Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

πηρα τηλ στο tickethouse και μου ειπαν για παρασκευη…:?

Για άλλη μια φορα μπερδευτηκαν τα μπουτια σας.
Claaaaaaaassic !

μπορει καποιος να ξεκαθαρισει τι ισχυει τωρα με το θεμα εισιτηρια?

Σήμερα έχει προπώληση το site του waters για όσους έχουν προεπιλεχθεί και από μεθαύριο 20 ξεκινά η κανονική πώληση για όλους από ticket house k ticketpro

και διαχωρισμός στην αρένα. ναι το μπουζουκορόκ των ρεντ χοτ τσίλι πέππερς και των γιουτού σας πείραξε.

bye bye θείε Roger :bye:

η μαλακία είναι πέρυσι ότι τον έχασα λόγω στρατού,οπότε θα είμαι μέσα φέτος.
Αν τον είχα δει πέρυσι βέβαια δεν θα πήγαινα φέτος.Απαράδεκτος ο διαχωρισμός αρένας…

Όπως επίσης απαράδεκτο θα είναι οι πίσω να πατάνε πάνω σε κεφάλια για να βρεθούν μπροστά.

συγγνώμη δεν το κατάλαβα αυτό…το 28αρι τελικά ειναι ΜΟΝΟ για ανέργους? δηλαδή για τους υπολοιπους που τυχαίνει να είμαστε φοιτητές ή ειναι από τους “άτυχους” και έχουν δουλειά, θα δώσουν 40αρι?8O8O

(για τον χωρισμό της αρένας…κλαίω απλά…#-o)

έτσι φαίνεται από αυτά που έμαθα εγώ… είχε πει και πιο παλιά η didi ότι θα βγάζει κάποια πιο φθηνά για ανέργους αλλά όπως ήταν η ανακοίνωση του Waters δεν έλεγε τίποτα τότε για τα 28άρια…

Μπορεί να το κάνει επίτηδες και στο τέλος της συναυλίας να πέφτει και ο τοίχος που θα χωρίζει τους μπροστά από τους πίσω.

και καπακια ο Γκιλμουρ piggyback στον Λωρη να σολαρει

οι u2 δεν ειχαν διαχωρισμο βασει χρηματων, οποιος προλαβαινε εμπαινε στον κυκλο… το μονο που επρεπε να κανω ηταν να παω απ’τις 12.00…:stuck_out_tongue:

εγώ αυτό ακριβώς έκανα και μπήκα στον κύκλο :wink:

αναφερόμουν στις “Red Zones”

σωστοοος!!! και εγω τα ιδια…
τα λεφτα απ’τις red zones παντως πηγαιναν σε ιδρυμα κατα τις φτωχειας or something… αν αυτο λεει κατι…

το θέμα ειναι, ότι ΠΑΡΑ πολλοί(ανάμεσα και εγώ) κωλοψήθηκαν και από την καλή τιμή…γιατί εδώ που τα λέμε, άλλο το 28άρι, άλλο το 40αρι, άλλο το 45-το οποίο και όπως φαίνεται πρέπει να δώσουμε αν θέλουμε να βλέπουμε την φιγούρα του γουότερς…

άρα από παρασκευή ξεκινάει στο τίκετ χάους έτσι? καταλαβα σωστά?

τι δε θα εχει κερκιδες;;; τωρα παλι στο ορθιο δε παω.ενταξη και δεν ειναι και συναυλια για χτυπημα,να πας αρενα.λογικα πρεπει να βγαλουν και κερκιδες με κανα 25αρι.τι διαλο.η θα κοιταξω να μπω τσαμπε και να αραξω σε καμια κερκιδα.εχω φαει το οακα με το κουταλι.6 χρονια διαρκειας στη μπαλα.καπου θα βρω να τρυπωσω.

κάποιος να κάνει ένα συγκροτημένο ποστ με τις τιμές και τους διαχωρισμούς σε κερκίδες(θύρες), αρένα α, αρένα β κλπ

τικετπρο αρχιζουν απο 21 τα μπουκιγκς btw

Εγώ μια χαρά είχα μπει στις 19:30 πάντως στον κύκλο και είχα δει τη συναυλία 2 μέτρα από τη σκηνή 8).

αφου ειναι χωρις πρωτα και δευτερα εισιτηρια δεν θα βιαστω να παρω… επισης δεν εχω αποφασισει αν θελω pitch a ή b…:S