Στο γνωστο σημειο “Αγγελιες” απο αυριο λογικα θα γινει χαμος
…ρεσιτάλ μαλακίας φέτος από didi…μιλάω σε μια φίλη στο facebook, και οι τύποι έχουν δώσει εντολή μη επιστροφής των εισιτηρίων#-o…σοφοί τελικά όσοι δεν έρχονται φέτος στην χώρα μας:):!:
υπαρχει περιπτωση καποιος απο εδω μεσα να αναλαβει την πρωτοβουλια μιας μαζικης μηνυσης εναντιον της κωλοεταιριας. Μα ειναι δυνατον να μην σου δινουν το δικαιωμα της αποζημιωσης απο τη στιγμη που αλλαζουν την ημερομηνια ?
Χαίρομαι που δεν βιάστηκα να πάρω εισιτήριο. Θα πήγαινα με βαριά καρδιά στο ΟΑΚΑ (όντας ένας θέαμα που έχω δει και στην τελική, η επανάληψη δεν νομίζω να μου προσφέρει κάτι παραπάνω), τώρα με τη μεταφορά στο χωράφι θα έχω την συνείδησή μου ήσυχη και θα γλιτώσω κι ένα σημαντικό ποσό για να το αξιοποιήσω αλλού!
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
Έτσι. Κι εμένα με βοήθησαν να αποφασίσω να μην πάω τελικά.
στη πισω πλευρα του εισιτηριου, με bold.Οχι αλλες κοτσανες
Δυστυχως φιλε μου εαν διαβασεις στα οπισθεν (ετσι εχουν κανει τον κωλο του Ελληνα) τους δινει ολο το δικαιωμα αναβολης, αλλαγης χωρου κλπ χωρις το δικαιωμα επιστροφης του αντιτιμου στον αγοραστη εκτος της ακυρωσης,Μακαρι να γινοτανε μια μηνυση αλλα…δεν γινεται!!! Καλα θα ηταν να εστρωνε κανενα κωλαρακι!!
Πολλά έχω να τους σούρω, αλλά αναθεματίζω την τύχη μου, που δεν πήρα χτες τα εισιτήρια για αεροπλάνο για Ρόδο 1η Αυγούστου που ήθελα (και ο bro για να γυρίσει από το νισή για το live), γτ θα τους κυνήγαγα με ένα στραπον μήκους όσο το wall … :twisted::twisted::twisted::twisted:
Με βάση την ανακοίνωση αντιλαμβάνομαι ότι θα υπάρξουν καθίσματα, να υποθέσω ότι θα τοποθετήσουν κερκίδες; Πάντως τα έχουν χάσει εκεί στη Didi φέτος, από τη μια η αποτυχία του Rockwave και από την άλλη η μεταφορά του Wall στο Terravibe που δημιουργεί πρόβλημα σε όσους είχαν επιλέξει κερκίδα. Επίσης πρώτη Αυγούστου αρχίζουν συνήθως οι άδειες και κάποιοι ίσως δεν μπορούνε να πάνε γιατί φεύγουν για διακοπές. Μπάχαλο!! Πάντως θα πάω όπως και να έχει, την έχασα το 2011 και δεν θα κάνω πάλι το ίδιο λάθος, πρόκειται για once in a lifetime experience.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ναι οκ το γράφουν ?
και ???
αυτό και μόνο τους καλύπτει ? ο νόμος τι λέει ?
γτ δεν νομίζω να είναι νόμος το τι γράφει η κάθε εταιρία πίσω από τα χαρτιά - εισιτήρια …
άντε γτ στην Ελλάδα πολύ το έχουμε με το τσιφλίκι μας κλπ …[-X[-X[-X
Φίλε Guardian δίκιο έχεις αλλά σίγουρα καλύπτονται από το νόμο για να το γράφουν, εξάλλου το ίδιο καλώς κακώς ισχύει και στο εξωτερικό. Είναι γενική πρακτική.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
η μοναδικη συναυλια που θα πατωνε ηταν αυτη και φανηκε απο την αρχη.δεν ηθελε και πολυ σκεψη για να το καταλαβει κανεις.το show δεν γινεται να ειναι το ιδιο με το ο.α.κ.α.σαν τα ζωα θα ειναι ολοι ο ενας πανω στον αλλον.ας το εκαναν στο καραισκακι καλυτερα.
Τι ειναι αυτο το πραγμα; Διακοπες
1 Αυγουστου ειναι Πεμπτη θα πανε στο live , μετα Παρασκευη δουλεια και απο Δευτερα αδεια.
Παντως θεωρητικα το the Wall βγαινει και σε “παρκο” . Εαν δεν κανω λαθος στο Usce Park, Βελιγράδι δεν ειναι σταδιο αλλα κατι σαν το Terra Vibe
Τωρα το Terra Vibe θα ειναι γεματο πιστευω (δηλαδη 20+) με ολα τα κλασσικα προβληματα που θα εχει με τοσο κοσμο.
Δε θα έχει τόσο κόσμο imho.
πάντως εγώ το φοβόμουν για ακύρωση λόγο προπώλησης αφού την “γλυτώσαμε” με μεταφορά άντε πάει …
(έχε χάρη που δεν αγόρασα χτες τα εισιτήρια για Ρόδο και δεν τρέχω τώρα βέβαια… )
Μάλιστα… Ωραία πράγματα. Έχουν χάρη που δεν πήγα το '11 κ θέλω να το δω αλλιώς θα παίρναν κ από τα δικά μου. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι κάτι αξιοπρεπές κ από θέμα ήχου αλλά κ από θέμα παραγωγής κ να νιώσουμε… έστω κ στο χωράφι.
Μας γάμησε ολίγον η αλλαγή μέρα και μέρους… Σκατά… μεγάλη διαδικασία να πάω τωρα…
Μάλλον θα το παλέψω γιατί ο ΟΣΕ πληρώθηκε ήδη…
Είναι τόση μεγάλη η ευαισθησία της ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΤΙΟΝ που
Όσοι είστε εκτός Αθηνών και αγοράσατε κάποια εισητήρια για νά έρθετε Αθήνα στις 31 Ιουλ πολύ απλά στα τέτοια μας!
Όσοι είχαστε σχεδιάσει να έρθετε με ΜΜΜ στο ΟΑΚΑ και να την βγάλετε οικονομικά και τώρα πρέπει να κάνετε 100 χιλ πολύ απλά στα τέτοια μας!
Όσοι αγοράσατε εισητήρια για κερκίδες είτε για να βλέπετε καλύτερα είτε γιατι δεν μπορείτε την ορθοστασία πολύ απλά στα τέτοια μας!
Λώρης για Πρωθυπουργός!
ίσα που πάω 30 αυγούστου στην βουλγαρία να το δω…
έλεος με τις μαλακίες τους…