώρα με αυτές τις τιμές υπό αυτές τις συνθήκες κ με το μέλλον αβέβαιο πόσο θα πουλήσουν;;
καρτα ανεργιας(να μην εχει ληξει) θελει και ταυτοτητα.
Αλλη μια αποδειξη αυτο το τοπικ οτι ειμαστε μακραν ο πιο μιζερος, γκρινιαρης και κλαψομουνης λαος.
χαχαχαχα σωστος απολυτα!!! :lol::lol::lol::lol:
αν δεν αλλαξουν νοοτροπια τα ατομα που πηγαινουν σε συναυλιες θα ερχονται ξανα και ξανα ολες οι μπαντες με ο,τι εισιτηρια γουσταρει ο καθε διοργανωτης.
το σχολιο, δεν το κανω για τη συγκεκριμενη συναυλια. γενικα, οσο γκρινιαζουμε κ τα σκαμε θα πας πηδανε και στο τελος θα λεμε αξιζε, αξιζε…
ειναι απλο. δε γουσταρεις, μην τους πληρωνεις. εγω τα τελευταια χρονια εχω αρχισει να θυσιαζω συναυλιες που θα ηθελα να δω για να μην δωσω λεφτα στους διοργανωτες.
για τη συναυλια τωρα, πολυ δυσκολα θα παω ξανα. φανταστικα ηταν την προηγουμενη φορα αλλα οκ, αν ειναι να ξανασκασω τοσα λεφτα (ακομα κι αν θεωρω πως το αξιζει το show) προτιμω να τα δωσω για ν παω σε 2-3 αλλα λαιβ, που θα με ενδιαφερουν. επισης, καλοκαιριατικα, ολο και κατι καλο θα παιξει απο φεστιβαλ (εννοειται εξωτερικο - Ελλαντα και φεστιβαλ ντε ξερει…), οποτε ας μην ξοδεψω λεφτα καλου κακου.
+100000000 Βαρεθηκα πια σε καθε συναυλια να ακουω τοοοοση γκρινια!!!
Ναι, αλλά όταν οι αρχαίοι Έλληνες χτίζανε το Κυκλώπειον τείχος στην Αθήνα, οι πρόγονοι του Γουότερς δεν ξέρανε πώς να βάλουν την μια πέτρα πάνω στην άλλη.
Κυκλώπειον τοιχος στην Αθήνα! Seems legit :lol: :lol:
Ελπιζω να παίζουν κ κερκίδες γιατί δε γουστάρω αρένα στο συγκεκριμένο λάιβ.
Επίσης είμαι της άποψης ότι όσο πιο μακρυά τόσο καλύτερα γιατί θα έχεις μια γενική εικόνα των πραγμάτων. Άντε να βγει το πλάνο των θέσεων να δούμε τι θα δούμε!!
και ναι… Αυτό με το διαχωρισμό της αρενας, είναι το πιο ελεεινό πράγμα που υπάρχει στα λάιβ!!
Πού είναι το αστείο Όμηρε;
Τα κυκλώπεια τύχη στις Μυκηνες δεν ήταν ή εχω ξεχάσει τα πάντα απο την ιστορία;
Πιο οφτόπικ δεν πάει!
Είχε και η Αθήνα τύχη.
Γενικά, αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει.
Εσύ τοίχο τοίχο μη σε πετύχω.
Χμ… Στο τικετ προ απλά λέει on sale 21/12/12 και τιποτ’αλλο! Που είναι το πλάνο?:-k
και εγω ειδα χτες ενα πλανο… στο ντιντιδοσαιτ μαλλον…
Βου βου τα αεροπλάνα, για την επόμενη σεζόν κάνε πλάνα.
μήτε στους ντιντιδες, μήτε στο τικετπρο… Που είναι αυτό το πλάνο τέλος πάντων???