Επίσης, αφού είναι ΓΥΦΤΟΙ θα πάρουν το παπάρι μου φέτος. Ανακοινώνουν τιμές και μετά τις αλλάζουν, οι γελοίοι. Ουστ ρε.
Αφού οι περισσότεροι τον έχουμε δει και μας έφυγε η τρελή κάψα… γιατί δεν κάνουμε μια πλάκα στη didi; Να μην πάρει κανείς εισιτήριο για 2 μήνες, να ψαρώσουν.
Προσωπικά δεν δίνω 60 για κανένα λόγο, το βλέπω για pitch B ή εξέδρα.
ποτε βγηκαν οι τιμες?
το 60ρι γ αυτο το πραμα που θα δειτε τι σας χαλασε?
πολυ δωσανε το 45 στους πεπερς που η συναυλια ηταν μια παρακμη και μιση και κανεις δε γκρινιαξε…
μη πω για fos
ντάξει ρε Don, είπαμε έιμαστε φανμπόυδες αλλά μην το παρακάνουμε. 60 για τα προηχογραφημένα του Waters, και μάλιστα ΞΑΝΑ.
και μεις πήγαμε πέρσι, δακρύσαμε που είδαμε έναν θρύλο ζωντανά κλπ κλπ κλπ αλλά υπάρχει και ένα όριο. και ξαναλέω, ειδικά εσείς που κράζατε(και καλά κάνατε και εγώ έκανα) τους Peppers και τους Τζόβηδες ή και γενικά τη Didi για το διαχωρισμό της αρένας.
ας βγω τώρα και ας πω ότι 40? ευρώ για τους Purple είναι λίγα γιατί είναι η καλύτερη μπάντα όλων των εποχών ξερωγώ… προφανώς και δεν είναι έτσι.
και μια χαρά ήταν οι Peppers από ότι έμαθα και είδα στο Βερολίνο
Ναι ρε συ, αλλά οι πέππερς έρχονταν πρώτη φορά οπότε είναι λογικό πολλοί να είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάτι παραπάνω, οπότε τα 45 για αρένα ήταν μια (σχετικά) λογική τιμή, ειδικά σε σύγκριση με άλλες μεγάλες μπάντες που το φθηνότερο είχε 60+ . Από την άλλη ο Waters έρχεται δεύτερη φορά οπότε θα περίμενες να πέσουν λίγο οι τιμές. Οκ, ναι, λατρευουμε Waters αλλά δεν γίνεται κάθε φορά η didi και η κάθε didi να μας πιάνουν μαλάκες. έχει δίκιο ο pantelis.
[SPOILER]η συναυλία των peppers γάμησε. αν κάποιος πήγε στην συναυλία περιμένοντας την απόλυτη ροκ συναυλία (βλέπε την πλειοψηφία την παρευρισκομένων) και περιμένοντας να ακούσει τα “χιτάκια” τότε είτε δεν έχει ιδέα από πέππερς και τα λάιβ που κάνουν είτε είναι ηλίθιος [/SPOILER]
Αυτο μεχρι να δω αυτο το ποστ το χα ακουσει μονο απο κοριτσακια,no kidding.Οσοι φιλοι/γνωστοι ασχολουνται με τη μπαντα και επιστευομαι τη γνωμη τους,ειπαν οτι ηταν στη καλυτερη μετρια(εγω δε πηγα).
απλά όσοι είχαν ιδέα από πέππερς πιστεύω πήγαν με το σκεπτικό ότι θα δουνε ένα [B]slane castle[/B]…όταν δεν είδαν κάτι τέτοιο,αλλά κάτι [I]ΠΟΛΥ[/I] κατώτερο ξένερωσαν και λογικό κιόλας.Και το ξαναλέω για νιοστή φορά- γνώμη μου- ότι απλά χωρίς frusciante πάντα κάτι θα λείπει από τους πέππερς και κακά τα ψέμματα πολύ δύσκολο για τον νουμπά τον τωρινό να φτάσει επίπεδα frusciante…το προσπαθεί όμως και κάτι ειναι και αυτό…τώρα οι γκομενίτσες που δεν τους ξέρουνε πέρα από τα 3-4 χιτ, ντάξει, κλάιν με νοιάζει το τι πιστεύουνε…
στο θέμα μας, και εγώ που το έψηνα να πάρω αμέσως εισιτήριο, προφανώς και θα το καθυστερήσω τώρα…το 40αρι μου έπεσε βαρύ…
PS.αυτό με το εισιτήρια ανέργων στην ανακοίνωση μου φαίνεται τόσο τραγικό και αστείο μαζί…:-s
ρε παιδια καταρχας δεν ειναι μονο συναυλια.Ειναι ενα σοου που στηριζεται σε υψηλης τεχνολογιας εξοπλισμο.Το stage ειναι μοναδικο και ειδικα διαμορφωμενο,φωτισμος,εφφε ολα αυτα το καθιστουν σε κατι παραπανω απο συναυλια απλη.
τωρα αν ειναι επειδη ερχεται δευτερη χρονια,δεν εχει σχεση νομιζω…δλδ αμα ερθει και τριτη τζαμπα να παμε?
α και 40 ευρω Purple (αν εβγαιναν με Blackmore) θα ηταν πολυ λιγα.
Είναι όντως ηλίθιο. Γιατί, εφόσον σε παίρνει, βρε παπάρα βάλτα όλα 28 να μαζέψεις και περισσότερο κόσμο. αυτές οι κουτοπονηριές της didi είναι από τους πλέον ανατρεπτικούς παράγοντες για τις συναυλίες που διοργανώνει.
[SPOILER]
για να κλείσουμε το θέμα ή να το συνεχίσουμε στο αντίστοιχο θρεντ τέλος πάντων
βασικά σου απαντάει ο/η wolverinex
κάτι που είναι αλήθεια 100% αλλά είναι και λίγο αντιφατικό. Γιατί αν έχεις ιδέα από πέππερς ξέρεις ότι δεν θα δεις ένα συγκρότημα να έχει την ίδια απόδοση που είχε 10 χρόνια πιο πριν και με έναν κιθαρίστα που, ναι μεν προσπαθεί, αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Frusciante.
Εγώ τουλάχιστον που τους είχα δει και στο Μάντσεστερ ένα χρόνο πριν είχαν ακριβώς την ίδια απόδοση (όπως και σε κάθε λάιβ τους τα τελευταία χρόνια) και (λίγο) καλύτερο σετλιστ. Ακόμα και ο Κίντις ήταν σε μια από τις καλύτερες μέρες του (σχεδόν κανένα λάθος σε φωνητικά και στίχους) [/SPOILER]
το λίγα και πολλά για ένα εισιτήριο πώς το καταλαβαίνει κάποιος? γιατί με την μέση του μέσου Έλληνα είναι πάρα πολλά! και εμένα με πόνεσε στην τσέπη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το 40άρι στους Purple. αντιθέτως χάρηκα με το 20άρι τικέτο στους Sleep και το 12άρι στους Samsara πέρισυ και μιλάμε και για χώρους τρύπες.
τώρα θα μου πεις τι συγκρίνεις, αλλά ακόμα και συγκριτικά και με άλλες συναυλίες στο ΟΑΚΑ η αρένα για Waters είναι πιο τσιμπημένη. και μας παραμυθιάζει κιόλας ότι καταλαβαίνει τις δύσκολες στιγμές του Έλληνα και @@!
αν δεν αλλάξουν νοοτροπία στις τιμές οι διοργανωτές στην Ελλάδα, σύντομα δε θα βλέπουμε ούτε τους Scorpions
βσκ οχι θα επρεπε με καποιο αποδεικτικο ανεργιας να παιρνεις το οποιο εισιτηριο θελεις με μια σχετικη εκπτωση…τωρα δλδ θα φορτωθουν ολοι οι ανεργοι στις αναλογες κερκιδες λες και ειναι η τριτη ταξη του τιτανικου και θα λεει ο καθενας,“ααααα για δες τους ανεργους…”
τον διαχωρισμο της αρενας δε μπορω να τον καταλαβω…γιατι?
Για να πάρουν περισσότερα λεφτά από ορισμένους φανατικούς. Τόσο απλό.
Έρχεται δεύτερη χρονιά να παρουσιάσει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Σε πόσες συναυλίες από τις 3 πήγες το 2011;
Όσο για το πού λέγανε για τα εισιτήρια, όταν πρωτοανακοινώθηκε η συναυλία συνοδευόταν από αυτό:
Εντάξει, αλήθεια λένε, οι τιμές κυμαίνονται από 28 ως 59 ευρώ, αλλά καταλαβαίνεις που είναι η κοροϊδία, έτσι; Φαντάσου ας πούμε ότι εγώ λόγω του ασφαλιστικού μου φορέα δεν μπορώ ποτέ να θεωρηθώ άνεργος :lol:, ακόμα κι αν βγάζω 0 ευρώ το χρόνο.
Το πρόβλημα της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers ήταν ότι δεν είχε καλό ήχο και αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για συναυλία τέτοιου βεληνεκούς.
ντάξει ντροπή και ιεροσυλία και μόνο που το λες…απλά…δηλαδή τόσα χρόνια μας τιμούν με την παρουσία τους και εμείς τους τιμούμε με την αγάπη μας, και υπονοείς οτι ΟΛΑ αυτά γίνονται για το χρήμα?!?
ε ντροπή δηλαδή…
να μην παρει κανενας μπροστα,αντε με τους μαλακες
μεχρι και να ακυρωνεται το βλεπω, δεν παιζουν λεφτα γενικα…
καλα δεν το συζηταω καν να μην παω αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να το δω απο πισω για να βλεπω ολο το show…:-k
το 11’ το ειδα μια απο αρενα στα 2 μετρα απο ροτζερ και μια απο πανω απεναντι ακριβως… ναι μεν η πρωτη ηταν μεγαλο σοκ αλλα τη δευτερη απολαυσα το θεαμα στο 100%… βαλε και οτι ο τοιχος θα ειναι πολυ μεγαλυτερος…
ΜΑΛΑΚΕΣ δλδ πας στο THE WALL ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ?
ελεος
ε μαλλον για τσαμπε με βλεπω.
Έτσι κι αλλιώς θα παίξει πολύ τσαμπέ imho.
Βλέπω να μας βάζουν μέσα με το φτυάρι.
^^^ να ενας λογος για να παρω pitch a…8)
Λοιπον ας πεταχτω και εγω σαν τη που…α να πω τη γνωμη μου! :p:p:p
Πρωτα απο ολα να πω οτι τα εισητηρια για το συγκεκριμενο event (σε σχεση με το 2011, με τα εισητηρια αλλων χωρων, αλλα και το θεαμα που θα παρουσιαστει ειναι χαμηλο. [U][B]ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!![/B][/U])
Πρωτον γιατι μια τετοια παραγωγη και μαλιστα επεκταση του 2011 (αρα περισσοτερα μηχανηματα αρα περισσοτεροι ανθρωποι να δουλευουν αρα αρα… =μεγαλυτερο κοστος)
Δευτερον αν δειτε τα εισητηρια σε αλλες χωρες ειναι πολυ πιο ακριβα και μαλιστα θα συγκρινω με χωρες που παιρνουμε τον ιδιο μισθο η και λιγοτερο (Οπως Τσεχια)
Αν προσπαθησουμε να ισοσταθμησουμε το κοστος του concept με τα λεφτα και την οικονομικη συγκυρια του μεσου Ελληνα η τιμη του εισητηριου θεωρειται απο ικανοποιητικη μεχρι μετρια.
Ο διαχωρισμος της αρενας ειναι μια βλακεια και μεγαλη (οχι και μιση) και δεν ξερω αν οφειλεται στον Roger ή στην διοργανωση.
και τριτον [B][U]υποτιμανε[/U][/B] τους ανεργους
Μου την δινει (οχι μονο στη συγκεκριμενη συναυλια) οτι εχουν εισητηρια για ανεργους (που θεωρω ευαισθητη κοινωνικη ομαδα) και παντα αυτες οι θεσεις πρεπει να ειναι η τερμα πισω η καπου που να μην βλεπει το θεαμα αξιοπρεπεσταστα)
Κανε μια εκπτωση για ανεργους και φοιτητες καλυτερα ρε φιλε στα φθηνα εισητηρια (οχι στα ακριβα) οπως στο pitch b ή στις μωβ θυρες που ειναι φθηνα εκει. Κοροιδια θα ηταν για ολους μας αν εκαναν εκπτωση για την ιδια κατηγορια ατομων στα ακριβα εισητηρια.
Στη τελικη βγαλε ξεχωριστα εισητηρια για ολους για οσους ειναι πισω απο το stage.
Θα βγει και καποιος κακος και θα λεει δεν φτανει που βαζω εισητηρια για ανεργους γκρινιαζεις και απο πανω! Ναι το κανω γιατι και οι ανεργοι εχουν και αυτοι δικαιωμα να πανε καπου και να δουν ενα αξιολογο event σε μια αξιολογη θεση!
Υγ Οσοι θα λετε οτι τα εισητηρια ειναι ακριβα παω στοιχημα οτι οταν πατε στη συναυλια μετα οταν θα τελειωσει οτι θα λετε αξιζε και παραπανω λεφτα ή αν ειχε δευτερη θα ξαναπηγαινα οπως εκαναν πολλοι στο Κλειστο του ΟΑΚΑ το 2011
Επειδη δουλευουν πολλοι ανθρωποι και ενα τετοιο event δεν το κανει κανεις για την ψυχη της μανας του πρεπει και η διοργανωτρια ομαδα αλλα και ο καλλιτεχνης να βγαλουν καποιο κερδος (με σωστο τροπο παντα βεβαια και χωρις να κοροιδευουν τον κοσμο και χωρις αισχροκερδια) ετσι και αλλιως ειναι και στα χερια του καθε ακροατη αν θελει να δωσει λεφτα οποτε εχει και αυτος ευθυνη.
Πριν πεσετε να με φατε η τελευταια παραγραφος ειναι γενικα ενας κανονας και ισχυει για ολα τα μεγαλα events!