Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

…το Καραισκάκη, γιατί δεν παίζει?:):!:

μαλακία αυτό… και είναι να πάω για τικετ μέσα στη βδομαδα…

Εγώ έχω πάρει εισιτήριο εδώ και κάτι μήνες και αρχίζω να το μετανιώνω… :stuck_out_tongue:

Η μαλακία είναι ότι έχω βγάλει εισιτήρια για αθήνα… απλά τώρα μπαίνει έξτρα έξοδα…

ρε να το πιστολιάσω και να πάω ανθραξ…??

Ρε δεν θελω να ακουω τετοια δω μεσα λεμε

:D:D

απλά κατεβαίνω μόνος και από όσους ξέρω αθήνα δεν παίζει να ρθει κανείς… και ξενερώνω να τραβιέμαι τώρα και τερα βαιμπ…

θα τα δώσω όμως στην τελική…

Για ένα είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι δεν έχουν πουληθεί εισιτήρια.

Α, και ότι στο Terra θα είναι πιο μούφα αν όντως γίνει εκεί.

ε ναι μεχρι κ γω δεν πηρα ακομη τικετο …

αλλα θα παρω!

περιμεντε ντε!

στο terra;;δε νομιζω να χωραει εκει ολη η παραγωγη.το tour ειναι για μεγαλα σταδια.αν παει terra θα ειναι το τοιχος πιο μικρο και απτο κλειστο ο.α.κ.α.πριν 2 χρονια.δε πειραζει.περαστικα τωρα.αντι για Γουοτερς τους χαλαγαν οι Μειντεν.και ποσα παιρνρει το the wall;;πανω απο 700000;;

Αυτό με τους μέηντεν να αναφέρονται σε κάθε συζήτηση κάθε μεγάλης συναυλίας στην Ελλάδα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν μπορώ να το καταλάβω…

παραδειγμα,λογο του tour τους.μπορουσαν να ηταν τοσες αλλες μπαντες(limp bizkit-motorhead-avantasia-newsted-κτλ)σε ενα φεστιβαλ.αντι για Γουοτερς.

αν γινει στο terravibe δεν θα στηθει στη σκηνη… οντος δεν χωραει εκει και ο ο waters δεν κανει υποχωρήσεις σε τέτοια θέματα…
θα το στησουν κάπως παραλληλα με τα vip ( δεν υπαρχει stage εκει ) δηλαδη κατα μήκος της αρενας… αυτο βέβαια κατα τη γνώμη μου για να γινει εχει πολλες δυσκολίες αλλα κατι θα ξέρουν αυτοι παραπάνω…

Ρε παιδια δεν μπορει να γινει κατι στο χωραρι, θελει απο κατω flat εδαφος με τσιμέντο και όχι χώμα. Έχει μέσα μηχανήματα και ένα εσωτερικό γερανό μεταξύ άλλων. Δεν παίζει μαλακάσα και με την πάροδο του χρόνου θα πουληθούν. H Zone B, Gate 5 εδώ και μια εβδομάδα έχει πουληθεί όλη, με την πάροδο των ημερών θα φύγουν πολλά είσητήρια.

Η προώθηση είνα φτωχή αλλά φαντάζομαι στις επόμενες μέρες θα εντατικοποιηθεί ειδικά μετά το eject, ώστε να μην έχει άλλο event να λειτουργεί ανταγωνιστικά.

Αν γίνει αλλού το καραισκάκη είναι καλή λύση.

Παντως δεν μπορεί να γεμισει ΟΑΚΑ με το γυφτολόι (μην πω όνομα) που έπαιξαν μετά από τον rog και όχι με τον rog.

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει ο χώρος, αλλά δεν πιστεύω και ότι θα πουληθούν πάρα πολλά εισιτήρια.

Για sold out δεν έχει νόημα νομίζω να το συζητήσουμε καν.

ρε παιδιά τι Terra Vibe?!?!? δε γίνεται να στηθεί το The Wall εκεί. ΟΑΚΑ θα γίνει, δεν υπάρχει ζήτημα αλλαγής χώρου. δεν προκύπτει από πουθενά. άσε που μια χαρά θα γεμίσει το ΟΑΚΑ. και sold out να μη γίνει θα έχει πολύ κόσμο

Και εγώ έτσι πιστεύω, και αν η didi το προβαλει σωστα θα φερει και κοσμο απο αλλες χωρες που δεν βρηκαν εισητηρια στις τοπικες τους αγορες, ειναι θεμα προβολης.

πάντως έχει μηδενικό προμοτάρισμα μέχρι στιγμής νομίζω. μόνο μια διαφήμιση στη nova έχω δει…

Προφανώς ήταν όλοι απασχολημένοι με τη διοργάνωση του super πετυχημένου rockwave.

εχει στο σκαι που ειναι και χορηγος επικοινωνιας μεσα του red, οποτε θα δεις τωρα να φουλαρει λιγο

Καλά από διαφήμιση πάει γαμιώντας… ΔΕΝ