Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

ναι οτι να ναι

ναι…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδη…:stuck_out_tongue:

ελπίζω να μην ειναι αύριο, γιατί δίνω μάθημα και έχω την εντύπωση ότι σε 3-4 ώρες τα 28αρια έχουν εξαφανιστεί…ούτε που θα προλάβω να αναπνεύσω, πόσω μάλλον να κατέβω κάτω…

παίζει μήπως, ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, αν πάει καλα η προπώληση, να μπει και 2η μέρα? έχουμε ακούσει κάτι?:-s

Για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι είχα χάσει την ευκαιρία ( 3 φορές) να δω το show του the wall το καλοκαίρι του 2011. Το είχα δει θετικά (ρεαλιστικά περισσότερο, λόγω της μεγάλης του εισπρακτικης επιτυχίας) και ήμουν σχεδον σίγουρος ότι θα μου δωθει η ευκαιρία να το δω. Τελικά όπως φαίνεται δεν έπεσα και πολυ έξω.

Αυτη τη φορα όμως δεν θα μου γλιτώσει! :smiley:

δεν νομίζω ότι θα γίνει sold out για να μπει και δεύτερη μέρα. Αυτή είναι μία συναυλία που δεν θα αγχωνόμουν καθόλου για εισητήριο.

Ξέρετε αν οι τιμές των presale είναι μεγαλύτερες των κανονικών; Γιατί μου φαίνονται αρκετά τσιμπημένες; Τα 28άρια για ποιες θύρες είναι;

o_O… τωρα πηρα χαμπαρι οτι 18 ειναι σημερα,νομιζα οτι ηταν αυριο… κατα τις 15.00 εφυγα για τικετχαουζ…

Παντως οι ντιντιδες χθες δεν εβγαλαν ανακοινωση οπου ελεγαν πως δεν θα ξεκινησει σημερα η προπώληση;

Λαου λαου λεμε

Τσίμπησα τα εισητηριάκια μου στο presale. 45,50 ? για θύρα 10. Δεν με χάλασε!!!

Ανεβασε καμμια φωτο του σταδιου πως θα ειναι διαμορφωμένο.Αν μπορεις.

Στο site του waters δεν έχει σχεδιάγραμμα του σταδίου, παρά μόνο παραπέμπει στο site του ΟΑΚΑ στο γενικό σχέδιο

τικετχαουζ βγηκανε??? μην τρεχω τζαμπα μες τη βροχη…

Σ ευχαριστω πολυ.Εκανα και εγω εγγραφη και περιμενω το "Wait to be selected ".Αρενα ποσο πηγαινανε ? θυμασαι?

Τι γίνεται ρε 'σεις; Το presale από σήμερα ισχύει και για tickethouse;

Στο site του waters δεν έχει σχεδιάγραμμα του σταδίου, παρά μόνο παραπέμπει στο site του ΟΑΚΑ στο γενικό σχέδιο

οι ντιντιδες γραφουν οτι δεν θα ξεκινησει σημερα η προπωληση επειδη δεν εχει κλεισει το θεμα του χωρου…

τι γινεται ρε πουστη…

Pitch a 67?
Pitch B 45,5 ?
Εννοείται ότι σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται γαμ…δικό καπέλο για το site του waters

Πάντως στο site του waters το presale γίνεται για τις θύρες του ΟΑΚΑ

pitch a και b ε??? ε ασταδιαλα…

Για άλλη μια φορά η ντιντι είναι υπόδειγμα ανοργανωσιάς!!! Σταδιαλα πια!!!

λοιπον τα εισητηρια βρισκονται πλεον Αθηνα…αν οχι το απογευμα απο αυριο θα ειναι σε κυκλοφορια οριστικη ημερομηνια τεταρτη 31 ιουλιου τιμες 59 αρενα μπροστα,40 αρενα πισω και για ανεργους 28 αρενα πισω…

όπως με ήρθε σήμερα το πρωί… τώρα το δα βέβαια οπότε λίγο πολύ έχει κυκλοφορήσει…