πλησιαζουμε λεμε και δεν μπορουμε να περιμενουμε!!!:bow2::bow2::papas::vibrate::vibrate::yahoo::yahoo:
Σε 16 μέρες ξεκινά η φετινή περιοδεία.
Πόσοι θ’ αντέξουν να μην τσεκάρουν το YouTube άραγε να δουν τι μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά…
Το The Wall ίσως;
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
σε spoiler ρε σεις…
είμαστε και μερικοί που δεν θέλουμε να ξέρουμε το setlist…
χαχααχαχαχα
Καλό.
Ρε Roger ενα dvd ειπαμε να βγει στην Αθηνα και το εχεις κανει ξυνο!! Ελπιζω τωρα που θα τελειωσει η περιοδεια τον Σεπτεμβριο…(ετσι φαινεται) ελπιζω να το βγαλεις το ρημαδι!! Μην ξαναρχισεις παλι τα ιδια!! Φημες λενε πως το dvd/blu ray βρισκεται σε πολυ καλο σταδιο σχετικα με τη παραγωγη και το mastering και θα ανακοινωθει εκει που δεν το περιμενει κανεις!!Ακουγεται για κυκλοφορια αμεσως μετα το περας της περιοδιεας φετος. Για να δουμε…Ξερεις κανεις κατι σχετικα με αυτο; Κατι περισσοτερο μηπως; Επισης υπαρχει και στα σκαρια και η κυκλοφορια ενος DVD της περιοδειας DSOTM που απο οτι ακουγεται θα κυκλοφορησει και αυτο…
Πιστεύω ότι μέχρι να τελειώσει οριστικά την περιοδεία με το Wall, αποκλείεται να κυκλοφορήσει το DVD. Άλλωστε τούτο είναι απλή κοινή εμπορική λογική για να μην χάσει τα εισητήρια εκείνων που θα αρκούνταν μόνο στο DVD. Και κάτι μου λέει ότι σε θέματα οικονομικά ο Roger δεν θέλει να χάνει ούτε λίρα
το DVD θα έχει αθήνα και Αργεντινή, έκανε και ντούετο με την Σακίρα (για κάποιο λόγο το κόβει το youtube) για μια ΜΚΟ στην Αργεντινή, λογικά κάπου κοντά στα Χ/ννα όπως όλα τα καλά dvd
Τελικα μαλλον για Πραγα το κοβουμε αφου βρηκαμε δουλεια στη Τσεχια!
Roger Waters και τσέχισες: ιδανικό σενάριο
αν μιλούσαμε δε και για περιοδεία DSOTM ή WYWH ξερωγώ θα ήταν ο υπέρτατος συνδυασμός 8)
μάλλον πάει για αλλαγή χωρου o roger waters…
ναι καλα το καταλάβατε, για το terravibe…
λόγο χαμηλης προπώλησης και επειδη για κάποιο λόγο δεν τους αφήνουν να στησουν το stage στο ΟΑΚΑ κατα μήκος του γηπέδου θα το κάνουν στη μαλακασα…
Εεεε;
Μάλιστα, τελικά θέλω δεν θέλω θα πάω Terravibe φέτος! Εντάξει πολύ φιλόδοξος χώρος το ΟΑΚΑ, και το 2011 νομίζω δεν είχαν πάει εκεί. Εξάλλου πολλοί τον είδανε το 2011 οπότε και λόγω της οικονομικής κατάστασης, δύσκολα θα μαζέψει πάλι τόσο κόσμο. Προφανώς αν όντως ισχύει αυτό θα παίξει στη μεγάλη σκηνή. Τελικά τη σκόνη δεν τη γλυτώνουμε!
Νταξ δεν νομίζω να γίνουν και τόσα circle pit για να πνιγούμε και στην σκόνη κιόλας … :lol::lol::lol::lol::p:p:p:p:p:p
Καλημέρα. Έχεις κάποια ενημέρωση επι του θέματος ή είναι προσωπική εκτίμηση;
λενε και καλα οτι απο τον waters ηθελαν απο την αρχη να το κανουν στο terravibe γιατι τους εμπνεει ο χωρος κτλ αλλα το stage ηταν πολυ μικρο για να χωρεσει το τοιχος που ειναι περιπου 80μ οποτε το κανονισαν για το ανοιχτο ΟΑΚΑ… η προπωληση ομως δεν ειναι για τα δεδομενα του χωρου και ζητησαν απο το ΟΑΚΑ να στησουν το stage κατα μηκος του γηπεδου αλλα για καποιο λογο δεν τους το επιτρεπουν…
γι αυτο θα το κανουν στο terravibe στο χωρο που ειναι η μεγαλη σκηνη αλλα θα το στησουν καπως διαφορετικα για να το χωρεσει…
βρηκα εναν γνωστο μου στο rockwave που δουλευει στην εταιρια…
καλα, μεχρι να ανακοινωθει επισημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο…
Thanks! Ελπίζω μόνο να το ανακοινώσουν σύντομα αν παίζει κάτι τέτοιο γιατί νομίζω ότι πολλοί θα ξενερώσουν με το χωράφι… Τεσπα, εγώ θα πάω ακόμα και αν το κάνει στα Μετέωρα8)
εγω παλι νομιζω οτι απο ενα αδειο ΟΑΚΑ θα ειναι πολυ καλυτερα στο γεματο χωραφι… τεσπα, ας περιμενουμε ανακοινωσεις…